arkadaşlar bi fikirin verin:))

Ben de herşeyimi aldım şimdiden yarın bir gün evlenirken rahat ediyim diye...Hem de ailem de sıkısmasın benden sonra diye.
Bu arada bernardoda %50 ındırım var canım bir göz at istersen

Ben de herşeyimi aldım şimdiden yarın bir gün evlenirken rahat ediyim diye...Hem de ailem de sıkısmasın benden sonra diye.

Ne güzel... evet bernardo da nisan indirimi var zaten ürünleri bir harikaa :)

Ne güzel... evet bernardo da nisan indirimi var zaten ürünleri bir harikaa :)

keşke bende karar verip alabilsem :)))
bernardoya bakmak lazım :)

Bernardoya bak pek fazla düşünmeyeceksin bence:) Benim şansıma da bir alana bir bedava vardı bence anneler günün beklemelisiniz:34:

Son düzenleme:
Korkmazın iyi olduğunu duymuştum canım:)Hatta bir tandığım çaydanlığını 24 saat kısık ateşte unutmuş hiç birşey olmamış:)

arkadaşlar kahvaltı takımına böyle bi çözüm buldum sizce nasıl :))
malum ben 12kişilik olsun diye 2 takım alacaktım ve alacagım takım öyle olmalı ki parçalarını (kayık tabagını servis tabagı vs) gerektiginde yemek takımıylada kullanabileyim diye sade düz bi model bakıyordum ama desenlilerde hoşuma gidiyordu:) düşündüm madem iki takım alıcam biri desenli biri sade olsun dedim sizce nasıllar ve 12kişilik bu kahvaltı sofrası kurdugumda çok mu karışık durur bi desenli bi sade koymam lütfeennn fikirrr:)))

desenli takım (kelebekte var kelebegi çok seviyorum başka kelebekli takım öneriniz varsa lütfen paylaşın :)

26 Pr Karsandra Kahvalt Takm Kahvalt Takmlar - Stoneware Collection KRC Online Maazas | Karaca & KRC

sade takım

47 Pr Porselen nci Kahvalt Takm Kahvalt Takmlar - Porselen KRC Online Maazas | Karaca & KRC

son eklediğin 2 takımda çok hoş ama ben 2 sini aynı sofrada pek hayal edemedim açıkçası sade takımın tabaklarının benzerini bulabilirsin bence 12 tane beyaz porselen hatta biraz büyük kare veya dikdörtgen tabak alsan daha güzel olur o tabakları renkli reçellik ve sosluklarla kombinleyebilirsin :27: misafir kahvaltı tabakları büyük olmalı diye düşünüyorum ben inşallah daha fazla kafanı karıştırmamışımdır :1:

Son düzenleme:
son eklediğin 2 takımda çok hoş ama ben 2 sini aynı sofrada pek hayal edemedim açıkçası sade takımın tabaklarının benzerini bulabilirsin bence 12 tane beyaz porselen hatta biraz büyük kare veya dikdörtgen tabak alsan daha güzel olur o tabakları renkli reçellik ve sosluklarla konbinleyebilirsin :27: misafir kahvaltı tabakları büyük olmalı diye düşünüyorum ben inşallah daha fazla kafanı karıştırmamışımdır :1:

işte yine kafam karıştı gerçi ikisini aynı sofraya koymakta tereddütlüydüm şimdi tam işin içinden çıkamıyorum oofff yaa ne yapsam ki :)
tek beyaz servis tabagı bulamıyorum ki yani o takıma uygun bulamıyorum ki

vaktin varsa iyice araştır kütahya porselenin falan outlet mağazalarına baksan oralarda tek tek de satılıyor inşallah en güzelini bulabilirsin :3:

vaktin varsa iyice araştır kütahya porselenin falan outlet mağazalarına baksan oralarda tek tek de satılıyor inşallah en güzelini bulabilirsin :3:

çok şükür baya bi vaktim varda bende bu kararsızlık varken ne kadar vakit olursa olsun az :))

Canımm , hem desenli hem düz kahvaltı takımı baya karışık olur gibi sanki hepsini son anda yetmemişte eklemişsin gibi olur :)

Bu arada az önce Trendyol da Kütahya Porselen Kampanyası gördüm , yemek takımlarının yanında 12 prça günlük yemek takımı hediyeli , başka ürünlerde var bir bakın derimm :)

Bir de Evimis.com da baya uygun ;)

Son düzenleme:
Canımm , hem desenli hem düz kahvaltı takımı baya karışık olur gibi sanki hepsini son anda yetmemişte eklemişsin gibi olur :)

Bu arada az önce Trendyol da Kütahya Porselen Kampanyası gördüm , yemek takımlarının yanında 12 prça günlük yemek takımı hediyeli , başka ürünlerde var bir bakın derimm :)

Bir de Evimis.com da baya uygun ;)

desenli takıma baktım hiçte umdugum gibi çıkmadı :( servis tabakları çok küçük ve begendigim sade takımla yan yana koyunca sade takım daha şık duruyo yani desenliden vazgeçtim :)

İlki çok hoş :) ama fiyatları hakkında bilgisi olanlar yazsın lütfen paylaşımlarımız olsun :9:

Bide emsan da iyiymiş ama korkmaz daha iyi diyo annem :21:

begenmene sevindim teşekkür ederim aslında bende ilkini çok begendim zaten büyük ihtimalle onu alıcam ama annem bide küçük tencere setin olması lazım dedi begendiğiminde küçük seti yok :( o yüzden küçük set olarak ikinci ekledigimi almayı düşünüyorum.
benim annemde emsan çok güzel diyo yıllardır düdüklüsünü kullanırız kaç kere yandı birşey olmadı diyo korkmazda güzel diyo :) korkmazın modelleri daha hoşuma gidiyor benim

Ya bi kararsız benim sanıyodum :)

Esseden tencere takımı aldım ordaki görevliyide annemi kardeşimi teyzemide bunaltmıştım o mu bu mu o mu bu mu :6: :8:

:):):):)::):) resmen sesli güldüm bende aynısıyım geçen ablamı zorla bi magzaya soktum kız kafayı yiyecekti yeter artık diyo :) tencerede çok başını yemedim ama kahvaltı takımında hala başının etini yiyorum :):):):) kız artık beni görünce ya kaçıyo yada yüksek sesle şarkı söylüyo beni duymamak için :):):):):):)

Back
X