Azaa 😍hayatguzel Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.844 345 333 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #1 Kizlar 10.haftadayim karnım sanki kasiliyor hatta kasiliyor hissediyorum toplaniyor bi yana gibi oluyor neden oluyor böyle olan varmi
Kizlar 10.haftadayim karnım sanki kasiliyor hatta kasiliyor hissediyorum toplaniyor bi yana gibi oluyor neden oluyor böyle olan varmi
karapisso Hayallerimi yaşatan ,dularımı kabul eden Rabbim💕 Kayıtlı Üye 19 Mart 2012 9.623 9.938 398 İstanbul 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #2 Cicegiimmbe .!.: Kizlar 10.haftadayim karnım sanki kasiliyor hatta kasiliyor hissediyorum toplaniyor bi yana gibi oluyor neden oluyor böyle olan varmi Genişletmek için tıkla... Bebeğin , kasılan yere toplandığı içindir. Ama sanki çok erken hisetmişsin, doktoruna görünme imkanınn varsa bekleme.
Cicegiimmbe .!.: Kizlar 10.haftadayim karnım sanki kasiliyor hatta kasiliyor hissediyorum toplaniyor bi yana gibi oluyor neden oluyor böyle olan varmi Genişletmek için tıkla... Bebeğin , kasılan yere toplandığı içindir. Ama sanki çok erken hisetmişsin, doktoruna görünme imkanınn varsa bekleme.
Azaa 😍hayatguzel Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.844 345 333 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #3 karapisso .!.: Bebeğin , kasılan yere toplandığı içindir. Ama sanki çok erken hisetmişsin, doktoruna görünme imkanınn varsa bekleme. Genişletmek için tıkla... Evet gözükebilir olmazsa neden kasilirki boyle
karapisso .!.: Bebeğin , kasılan yere toplandığı içindir. Ama sanki çok erken hisetmişsin, doktoruna görünme imkanınn varsa bekleme. Genişletmek için tıkla... Evet gözükebilir olmazsa neden kasilirki boyle