arkadaşlar bir bakar mısınız acil?

Ayy super ya. Çok teşekkür ederim. İnternetten bakıyorum illa hesap no falan olacak diyor.

Canım askeriyenin içinde hangi banka var? Ya da erkek arkadaşın hangi bankayı kullanıyor onu bilmem gerekli. Sonra tc numarası ile hesap nosunu öğrenebilirsin. Ama önce hangi bankayı kullandığını bilmen gerekiyor.

Canım askeriyenin içinde hangi banka var? Ya da erkek arkadaşın hangi bankayı kullanıyor onu bilmem gerekli. Sonra tc numarası ile hesap nosunu öğrenebilirsin. Ama önce hangi bankayı kullandığını bilmen gerekiyor.
Yaa hesap numarasını alamam ki. Attıktan sonra haber verecektim.

Yaa hesap numarasını alamam ki. Attıktan sonra haber verecektim.

Hayır , bankaya gidip içeride ki görevliye "ben birine para yatırıcam fakat hesap numarasını bilmiyorum, alabilir miyim?" diyecekseniz. Onlar TC numarasından bakarak hesap numarasını bulacaklar size verecekler sizde bankanın matiğinden yatıracaksınız.

Hayır , bankaya gidip içeride ki görevliye "ben birine para yatırıcam fakat hesap numarasını bilmiyorum, alabilir miyim?" diyecekseniz. Onlar TC numarasından bakarak hesap numarasını bulacaklar size verecekler sizde bankanın matiğinden yatıracaksınız.
Anladım. Teşekkür ederim. İnşallah bir sıkıntı olmaz

20 yaşındayım . Uzun zamandır birlikteyiz. Aramız da lafı olmaz oda bana çok yardımcı oldu. Benim gönderdiğim miktar en fazla 50 tl . O yüzden göze gözükmüyor böyle şeyler Aramız da.
Önce gönderdiğini bilmiyordum
Onu nasıl gönderdiysen bunu da öyle gönder

Evden cikamiyo, sevgili mi yapmis:confused:

Para falan gonderme. Ailesi yok mu onun?
Tek çıkamıyodu kardeşi gelirse yanında öçyle çıkıyodu

Askerin ailevi durumunu bilmiyorum ama olmasa da yok denmez bence, bi nevi para istemek gibi oluyo

Daha evlenmeden kadınların erkeklere bu şekilde davranmasını anlamıyorum.
Şimdiden şımart şımartabildiğin kadar sonra da bi yerleri havalanınca neden ilgisiz dersiniz.

Arkadaşlar yorumlarınızi anlıyorum ama onun bana gonderdikleri benim ona gönderdiklerimin on katı. Bu yüzden sıkıntı etmiyorum. Yoksa bunda bir iş var derim. Oda bana böyle gizlice beklemediğin anda para gönderir. Görüşünce falan elime para sıkıştırır. Bu yüzden sıkıntı olmuyor.

Bence yatırma.askerlik erkekleri biraz olsun yontan tek yer.biraz çeksin derim ben.ben öle yapmıştımda :)

Arkadaşlar yorumlarınızi anlıyorum ama onun bana gonderdikleri benim ona gönderdiklerimin on katı. Bu yüzden sıkıntı etmiyorum. Yoksa bunda bir iş var derim. Oda bana böyle gizlice beklemediğin anda para gönderir. Görüşünce falan elime para sıkıştırır. Bu yüzden sıkıntı olmuyor.
O yapsın sen yapma canım.evlenince zaten fedakarlığın alasını yapcaksın.

Demi ya. O da beni başına taç etse olmaz mi. Çok mu zor.
Güzelim taç ediyolar etmesine ama yuvayı dişi kuş yapıyor malesef.herşey kadına bakıyor.oyüzden yüz verme kocan olcak olsada.hem böle daha kıymetli olursun güven bana.

Güzelim taç ediyolar etmesine ama yuvayı dişi kuş yapıyor malesef.herşey kadına bakıyor.oyüzden yüz verme kocan olcak olsada.hem böle daha kıymetli olursun güven bana.
Anladım. Bence çok önemli bilgiler. Başka nasıl davraniyim peki.

Anladım. Bence çok önemli bilgiler. Başka nasıl davraniyim peki.
Baştan hayır demene alıştır.bişey hayırsa hayırdır.bide çok sevsende aşkından ölsende belli etme yoksa bittin.bu biraz şey gibi göster ama elletme:)

Back
X