Arkadaşlar bir bakarmisiniz?

Ben nerdeyse doğuracağım ben bile hala bazen bebeği evde bıraktım sanıyorum
Çizgide normal her hamilede oluyor sonrada geçiyormuş. Cinsiyetle ilgisi yok. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende sendenim merak etme

Yok canım haftaya kontrolümuz çok merak ediyorum bende siz ne zaman öğrendiniz.? Göbek çizgisiyle cinsiyetin bir ilişkisi var mı? Bende kız gibi hissediyorum da.
11 haftalıkken öğrendik cnm bende erkke hissediyordum ama kız oldu elhamdulillah :)

Yok canım haftaya kontrolümuz çok merak ediyorum bende siz ne zaman öğrendiniz.? Göbek çizgisiyle cinsiyetin bir ilişkisi var mı? Bende kız gibi hissediyorum da.
11 haftalıkken öğrendik cnm bende erkek hissediyordum ama kız oldu elhamdulillah :)

11 haftalıkken öğrendik cnm bende erkek hissediyordum ama kız oldu elhamdulillah :)

O kaygi muhtemelen hic bi zaman gecmeyecek...

Ne zaman hamile kalicam kaygisi...

Hamile kaldim keseyi ne zaman gorucem kaygisi...

Kalp atisini ne zaman duyarim kaygisi...

Kontrol zamanlari acaba iyimi kaygisi...

Agri varsa neden var yoksa neden yok kaygisi....

Goguslerim yumusadi mi karnim da bosluk hissi mi var ay yoksa kalbi mi durdu kaygisi...

Sonra gunde kac kere hareket etti kaygisi....

Dogduktan sonra da yemegini yedi mi usudu mu terledi mi...

Okula baslayinca dustumu kalktimi...

Koca ergen olur nerde kaldi:)

Bitmez yani... cocuk fikri akla dusmeyegorsun:)

Çok güzel anlatmışsın...bu yolda yanlız olmamak çok güzel....teşekkür ederim canım.bosuna dememişler anne olmak sonsuza kadar kalbinin her zaman bedeninin dışında atmasidir diye!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…