arkadaslar bi bakin ltfn??

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
29
Adetim bugun ya da yarin..Sabah test yaptim. C cizgisi ortada cikti. Sonra bi arkadas icini ac dedi. Bi baktim ikinci cizgide var ama yerleri farkli boyle olup hamile olan var mi??
1472823174606.webp
1472818048022.webp

Testi tekrarla bence bu testte hata var ama pozitif olma olasılığı yüksek gibi

bu kadar dusunmek yerine yeni bir test alip tekrarlaman daha iyi en azindan icin rahatlar......test uretiminde hata var belliki bozuk falan

Tekrarlicam ama yinede acaba boyle olup hamile olan var mi diye merak ettim
bu kadar dusunmek yerine yeni bir test alip tekrarlaman daha iyi en azindan icin rahatlar......test uretiminde hata var belliki bozuk falan

Saol cnn yorumun icin . ama insan o ikinci cizgiyi kaymista olsa gorunce heyecan yapiyr :)
Canim test hatalı olmalı... Cizgilerin yeri kaymis gibi... Pozitif olma ihtimalide var
... Tekrarla yada en sağlıklısı kan testi yaptir :KK66:

Haa sen icini acmissn pardon ben bi test daha yaptin sandim. Onceki cizginin kayma mesafesine gore gebelil var gibi valla:halay:

Ewd sabhta zaten paylasmistim ama icine bakmak hic aklima gelmedi :) insAllah vardir gebelik :)
Haa sen icini acmissn pardon ben bi test daha yaptin sandim. Onceki cizginin kayma mesafesine gore gebelil var gibi valla:halay:

Bnm de bi kere bole oldu cnm hatta burda da yazmistim herkez olabilir demisti kanda negatif cikti renk dagilirken bence sungerde kaliyo biraz uzmek istemem ama pek umitlenme

Back
X