Arkadaslar bilgisayar mühendisliği icin gec kaldımmı acaba?

Mutlaka dgs ye gir mutlaka dene.. Sonra aslında mühendis olabilirdim diye kendini yersin. Neys göre geç kime göre geç.. Daha 27 yaşındasın ömrün çeyreği sence geç olabilir mi..

Aynen öyle valla sadece hevesim için bile bunu denemek istiyorum içimde kalmasın:)

31 yaşına geldiğinde keşke yapsaydım geçti işte 4 yıl dememek için oku tabi ki

İnsan hayallerinin peşinden gidebilmeli, gitmeli.
Ben memurum ve dgs'den hukuk'a hazırlanıyorum (özel yazacağım en kötü ihtimal). Bazen kafamı karıştırmaya çalışanlar oluyor. Özele bi ton para dökeceksin, bir çok işsiz hukuk mezunu var, hadi para kazanamazsan, memurluğun yanmış olacak vs vs.. 23 yaşındayım, okula başladığımda 24 olacağım. 3 yıl okul + 1 yıl staj derken mesleğe başladığımda 28 yaşında olacağım. Bu süreçte evlenir miyim bilmiyorum ama şu an eğitim hayalim her şeyin ama her şeyin önünde. Dersaneye gidiyorum haftasonu ve bildiğin dersane için hayatımdaki her şeyi erteliyorum. Hiçbir yere gitmiyorum, kimseyle görüşemiyorum. Bunları yapacaksam bile haftaiçi yapmaya çalışıyorum ama dersaneyi aksatmıyorum. En büyük destekçim ise canım annem Ne olursa olsun hayalinden vazgeçme sonra çok pişman olursun diyor. Çokta haklı. Kendimi güçsüz hissettiğim her an "Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz." sözünü hatırlıyorum. Güç veriyor bana
Sizin bölümün puanlarını bilmiyorum ama hukuk için her iki bölümden de netlerinin yüksek olması lazım. Sizinki sayısal olduğu için sayısalı fulleyip sözelden de biraz net yapmanız yeterli olur sanırım. Lütfen hayallerinizin peşinden gidin ve hiçbir şey için vazgeçmeyin. Çok içten rica ediyorum.
Çalıştığım mahkemede geçen sene staja bir avukat gelmişti. Adam 52 53 yaşlarındaydı... Düşünebiliyor musun? 53'ünden sonra mesleğe başlayacak. Ve 4 yıldır görev yapıyorum o adam gibi hiçbir stajyer dosyaları incelemeye gelmedi. İlk ve son sanırım 53'lük amcam
Umarım hakkımızda hayırlısı olur. Yolun açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…