Doğuma Hazırlık Arkadaslar bildiginiz bir cinsiyet belirleme yontemi varsa yardim lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Birde ertesi gün olmuyor sadece yumurtlama gününde ilişki olmalı diyenlerde var onuda söyliyim.Birde yumurtlama gününden önceki hafta ve sonraki hafta ilişki yasakmışş...

birde unuttum soylemeyi 1 kez 11 temmuzda iliskim oldu.Ama ben oyle hemen hamile kalan olmadigim icin hamile ola bilecegime inanmiyorum ondan sonra hep korundum.Ama kaldiysam kesinlikle kizdir

canım erkek olsun diye üstüste çocuk yapma bence.kız olursa hayal kırıklığı daha büyük olur.
araya birkaç sene daha koy.bebek kokusunu iyice özle bari:)
illa yapıcam diyorsan folbiol folik asit kullanmayı ihmal etme canım.

folik asiti 1 ay onceden kullanmak olurmu yoksa illa 3 ay oncemi icilmesi gerek tesekkurler

folik asiti 1 ay onceden kullanmak olurmu yoksa illa 3 ay oncemi icilmesi gerek tesekkurler

1 ay öncede olabilir canım farketmez.hemen kalırmısın o da kesin değil zaten.
bu arada folbiolu karı koca içerseniz erkek bebek olma ihtimalini arttırırsınız.
süt ve süt ürünlerini tüketmemeye ve siyah çay içmemeye dikkat et.yemeklerine bol patates ekle.
içtiğin suya limon damlat.hergün 1 bardak karbonatlı su iç.
yeşilçay içebilirsin hatta tablet olarak kullan.bunlar sana tavsiyelerim canım.
yumurtlama gününü tespit edip tam yumurtlama gününde tek ilişki olursa erkek olma şansı artar.
kız bebek için sık ilişki erkek bebek için yumutlama günü tek ilişki öneriliyor.spermlerdeki erkek kromozomu birikiyor bu şekilde.erkek kromozomu daha zayıfmış.kız hücreleri daha hızlıymış çünkü.
tabi hiçbirşey kesin değil ama çabalayan arkadaşlar var bu konuda.onlardan edinmiştim bu bilgileri ben :)

canim cok bilgi verdin tesekkur ederim
bilmedigim seyler cok

benim son adet tarihim 2 temmuz

canım 30 günde bir adet oluyorum demişsin. 30 dan 14 çıkaracaksın kalan sayı 16. gün senin muhtemel ovulasyon günün. ilk adet olduğun günden başlayarak 16 gün saydığında 18 temmuz senin ovulasyon tarihin. bu ayı kaçırmışsın eğer gerçekten 1 ağustosta adet görürsen 17 ağustos ovulasyon günün olarak görünüyor. bu tarihte ilişki olması erkek bebek ihtimalini arttırır. bu tarihin öncesinde ilişki önerilmiyor sperm sayısını azaltmaması için. ben bu yöntemle kız bebeği buldum. bir oğlum vardı kızım olmasını çok istiyordum rabbim de nasip etti. ama tabii tüm bunlardan sonra da takdir allahın. ama bence dene:)

bilgin icin cok saol cnm

peki 1 ay oncesinden diet falan yapmak dogrudurmu?
Allah bagislasin cocuklarini da.

Son düzenleme:
bilgin icin cok saol cnm

peki 1 ay oncesinden diet falan yapmak dogrudurmu?
Allah bagislasin cocuklarini da.

olur tabii. zaten hep 1-2 ay öncesinden başlayın diyorlar ya.teşekkür ederim canım senin evlatlarını da allah bağışlasın. inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlun olur. hem ramazan da geliyor. dua et bol bol

mrb benimde bir oğlum var ikinci bebeğimin kız olmasını çok istiyorum hayırlısıyla kız bebek için tam olarak yumurtlamadan ne kadar önce ilişkiye girmek gerekiyo kafam çok karıştı sen kızına ne zaman hamile kaldın:26:

sagol cnm.Bu forumun en guzel yani her kesin bir-birine tanimadan etmeden yardim etmesi destek olmasi
zaten hepimiz kadiniz bizi birbirimizden baska en iyi kim anlar.

Son düzenleme:
Eğer erkek bebek istiyorsanız ve eşiniz sigara kullanıyorsa önce sigarayı azaltmasını söyleyin çünkü sigara y kromozomlu spermleri (zayıf oldukları için) öldürüyormuş.Erkeğin beslenme şekli ve giydiği kıyafetler de çok önemli.

merhaba. ben şu an 22+2 günlük hamileyim. kızımı daha doğurmadım yani. benim ovulasyonum ayın 15 ine denk geliyordu, ben ayın 12 ve 14 'üne denk getirdim ilişkiyi. öncesinde ve sonrasında olmadı. inşallah sen de istediğin gibi bir kız evlada kavuşursun. ben de gerçekten çok istiyordum allahım da nasip etti.

sagol cnm.Bu forumun en guzel yani her kesin bir-birine tanimadan etmeden yardim etmesi destek olmasi
zaten hepimiz kadiniz bizi birbirimizden baska en iyi kim anlar.

doğru söylüyorsun canım ben de hamile kalmadan önce bu sitede bir çok arkadaşa danıştım dediklerinin de çok faydasını gördüm. inşallah sen de görürsün

erkek bebek için,

diyet en az 3 ay önceden
potasyum sodyum(hurma patates soda incir cips )
kırmızı et ağırlıklı
yumurta takibi (yum günü yada yum çatladıktan sonra en fazla 48 saat içinde, bence doktor kontrolünde yapın kendniz takip etmeyin eğer şansınız varsa
ilişkiden 20 dk önce erkek sert nescafe içicek
tek ilişki yada bir gün ara ile 2 ilişki
erkek bol soda içecek keçiboynuzu pekmezi yiyecek hatta vitaminde alabilr çinko
kadında enfeksiyon iltihap yara kesinlikle olmayacak, fitil antibiyotik kullanmasında yarar var hamilelik öncesi
en önemlisi dua ve namaz
eylül ayı erkek bebeğe hamile kalmada en etkili aymış
yorumcudan takvim almanızı tavsiye ederim

erkeğin sol tarafında yatmak

kız bebek için

kalsiyum(peynir süt yoğurt)
kuruyemiş çikolata
yumdan önce ilişki
balık beyaz et yenmeli bol bol
sık ilişki

erkeğin sağ tarafında yatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…