Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de herşeyimi aldım şimdiden yarın bir gün evlenirken rahat ediyim diye...Hem de ailem de sıkısmasın benden sonra diye.
Bu arada bernardoda %50 ındırım var canım bir göz at istersen
Ben de herşeyimi aldım şimdiden yarın bir gün evlenirken rahat ediyim diye...Hem de ailem de sıkısmasın benden sonra diye.
Bu arada bernardoda %50 ındırım var canım bir göz at istersen
Ne güzel... evet bernardo da nisan indirimi var zaten ürünleri bir harikaa :)
Bernardoya bak pek fazla düşünmeyeceksin bence:) Benim şansıma da bir alana bir bedava vardı bence anneler günün beklemelisiniz![]()
son eklediğin 2 takımda çok hoş ama ben 2 sini aynı sofrada pek hayal edemedim açıkçası sade takımın tabaklarının benzerini bulabilirsin bence 12 tane beyaz porselen hatta biraz büyük kare veya dikdörtgen tabak alsan daha güzel olur o tabakları renkli reçellik ve sosluklarla konbinleyebilirsinmisafir kahvaltı tabakları büyük olmalı diye düşünüyorum ben inşallah daha fazla kafanı karıştırmamışımdır
![]()
vaktin varsa iyice araştır kütahya porselenin falan outlet mağazalarına baksan oralarda tek tek de satılıyor inşallah en güzelini bulabilirsin![]()
üst üste olacak ama bak şu linkteki tabaklar çok hoş bence YEMEK AŞKI » Pazar Kahvaltı Sofrası, Pratik Pizza, Çeşnili Tereyağ
Canımm , hem desenli hem düz kahvaltı takımı baya karışık olur gibi sanki hepsini son anda yetmemişte eklemişsin gibi olur :)
Bu arada az önce Trendyol da Kütahya Porselen Kampanyası gördüm , yemek takımlarının yanında 12 prça günlük yemek takımı hediyeli , başka ürünlerde var bir bakın derimm :)
Bir de Evimis.com da baya uygun![]()
evet anneler gününde indirim oluyo onu bekliyeyim :))
kızlar çelik tencere olarak bunlar nasıl:))
Korkmaz | Lezzet Uzmanı
Korkmaz | Lezzet Uzmanı
emsan kullanan bilen varmı :)))
keşke bende karar verip alabilsem :)))
bernardoya bakmak lazım :)
İlki çok hoş :) ama fiyatları hakkında bilgisi olanlar yazsın lütfen paylaşımlarımız olsun
Bide emsan da iyiymiş ama korkmaz daha iyi diyo annem![]()
Ya bi kararsız benim sanıyodum :)
Esseden tencere takımı aldım ordaki görevliyide annemi kardeşimi teyzemide bunaltmıştım o mu bu mu o mu bu mu![]()
![]()