Belli beliriz bisey var testin markasi nedir?
Predictor e benziyorr var bence10 dakika bekleyince koyulasti
Eki Görüntüle 3610597
Evet predictor . Dün de bununla yapmistim ama idrarima tam tutamamıştım çok daha silikti. Aralıklı toplam 3 sn falan tutabilmişimdir.Bugün daha belirgin ama bu kapta tam yapmamla mi alakalı anlamadım.Ardından ikinci idrarimla dayanamayıp ucuz testten yaptim arti med galiba ismi onun sonucu da bu şekilde oldu sanırım hamilelik yok ama hiç emin olamadım ben . Reglime 6 gün varPredictor e benziyorr var bence
Henüz gecikmedi ya sabirsizlik . Bir iki belirti hissettim diye yapiyorumAdetin kaç gün gecikti? Test bozuk değilse gebelik var gibi görünüyor.
Predictor . Alttaki görselli yorumuma da bakar mısınızBelli beliriz bisey var testin markasi nedir?
Testler bozuk olabiliyor. Benimde bi ara yalancı pozitif göstermiştiHenüz gecikmedi ya sabirsizlik . Bir iki belirti hissettim diye yapiyorumadet olacakmışım gibi arada batma oluyor ama benim adet günümde olur sadece normalde bu . Alttaki yorumuma bakar mısınız başka bir şey de denemiştim sanırım negatifim
Predictor çok hassas artımed yada herhangi bi kaset testin beta algısı yüksek. Ancak adet gecikecekki öyle sonuç alabilesin. Yani bence var gibi. Predictor un yalancı çıkardığını görmedim yâda duymadım hiç.Evet predictor . Dün de bununla yapmistim ama idrarima tam tutamamıştım çok daha silikti. Aralıklı toplam 3 sn falan tutabilmişimdir.Bugün daha belirgin ama bu kapta tam yapmamla mi alakalı anlamadım.Ardından ikinci idrarimla dayanamayıp ucuz testten yaptim arti med galiba ismi onun sonucu da bu şekilde oldu sanırım hamilelik yok ama hiç emin olamadım ben . Reglime 6 gün varEki Görüntüle 3610612
Predictor 300 diğeri 50 tl çok farkları var daha hassas olduğunu tahmin etmiştim ama eczacı sizin gibi bilgi vermemişti çok teşekkür ederimPredictor çok hassas artımed yada herhangi bi kaset testin beta algısı yüksek. Ancak adet gecikecekki öyle sonuç alabilesin. Yani bence var gibi. Predictor un yalancı çıkardığını görmedim yâda duymadım hiç.
Hangi testti? Birkaç gün sonra tekrarlayacagim teşekkür ederim . Aynı testte koyulasmaya göre netleştirebilirim herhalde. İnsan çok heyecanlanıyormuş ya ben daha erken bulduğum ve istemediğim halde sabirsizlandım çok. İsteyen birini düşünemiyorum böyle yalancı pozitif çıkarması çok kötü .Gecen ay yalanci pozitifi bundan cok daha net cizgiyle gordum ben kizlar 6 gun kala cok erken bu ay kesinlikle beklicem. Bikac gun bekle tekrar et canim
Awox alabilirsen o da güzel.Hangi testti? Birkaç gün sonra tekrarlayacagim teşekkür ederim . Aynı testte koyulasmaya göre netleştirebilirim herhalde. İnsan çok heyecanlanıyormuş ya ben daha erken bulduğum ve istemediğim halde sabirsizlandım çok. İsteyen birini düşünemiyorum böyle yalancı pozitif çıkarması çok kötü .
TeşekkürlerAdet gününüzü bekleyip kaset testle tekrar deneyin bence var kaset testte çıkmaması normal daha erken çünkü diğeri erken gebelik testi onda da silik çıkmış zaten
Hangi testti? Birkaç gün sonra tekrarlayacagim teşekkür ederim . Aynı testte koyulasmaya göre netleştirebilirim herhalde. İnsan çok heyecanlanıyormuş ya ben daha erken bulduğum ve istemediğim halde sabirsizlandım çok. İsteyen birini düşünemiyorum böyle yalancı pozitif çıkarması çok kötü .
Anladım. Teşekkür ederimBen almanyada yasiyorum clearblue diye bi testti ve burdaki en pahali testlerden biriydi canim ona ragmen yanlisti yani bunlar cok oluyor ozellikle erken gebelik testlerinde o yuzden beklemek daha iyi
Sağlıkla gelsin 2 çizgi var muhtemelen yenidir10 dakika bekleyince koyulasti
Eki Görüntüle 3610597
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?