arkadaslar bir akil verin lutfen sasirdim kaldim yine

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Oofff bugun gitcektik esyalarimi almaya bosaniyorum..avukatim demis kimseyi gormek istemiyorlar anasi babasi evdeymis onlari evden cikartamazmis beyfendi..onlarda olacaklar esylarimi toplarken cikmiyolar evden..birde 3 aydirda yaninda kaliyolarmis zaten..hayret yaa:sinirden catlicam ne yapmaliyim?

Simdi bizimkilerde diyo sen gitme ailemi gondermek istemiyoerum mecbur gitcem migdem bulaniyo hicbirini gormek istemiyorum

onun avukatı yok mu

iki avukat konuşup şart koşsun

senin de anne baban gelmesin

eşin ve sen girin eve toplayın

oldu bitti

sonra da taşınacakları ayırınca gelip kapı ağzından alınır götürülür

Avukati varda anne baba cikmiyo evden yaa Inat etmisler evde ozel esyalari varmis beyfendinin hayret yaa

Avukati varda anne baba cikmiyo evden yaa Inat etmisler evde ozel esyalari varmis beyfendinin hayret yaa

avukatlar konuşacak ikna edecek; daha doğrusu onların avukatın gidin diyecek

anne babaya neymiş adamın eşyasından, kocan olsun zaten evde

çıkarken de avukatlar tutanak tutacak

şunları şunları aldım verdim diye karşılıklı imzalayacaksınız bitti gitti

Zaten gidip toplicaz onda sorun yok yapiskanlar evden niye cikmiyolar kadin bizle dolanacak..evde anasi yaa

Sizi sinir etmek için bayan niye olacak.

Siz hiiiiiiiç umursar görünmeyin yarın çok keyifli görünün. Ben sizin yerinizde olsam ailesiyle ilgili hiçbir şey söylemem sinirimin bozulduğunu belli etmem.

Gidin güzelce ohooo kaynana nasılsın diyin yanağından da bir makas alın. Tüm akrabalarınızı da çağırın önce eşyaları toplayın sonra da doluşun salona kek poğaça yiyin. Gitmeden önce kek poğaça uapın götürün orda yersiniz. Çay da demleyin üstüne sigara da çakın.

Son düzenleme:

ya burda iyiniyetle yazıyoruz ama o ortam öyle olmuyor

yani hayatta en gerildiğim işlerden biridir bu eşya toplamak vs vs

bir eve gittik kadın adam iki avukat vs vs

neyse eşyalarını bir odaya toplamışlar bakıp alacak

benim ayakkabılarım nerede? 30 çift olacak bunlar az dedi

adam 30 çift ayakkabı mı olur dedi, kadın var dedi vs vs

ya dur dedik ayakkabı algınız farklıdır, kadının terlik tipli bir çok yazlık ayakkabısı vardır sen onları bilemezsin vs dedik

neyse sonra sayıldı hepsi tammış ve kadının dediği sayıda imiş

adam cidden varmış dedi

ama efendim nişanda hediye ettikleri beyaz takımı koymamışlar nerede diye kızdı kadın; sen giderken götürmüşsün dedi adam vs vs

bu arada kadın 7 aylık hamile idi ve çocuğun cinsiyetini adama söylemedi

adam bana sordu ben biliyordum ama ben de söyleyemem o ikinizin arasında dedim

ama çok da içim sızladı ben yedi kat el biliyorum da babası bilmiyor vs vs

Ya boyle bise olamaz anahtari
Aynen tek kelime etmicem vicdansizlara

Rezalet

Boşanmak bile asil olmalı yaa,işte bu yüzden birbirinden nefret edene kadar beklememeli boşanmak için, baktın b.ka sarıyor oluru da yok gibi orda bitir

Rezalet

Boşanmak bile asil olmalı yaa,işte bu yüzden birbirinden nefret edene kadar beklememeli boşanmak için, baktın b.ka sarıyor oluru da yok gibi orda bitir

ay sorma neler gördüm

neler duydum diyeyim

kimsenin canını sıkmayım

bu arada o örnektekiler 10 aylık evli idi

bir kavga bile yoktu

aileler otu b.ku büyütüp yıktılar yuvayı

hem görücü usulü gibi hemen evlendirip sonra da hemen yıktılar diyeyim

akşam vardiya çıkışı adam yetişememiş de kızı almaya görümcesi gitmiş; nasıl adammış da karısını almaya gitmemiş vs vs

ki aynı mahallede oturuyor hepsi kızı, eskiden kimse vardiya çıkışı almaya vs de gitmiyormuş

babası almayınca sorun yok kocası almayınca boşannnn

Rezalet...birakinda donumu gomlegimi rahat alayim yaa..ne Isiniz var bekliyosunuz evde..Allahim sabirr..

En gergin anlardan biri ama serin kanli olun cok guclu durun orasi bir zamanlar sizin evinizdi o evin hanimiydiniz ne kadar kotu olsanizda saygisizlig kacmadan sanki normal tasinirmis gibi dusunun davranin gerekirse yaninza gelmemelerini isteyin cok bunlirsaniz lavaboya gidin yuzunuzu yikayin ama cikinca resmi ve rahat durun sesiniz biraz gur ciksin cool olun ve surekli salavat getirin ya da vela havle okuyun Allah cc yardimciniz olsun

2-3 saatliğine aşağı insin annesi babası bu kadarda anlayışsızlık olmaz ki

Allah yardimciniz olsun ayni durumu yasamistm. Annem babam dayim kuzenimle gitmistik esya toplamaya. Bi baktik anasiyla yengesi de evde. Hic muhattap olmadik. Esyalarimizi topladik. Zaten acgozluler biz gitmeden alabilcekleri esyalar almislardi. Daha nisanlanmadan bana hediye ettigi bisi vardi onu bile almislardi yoktu evde. Elti pesimde gezinip gicik gicik bakip gulmustu bana. Sonra anasi laf sokmaya kalkti. Babam o sirada bunlari dovmeye kalkti sinirlenip zor aldk elinden. Korkudan ödleri koptu butun planlari alt ust olmus oldu.

Ama cok sinir bozucu cidden. Hic onlar yokmus gibi davranin alin esyalarnizi cikin. Artk hayatnzda olmayacaklar oyle dusunun bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…