arkadaşlar bi bakrmısınız ??

Bende 9 aydır kullanıyorum DKH nı inşaallah birsey olmaz kalbini ferah tut canım, bazen diyorum şu sanatçıların falan hep çocugu oluyor onlar adet geçiktirici bile kullanıyorlardır sürekli o kadar sahne konser kolay mı çağla şikel gülben sibel can gibi gectim DKH nı onların bile oluyor Allah nasip ederse olur inşaallah çocugumuz ne yapalım.

:))) Şöyle yapalım.. hemen ''damdan düşenlerden yardım alalım isterseniz. Konu sahibi arkadaş foruma baksın pkolular topiklerine. Pkolu olup korunmayı bıraktıgı ay gebe kaldıgını söyleyen kişiler varmı diye? (ben 1 kişi bile görmedim yıllardır forumdayım) Birde pkolu olup aylarca yıllarca tedavi görüp gebe kalamayanlara baksın..

Siz hapı bıraktıgından veya bebek istediğinde hemen gebe kalabiliceği ihtimalinin yüksek olduğunumu söylüyorsunuz? :)) Keşke öyle bir ütopik dünya olsaydıda. Binlerce kadın böyle acı çekmeseydi. Size iyi tartışmalar :) Malum.. konu sahibi kişi fikir istemiş bende bir pkolu olarak fikrimi söyledim. Hayırlısı olsun gönlüne göre olur umarım..

hayır canım hemen hamile kalır demiyorum pko nun dereceleri vardır kalada bilir kalamaya da bilir, ama kalamazsa ve kistleri çoksa en az 3 ay tekrar doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalır, benim kastettiğim hapın pko ya faydası var yumurtlamaya da zararı yok, hapı bırakır bırakmaz doktora gitmelidir, benim anlatmak istediğim hap faydalı..

benimki sanirim orta derece yarin kontrolum var kizlar bakalim nolcak doktorum yine ayni seylerimi dicek acaba

Zaten hangi doktora gitsen Pko teşhisi konulduysa bebek istemiyorsan doğum kontrol hapı verir başka bi yolu yok ama sanırım senin adet düzensizliğin yok o yüzden başka yollarlarda korunabilirsin sadece kıllanma sorunun varsa :31:

cnmm uzun süreli kullanımda tembelleştirdiğine dair yazı okumuştum ben ama bulamadım... yine bu sitede gözüme çarpmıştı...

killanma sorunum var doktorum kullanmam gerektini soyledi yarin kontrolum var kizlar pko arkadaslarim son durumu buraya yazarim bakalim doktorum ne dicek

Tembelleştirme diye birşey yok o insanların uydurması...
Ben de 6 senedir kullanıyorum...

Back
X