• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar bir akil verin lutfen sasirdim kaldim yine

Rezalet...birakinda donumu gomlegimi rahat alayim yaa..ne Isiniz var bekliyosunuz evde..Allahim sabirr..

neden bekliyoruz sizce?

iki taraf birbirini yemesin, kavga etmesin diye olabilir mi?

sen şunumu aldın sen vermedin vs diye kavga çıkmasın diye

kimse sizin çamaşırınıza ya da eşyanıza meraklı değil

hakim gelip eşya tespiti yapıyor mesela

60 yaşında adamın da hevesi yok onun bunun nevresimine, çeyizlik tabağına çanağına ama işi bu

[QUO"damdan, post: 43428730, member: 370851"]neden bekliyoruz sizce?

iki taraf birbirini yemesin, kavga etmesin diye olabilir mi?

sen şunumu aldın sen vermedin vs diye kavga çıkmasın diye

kimse sizin çamaşırınıza ya da eşyanıza meraklı değil

hakim gelip eşya tespiti yapıyor mesela

60 yaşında adamın da hevesi yok onun bunun nevresimine, çeyizlik tabağına çanağına ama işi bu[/QUOTE]
Sen niye ustune aldin ben kv kb diyorum?

[QUOE="hktm, post: 43428709, member: 555478"]2-3 saatliğine aşağı insin annesi babası bu kadarda anlayışsızlık olmaz ki[/QUOTE]
Yaa Iste drmek istedigim bu ne isiniz var timsah gozyasimi dokecelsiniz batirdiktan sonra zaten ben aile yuzunden bosaniyorum ve simdi onlari gormek cok zoruma gidiyor..

Oofff :KK43: bugun gitcektik esyalarimi almaya bosaniyorum..avukatim demis kimseyi gormek istemiyorlar anasi babasi evdeymis onlari evden cikartamazmis beyfendi..onlarda olacaklar esylarimi toplarken cikmiyolar evden..birde 3 aydirda yaninda kaliyolarmis zaten..hayret yaa::KK43:sinirden catlicam ne yapmaliyim?

boşanmak istemediği için anne babayı bahane ediyor olabilir mi?

Allah yardimciniz olsun ayni durumu yasamistm. Annem babam dayim kuzenimle gitmistik esya toplamaya. Bi baktik anasiyla yengesi de evde. Hic muhattap olmadik. Esyalarimizi topladik. Zaten acgozluler biz gitmeden alabilcekleri esyalar almislardi. Daha nisanlanmadan bana hediye ettigi bisi vardi onu bile almislardi yoktu evde. Elti pesimde gezinip gicik gicik bakip gulmustu bana. Sonra anasi laf sokmaya kalkti. Babam o sirada bunlari dovmeye kalkti sinirlenip zor aldk elinden. Korkudan ödleri koptu butun planlari alt ust olmus oldu.

Ama cok sinir bozucu cidden. Hic onlar yokmus gibi davranin alin esyalarnizi cikin. Artk hayatnzda olmayacaklar oyle dusunun bi de.
Haklisin tamsmen sinir bozmak ama ben onlarin sinrini oyle bi bozcamki zaten sebebim onlar..neden korktular bilmiyorum evi yagmalarim diyemi? Zaten bise istemedim gorgusuzler

boşanmak istemediği için anne babayı bahane ediyor olabilir mi?
Bilmiuorum 3 aydir hicbir girisimi olmadi kurtulmak istiyodu anlasmali zaten bisede istemedim gerek yoktu aileye ben bile ailemle gitmiyorum

Bilmiuorum 3 aydir hicbir girisimi olmadi kurtulmak istiyodu anlasmali zaten bisede istemedim gerek yoktu aileye ben bile ailemle gitmiyorum

pööff..anasını danasını doldurmuş eve cumhuriyet ilan etmiş,
bi de sana mani oluyo..uyuz..

Ah o eşyaları kız kardeşimden sebep kaç kere topladım ben yaa, dünyanın en sinir bozucu işidir
Yanınızda avukatınız ve ailenizden biri olsun mümkünse erkek
Hiç muhatap olmayın, aldığınız eşyalara tutanak tutturun ve olabildiğince çabuk çıkın
Gergin bir ortamdır, çok da sakin olmanın imkanı yok ama edilen laflara cevap vermemeye çalışın, Allah yardımcınız olsun

Allah yardimciniz olsun ayni durumu yasamistm. Annem babam dayim kuzenimle gitmistik esya toplamaya. Bi baktik anasiyla yengesi de evde. Hic muhattap olmadik. Esyalarimizi topladik. Zaten acgozluler biz gitmeden alabilcekleri esyalar almislardi. Daha nisanlanmadan bana hediye ettigi bisi vardi onu bile almislardi yoktu evde. Elti pesimde gezinip gicik gicik bakip gulmustu bana. Sonra anasi laf sokmaya kalkti. Babam o sirada bunlari dovmeye kalkti sinirlenip zor aldk elinden. Korkudan ödleri koptu butun planlari alt ust olmus oldu.

Ama cok sinir bozucu cidden. Hic onlar yokmus gibi davranin alin esyalarnizi cikin. Artk hayatnzda olmayacaklar oyle dusunun bi de.

Niye aldiniz elinden babanin...görmezden gelseydiniz..! şamar manyagi yapsaydi ne güzel işde

Eger gercekden istemiyorsaniz bazi insanlari evinizde...ORASI HALA SIZIN EVINIZ...cikmalarini isteyin
Cikmazlarsa polisi arayin...haneye tecavüz olur bu. Sizin istemediginiz hiiiiiiiic kimse sizin evinizde dikilemez.
Kaynana deyil ferişdahi gelse bile....
Yani...bari gider ayak ezdirmeyin kendinizi.

Oofff :KK43: bugun gitcektik esyalarimi almaya bosaniyorum..avukatim demis kimseyi gormek istemiyorlar anasi babasi evdeymis onlari evden cikartamazmis beyfendi..onlarda olacaklar esylarimi toplarken cikmiyolar evden..birde 3 aydirda yaninda kaliyolarmis zaten..hayret yaa::KK43:sinirden catlicam ne yapmaliyim?
Git topla excada muhattap filan olma öyle de böyle de yapacaksın bu işi

Ya Allah yardımcın olsun. Ne biçim insanlar. Avukatla polisle git eşyalarını almaya. Ve sakın tek gitme. Dayanamazsın sen hem uzuntuden hemde onlara olan sinirinden bazı eşyalarını tenezzül etmeyip birakirsinda. Tek gitme ve o orda hakkın olan her şeyi al. Eşyalar sığmazsa bile çöpe at.
Geçecek bu günler az kaldı sabret ve dua et

Ya Allah yardımcn olsun. Ne biçim insanlar. Avukatla polisle git eşyalarını almaya. Ve sakın tek gitme. Dayanamazsın sen hem uzuntuden hemde onlara olan sinirinden bazı eşyalarını tenezzül etmeyip birakirsinda. Tek gitme ve o orda hakkın olan her şeyi al. Eşyalar sığmazsa bile çöpe at.
Geçecek bu günler az kaldı sabret ve dua et
Ins cnm sagol..aynen dunden beri sinir topuyum resmeb..esini ailen Icin evden cikarttin 2 aydir oturuyolar yiyip iciyolar zaten 2 saatligine babani anani cikaramadinmi namussuz adam yaaa

Back
X