Avukati varda anne baba cikmiyo evden yaa Inat etmisler evde ozel esyalari varmis beyfendinin hayret yaaonun avukatı yok mu
iki avukat konuşup şart koşsun
senin de anne baban gelmesin
eşin ve sen girin eve toplayın
oldu bitti
sonra da taşınacakları ayırınca gelip kapı ağzından alınır götürülür
bence de kadın da kendi ailesini çağırsın beraber oturup çay içsinlerBoşanmadığınıza göre ev hala sizin de eviniz.
Siz de kendi arkadaş, akraba kiminiz varsa çağırın önce bavul toplayın sonra çay demleyip oturun derim.
Avukati varda anne baba cikmiyo evden yaa Inat etmisler evde ozel esyalari varmis beyfendinin hayret yaa
Zaten gidip toplicaz onda sorun yok yapiskanlar evden niye cikmiyolar kadin bizle dolanacak..evde anasi yaaBoşanmadığınıza göre ev hala sizin de eviniz.
Siz de kendi arkadaş, akraba kiminiz varsa çağırın önce bavul toplayın sonra çay demleyip oturun derim.
Zaten gidip toplicaz onda sorun yok yapiskanlar evden niye cikmiyolar kadin bizle dolanacak..evde anasi yaa
Sizi sinir etmek için bayan niye olacak.
Siz hiiiiiiiç umursar görünmeyin yarın çok keyifli görünün. Ben sizin yerinizde olsam ailesiyle ilgili hiçbir şey söylemem sinirimin bozulduğunu belli etmem.
Gidin güzelce ohooo kaynana nasılsın diyin yanağından da bir makas alın. Tüm akrabalarınızı da çağırın önce eşyaları toplayın sonra da doluşun salona kek poğaça yiyin. Gitmeden önce kek poğaça uapın götürün orda yersiniz. Çay da demleyin.
Ya boyle bise olamaz anahtariavukatlar konuşacak ikna edecek; daha doğrusu onların avukatın gidin diyecek
anne babaya neymiş adamın eşyasından, kocan olsun zaten evde
çıkarken de avukatlar tutanak tutacak
şunları şunları aldım verdim diye karşılıklı imzalayacaksınız bitti gitti
Aynen tek kelime etmicem vicdansizlaraSizi sinir etmek için bayan niye olacak.
Siz hiiiiiiiç umursar görünmeyin yarın çok keyifli görünün. Ben sizin yerinizde olsam ailesiyle ilgili hiçbir şey söylemem sinirimin bozulduğunu belli etmem.
Gidin güzelce ohooo kaynana nasılsın diyin yanağından da bir makas alın. Tüm akrabalarınızı da çağırın önce eşyaları toplayın sonra da doluşun salona kek poğaça yiyin. Gitmeden önce kek poğaça uapın götürün orda yersiniz. Çay da demleyin.
Ya boyle bise olamaz anahtari
ya burda iyiniyetle yazıyoruz ama o ortam öyle olmuyor
yani hayatta en gerildiğim işlerden biridir bu eşya toplamak vs vs
bir eve gittik kadın adam iki avukat vs vs
neyse eşyalarını bir odaya toplamışlar bakıp alacak
benim ayakkabılarım nerede? 30 çift olacak bunlar az dedi
adam 30 çift ayakkabı mı olur dedi, kadın var dedi vs vs
ya dur dedik ayakkabı algınız farklıdır, kadının terlik tipli bir çok yazlık ayakkabısı vardır sen onları bilemezsin vs dedik
neyse sonra sayıldı hepsi tammış ve kadının dediği sayıda imiş
adam cidden varmış dedi
ama efendim nişanda hediye ettikleri beyaz takımı koymamışlar nerede diye kızdı kadın; sen giderken götürmüşsün dedi adam vs vs
bu arada kadın 7 aylık hamile idi ve çocuğun cinsiyetini adama söylemedi
adam bana sordu ben biliyordum ama ben de söyleyemem o ikinizin arasında dedim
ama çok da içim sızladı ben yedi kat el biliyorum da babası bilmiyor vs vs
Rezalet
Boşanmak bile asil olmalı yaa,işte bu yüzden birbirinden nefret edene kadar beklememeli boşanmak için, baktın b.ka sarıyor oluru da yok gibi orda bitir
Rezalet...birakinda donumu gomlegimi rahat alayim yaa..ne Isiniz var bekliyosunuz evde..Allahim sabirr..ay sorma nIler gördüm
neler duydum diyeyim
kimsenin canını sıkmayım
bu arada o örnektekiler 10 aylık evli idi
bir kavga bile yoktu
aileler otu b.ku büyütüp yıktılar yuvayı
hem görücü usulü gibi hemen evlendirip sonra da hemen yıktılar diyeyim
akşam vardiya çıkışı adam yetişememiş de kızı almaya görümcesi gitmiş; nasıl adammış da karısını almaya gitmemiş vs vs
ki aynı mahallede oturuyor hepsi kızı, eskiden kimse vardiya çıkışı almaya vs de gitmiyormuş
babası almayınca sorun yok kocası almayınca boşannnn
Kesinlikle katılıyorum.. Sinirden oturup catlayacaginiza bunu yapin onlar çatlasin.Boşanmadığınıza göre ev hala sizin de eviniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?