- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Amin canım inşallah ay bir türlü bu düşünceleri atamıyorum içimden.cok.tesekkur ederim..çok normal merak etmeyin.hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlarsınız bir nebze daha.kahverengi çizgi benim gebeliklerimdede oldu.ikisinde de.sonra
kayboluyor kendiliginden.sağlıkla kucağıniza almanızı dilerim.tadını çıkarın mutlu huzurlu bir gebelik süreci gecirirsiniz umarim:)
Sen kaç haftaliksin canım..?Benim gibi tuhaf anneler var mı diye sormana gerek yok canım hepimiz öyleyiz merak etme :)
Bende dusunmekten kafayi yicem sanirim bigunKızlar söyleyeceğim.seye belki güleceksiniz yada tuhaf gelecek size ama napim elimde değil..11 hafta 2 gunluk hamileyim.bebegimi çok merak ediyorum. Acaba iyi mi ? Diye düşünmekten alamıyorum kendimi...sancilaniyorum korkuyorum sancilanmiyorum birşey mi oldu diyorum bu sefer..ara ara karnım boş gibi hissediyorum.ya çok Merak ediyorum işte onu.haftaya kontrol var.iple cekiyorum...benim gibi tuhaf anneler var mı?şimdiden teşekkürler.kizlar bu arada bugün gogus catalimin altından hafif assagiya doğru göbeğe doğru inen (gobege tam inmemis ama) kshverengi bir çizgi olusmus bende ki budurum.normsl mi ? Onu da bir cevaplarsanız çok sevinecegim...İki konu gibi oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar.
Ayyyy hiç deme ya... bir aletler varmış kalp atışını dinliyormussun onu almayı düşündüm ben.esim karşı çıktı.Hepimizde aynı merak aynı stres var ben elimden gelse eve ultrason alıcam bi tane
Onu bende duydum aklımdan geçmedi değilAyyyy hiç deme ya... bir aletler varmış kalp atışını dinliyormussun onu almayı düşündüm ben.esim karşı çıktı.
bütün anneler öyle şekerim merak etme. o çizgi de cok normal doğuma kadar göbek deliğini altına kadar oluşucak zamanla gidiyormuş bakalım benimki hala gitmediKızlar söyleyeceğim.seye belki güleceksiniz yada tuhaf gelecek size ama napim elimde değil..11 hafta 2 gunluk hamileyim.bebegimi çok merak ediyorum. Acaba iyi mi ? Diye düşünmekten alamıyorum kendimi...sancilaniyorum korkuyorum sancilanmiyorum birşey mi oldu diyorum bu sefer..ara ara karnım boş gibi hissediyorum.ya çok Merak ediyorum işte onu.haftaya kontrol var.iple cekiyorum...benim gibi tuhaf anneler var mı?şimdiden teşekkürler.kizlar bu arada bugün gogus catalimin altından hafif assagiya doğru göbeğe doğru inen (gobege tam inmemis ama) kshverengi bir çizgi olusmus bende ki budurum.normsl mi ? Onu da bir cevaplarsanız çok sevinecegim...İki konu gibi oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar.
Canım. Ya o çizgiye cinsiyet te belirleniyor muş doğrumu?bütün anneler öyle şekerim merak etme. o çizgi de cok normal doğuma kadar göbek deliğini altına kadar oluşucak zamanla gidiyormuş bakalım benimki hala gitmedi
İnşallah aminnnnnnnnnnnnnn canimOnu bende duydum aklımdan geçmedi değilRabbim sağlıkla hayırlısıyla hepimizi yavrularına kavuştursun , nasipse hareketlerini hissetmeye başlayınca biraz daha rahatlarız sanırım
canım ben üç buçuk ay önce doğum yaptımİnşallah aminnnnnnnnnnnnnn canimsen kaç haftaliksin. Canım.?
yok bee yok öyle bişiy uydurma onlar :)Canım. Ya o çizgiye cinsiyet te belirleniyor muş doğrumu?
Kızım mi erkek. Mı. Canım..allah analı babalı büyütsüncanım ben üç buçuk ay önce doğum yaptım
hatlar karıştı sanırım pardonİnşallah aminnnnnnnnnnnnnn canimsen kaç haftaliksin. Canım.?
cümlemizkini inş. kız cnm senin bellimi cinsiyeti bizimki erken gösterdide :)Kızım mi erkek. Mı. Canım..allah analı babalı büyütsün
Yok canım haftaya kontrolümuz çok merak ediyorum bende siz ne zaman öğrendiniz.? Göbek çizgisiyle cinsiyetin bir ilişkisi var mı? Bende kız gibi hissediyorum da.cümlemizkini inş. kız cnm senin bellimi cinsiyeti bizimki erken gösterdide :)
Yazdığını yeni gördüm canım pardon yayok bee yok öyle bişiy uydurma onlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?