Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar dusunmek yerine yeni bir test alip tekrarlaman daha iyi en azindan icin rahatlar......test uretiminde hata var belliki bozuk falan
Testi tekrarla bence bu testte hata var ama pozitif olma olasılığı yüksek gibi
Adetim bugun ya da yarin..Sabah test yaptim. C cizgisi ortada cikti. Sonra bi arkadas icini ac dedi. Bi baktim ikinci cizgide var ama yerleri farkli boyle olup hamile olan var mi??Eki Görüntüle 1880126 Eki Görüntüle 1880128
Canim test hatalı olmalı... Cizgilerin yeri kaymis gibi... Pozitif olma ihtimalide var
... Tekrarla yada en sağlıklısı kan testi yaptir![]()
Haa sen icini acmissn pardon ben bi test daha yaptin sandim. Onceki cizginin kayma mesafesine gore gebelil var gibi valla![]()
Aynen canim ahh bu heyecanlar bizi biz yapıyorSaol cnn yorumun icin . ama insan o ikinci cizgiyi kaymista olsa gorunce heyecan yapiyr :)
Mira marka test ise onlarda böyle hata çıkıyor...Adetim bugun ya da yarin..Sabah test yaptim. C cizgisi ortada cikti. Sonra bi arkadas icini ac dedi. Bi baktim ikinci cizgide var ama yerleri farkli boyle olup hamile olan var mi??Eki Görüntüle 1880126 Eki Görüntüle 1880128
Mira marka test ise onlarda böyle hata çıkıyor...
Arkadaşımda sonuç negatif oldu..inşallah seninki pozitif çıkar canım...Ewd o marka miratech![]()
Arkadaşımda sonuç negatif oldu..inşallah seninki pozitif çıkar canım...
İnşallah hamilesindir Can'ım ben olsam bende heyecan yapardım çok haklısınSaol cnn yorumun icin . ama insan o ikinci cizgiyi kaymista olsa gorunce heyecan yapiyr :)
İnşallah hamilesindir Can'ım ben olsam bende heyecan yapardım çok haklısın
Ne yaptın peki yeni test yaptın mı? Yoksa negatif çıkar diye korkuyormusun ;(Aminnn. Keske bi mucize olsada tum isteynler ayni gun hamile kalsa :)
Ne yaptın peki yeni test yaptın mı? Yoksa negatif çıkar diye korkuyormusun ;(