- 20 Temmuz 2016
- 71
- 9
- 86
- Konu Sahibi Ssslumping
Burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum Malatya da en iyisi bilge Türk bilen olarak duydum ama yaptırıp gerçekten memnun olan var mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkarus geçmiş olsun. Burnunuzdaki eğrilik devam ediyor mu?Canim sakin olma bilge bey cok ayni tip burun yapiyor. Olan butun arkadaslarimin burnu ayni. Arastirmada kbbci var yuksel bey ona ol.
Siz Yüksel Beye mi ameliyat oldunz?Canim sakin olma bilge bey cok ayni tip burun yapiyor. Olan butun arkadaslarimin burnu ayni. Arastirmada kbbci var yuksel bey ona ol.
İkarus geçmiş olsun. Burnunuzdaki eğrilik devam ediyor mu?
Yüksel beyi ilk kez duyuyorum ama bi gorusmeye giderim canım teşekkür ederim kafam çok karışık ya herkes farklı birşey söylüyorCanim sakin olma bilge bey cok ayni tip burun yapiyor. Olan butun arkadaslarimin burnu ayni. Arastirmada kbbci var yuksel bey ona ol.
Bilge bey hastalarını da göstermiyor umarım yüksel bey gosteriyordur. Yeri neresi canım acaba ?Ikisiylede git konus hangisi sana guven veirirse ona ol. Doktorun ilgisi ameliyat sureci ve sonucu kadar onemli canim.