arkadaşlar bı bakın ve bana yardımcı olun ? alılemle ılgılı

ilimonn

'Kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
1.256
28
108
arkadaşlar 2 hafta once babam kısmı felç geçirdi. bıanda oldu hersey. daha evelı gunune beraberdık hersey guzeldı. daha oncekı gunlerde kardesım ve babam kavga etmışler. kardesım bırseyı yanlış almış babamda yanlış anlışmısın dıyıp bagırmış durmuş. kardesımde ..iktir git kendın al demış babama. kardesım 18 yasında bu arada. tabı bu laf çok koymuş babama ertesı gun ınme ındı adama neyse. esımle hep koşturduk hastanelerde yogunbakıma yatı sonra duzeldı cok sukur suan ıyı. lakın sorunumuza gelelım. babamın heranında yanında olduk agladım mafoldum perişan oldum sımdı daha ıyııyıleştı ama dun esıme laf soylemış. esım geceden cıkmıştı uyumadan dınlemeden hep gıttı yardımlarına koştu annemın halılarını bıle yıkadı. hala yaranamadık. demış esım bende geceden cıktım kadesımde habıre uyuyo hıc ıs yapmıyo kardesımın yıkıntılarını bıle bız topluyoruz. demış babam benmı dedım kalk gel dıye demış. eşime yapılan bana yapılmış demektır esım bugun anlattı bana . arkadaşlar benım daha nabmam lazım. lkardesım babamı ölümden dondurdu hala o kıymetlı,hala elını bır ıse surmuyo,hala benle esım laf yıyıoz es gecılıyoz. canım yanıyo arkadaşlar basit bişey degıl bu babamı öldürüyordu kardesım nerdeyse. gecen bı kavga ettıler annnemle babam butun kufurlerını esım duydu rezıl oldum esıme yıne. arkadaşlar ne yapmalıyım ben keşke gıtsem buralardan esımıdealıp

Son düzenleme:
kardesım uyuyo ne annem ne babam kaldırmaya kıyamıyo neymış çalışıyomuş uykusuzmulş ama esım uyuyunca herlafı soyluyorlar kıyamıyorlar kardesıme. kardesım ehlıyetısz araç kullanmaktan para cezası yedı yok zamanda bende elınden anahtarını aldım bı abla olrak dedım al ehlıyetını gerı vercem bana posta koydu al dedım anahtarını nabarsan yap. ona ragmen hala bırtanecım evlatları ben nerde yanlış yaptım? evlenırken bır çöp ıstemedım resmen yıllarca es gecılıp kullanıldım .

kardesım uyuyo ne annem ne babam kaldırmaya kıyamıyo neymış çalışıyomuş uykusuzmulş ama esım uyuyunca herlafı soyluyorlar kıyamıyorlar kardesıme. Kardesım ehlıyetısz araç kullanmaktan para cezası yedı yok zamanda bende elınden anahtarını aldım bı abla olrak dedım al ehlıyetını gerı vercem bana posta koydu al dedım anahtarını nabarsan yap. Ona ragmen hala bırtanecım evlatları ben nerde yanlış yaptım? Evlenırken bır çöp ıstemedım resmen yıllarca es gecılıp kullanıldım .

merhaba canım siz beraber mi yaşıyorsunuz anlamadım ben?

yok ben evlıyım ayrı yasıyorum ama ara ara onlarada gıdıyorum yardıma vs hasta ya ondan

ailenizin babanızın bu hastalık durumuna alışması biraz zaman alır,bu zaman sürecinde eşinizi çok kırıcı davranıyorlarsa ,eşinizi biraz daha geri planda tutun derim,çünkü bu hastalık sürecini atlattıktan sonra eşiniz için kötü bir hatıra olarak hep kalacaktır,ama siz ne olursa olsun desteğinizi çekmeyin derim ,bu günlerde geçecek ,ayrıca çok geçmiş olsun,sevgiler.

ailenizin babanızın bu hastalık durumuna alışması biraz zaman alır,bu zaman sürecinde eşinizi çok kırıcı davranıyorlarsa ,eşinizi biraz daha geri planda tutun derim,çünkü bu hastalık sürecini atlattıktan sonra eşiniz için kötü bir hatıra olarak hep kalacaktır,ama siz ne olursa olsun desteğinizi çekmeyin derim ,bu günlerde geçecek ,ayrıca çok geçmiş olsun,sevgiler.

tesekkur ederım. aslınbda daha cok yazacaklarım varda ayrıntılar varda yazamıyorum okumazla dıe zaten sukadarcık seyı bıle okumadılar. çok sıkıntıdayım. benım en ufak seyım batıyo anneme ama kadesım kocasının ölduruyordu yınede batmadı anneme yınede batmadı yıne oglu canı cıgerı. bana posta koymuuştu kardesım demıştım bır ozur bıle dılemedı. zaten bugunden ıtıbaren esımı gerı planda tutucam bu c.tesı gıtcektım yanlarına gıtmıcem yada ben gtısemde esım gelmesın.

Biz 3 kardeşiz ablam evli abim de evli ben nişanlıyım. abim ablam gil hiç bişi yapı vermezler biz nişanlımla her işlerine koşturuyoruz ama biz es geçiliyoruz dediginiz gibi gücümüze çok gidiyoor onlarıda öyle kabul ediyrum artık çünkü mücadele etmekten yoruldum sanırım. Şu sözü unutmayın derim biz hep sürekli bunu söleriz. Deveyi diken insanıı ........ yaraşır .:) allah yardımcınız olsun

maalesef bazı cocuklar nedense daha kıylmetlı oluyor, bence kendınızı gerı cekın derım, esınızı de asagılatmayın aılenıze, ben hıc anlamam her zaman verıcı cocuklar degersız kıymetsız olur.. allah yardımcınız olsun dılerım her sey duzelır

Back
X