Evet evet karşılıksız olsaydı bende şüphe arardım.o da sana yardımcı oldu ise ne ala![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet karşılıksız olsaydı bende şüphe arardım.o da sana yardımcı oldu ise ne ala![]()
Ayy super ya. Çok teşekkür ederim. İnternetten bakıyorum illa hesap no falan olacak diyor.
Yaa hesap numarasını alamam ki. Attıktan sonra haber verecektim.Canım askeriyenin içinde hangi banka var? Ya da erkek arkadaşın hangi bankayı kullanıyor onu bilmem gerekli. Sonra tc numarası ile hesap nosunu öğrenebilirsin. Ama önce hangi bankayı kullandığını bilmen gerekiyor.
Yaa hesap numarasını alamam ki. Attıktan sonra haber verecektim.
Anladım. Teşekkür ederim. İnşallah bir sıkıntı olmazHayır , bankaya gidip içeride ki görevliye "ben birine para yatırıcam fakat hesap numarasını bilmiyorum, alabilir miyim?" diyecekseniz. Onlar TC numarasından bakarak hesap numarasını bulacaklar size verecekler sizde bankanın matiğinden yatıracaksınız.
Hiç bilmiyorum canım malesef:) bide ben sadece numaraya para yatırmak diye bisey duymuştum. Tl numarasına para yatıyor diye biliyorum doğru mu?
Önce gönderdiğini bilmiyordum20 yaşındayım . Uzun zamandır birlikteyiz. Aramız da lafı olmaz oda bana çok yardımcı oldu. Benim gönderdiğim miktar en fazla 50 tl . O yüzden göze gözükmüyor böyle şeyler Aramız da.
Evden cikamiyo, sevgili mi yapmisSen evden nasıl çıkacan
Baban kızmıyo muydu
Tek çıkamıyodu kardeşi gelirse yanında öçyle çıkıyoduEvden cikamiyo, sevgili mi yapmis
Para falan gonderme. Ailesi yok mu onun?
O yapsın sen yapma canım.evlenince zaten fedakarlığın alasını yapcaksın.Arkadaşlar yorumlarınızi anlıyorum ama onun bana gonderdikleri benim ona gönderdiklerimin on katı. Bu yüzden sıkıntı etmiyorum. Yoksa bunda bir iş var derim. Oda bana böyle gizlice beklemediğin anda para gönderir. Görüşünce falan elime para sıkıştırır. Bu yüzden sıkıntı olmuyor.
Hangi anlamda fedakarlık yapacağım.O yapsın sen yapma canım.evlenince zaten fedakarlığın alasını yapcaksın.
Canım kadının işi fedakarlık kompleHangi anlamda fedakarlık yapacağım.
Demi ya. O da beni başına taç etse olmaz mi. Çok mu zor.Canım kadının işi fedakarlık komple
Güzelim taç ediyolar etmesine ama yuvayı dişi kuş yapıyor malesef.herşey kadına bakıyor.oyüzden yüz verme kocan olcak olsada.hem böle daha kıymetli olursun güven bana.Demi ya. O da beni başına taç etse olmaz mi. Çok mu zor.
Anladım. Bence çok önemli bilgiler. Başka nasıl davraniyim peki.Güzelim taç ediyolar etmesine ama yuvayı dişi kuş yapıyor malesef.herşey kadına bakıyor.oyüzden yüz verme kocan olcak olsada.hem böle daha kıymetli olursun güven bana.
Baştan hayır demene alıştır.bişey hayırsa hayırdır.bide çok sevsende aşkından ölsende belli etme yoksa bittin.bu biraz şey gibi göster ama elletme:)Anladım. Bence çok önemli bilgiler. Başka nasıl davraniyim peki.