- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Teşekkür ederim ya canım peki bu süreç hep böyle mi sürecek.Canm emin ol hepimiz oyleyiz:) randevulara daha hiç gününde gittigimizi hatirlamiorm hep bikac gun once gidiyoruz:) bu arada o cizgi dogum cizgisi canim
İnşallah aminnnnnnnnnnnnnn canimsen kaç haftaliksin. Canım.?
benimde 11+1 hafta yarın kontrolüm var kısmetse heyecanla bekliyorum canımİnşallah aminnnnnnnnnnnnnn canimsen kaç haftaliksin. Canım.?
Teşekkür ederim ya canım peki bu süreç hep böyle mi sürecek.
Bende sendenim merak etmeKızlar söyleyeceğim.seye belki güleceksiniz yada tuhaf gelecek size ama napim elimde değil..11 hafta 2 gunluk hamileyim.bebegimi çok merak ediyorum. Acaba iyi mi ? Diye düşünmekten alamıyorum kendimi...sancilaniyorum korkuyorum sancilanmiyorum birşey mi oldu diyorum bu sefer..ara ara karnım boş gibi hissediyorum.ya çok Merak ediyorum işte onu.haftaya kontrol var.iple cekiyorum...benim gibi tuhaf anneler var mı?şimdiden teşekkürler.kizlar bu arada bugün gogus catalimin altından hafif assagiya doğru göbeğe doğru inen (gobege tam inmemis ama) kshverengi bir çizgi olusmus bende ki budurum.normsl mi ? Onu da bir cevaplarsanız çok sevinecegim...İki konu gibi oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar.
Amin canım inşallah ya cümlemize...Ben nerdeyse doğuracağım ben bile hala bazen bebeği evde bıraktım sanıyorum
Çizgide normal her hamilede oluyor sonrada geçiyormuş. Cinsiyetle ilgisi yok. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
O da güzelmiş...Valla benim gittikçe artıyor :)
Aramızda bir gün varmış vay be...benimde 11+1 hafta yarın kontrolüm var kısmetse heyecanla bekliyorum canım
Bebegi kucagimiza alana kadar böyle sanırım canım olsun guzel telaşlar nasip eder Rabbim inşallah kucağımıza almayı daNe olacak bizim bu halimiz dostum
İnşallah canım yaaaaBebegi kucagimiza alana kadar böyle sanırım canım olsun guzel telaşlar nasip eder Rabbim inşallah kucağımıza almayı da
11 haftalıkken öğrendik cnm bende erkke hissediyordum ama kız oldu elhamdulillah :)Yok canım haftaya kontrolümuz çok merak ediyorum bende siz ne zaman öğrendiniz.? Göbek çizgisiyle cinsiyetin bir ilişkisi var mı? Bende kız gibi hissediyorum da.
11 haftalıkken öğrendik cnm bende erkek hissediyordum ama kız oldu elhamdulillah :)Yok canım haftaya kontrolümuz çok merak ediyorum bende siz ne zaman öğrendiniz.? Göbek çizgisiyle cinsiyetin bir ilişkisi var mı? Bende kız gibi hissediyorum da.
11 haftalıkken öğrendik cnm bende erkek hissediyordum ama kız oldu elhamdulillah :)Yok canım haftaya kontrolümuz çok merak ediyorum bende siz ne zaman öğrendiniz.? Göbek çizgisiyle cinsiyetin bir ilişkisi var mı? Bende kız gibi hissediyorum da.
Allah analı babalı büyütsün canım11 haftalıkken öğrendik cnm bende erkek hissediyordum ama kız oldu elhamdulillah :)
cümlemizkini insallahAllah analı babalı büyütsün canım
Çok güzel anlatmışsın...bu yolda yanlız olmamak çok güzel....teşekkür ederim canım.bosuna dememişler anne olmak sonsuza kadar kalbinin her zaman bedeninin dışında atmasidir diye!O kaygi muhtemelen hic bi zaman gecmeyecek...
Ne zaman hamile kalicam kaygisi...
Hamile kaldim keseyi ne zaman gorucem kaygisi...
Kalp atisini ne zaman duyarim kaygisi...
Kontrol zamanlari acaba iyimi kaygisi...
Agri varsa neden var yoksa neden yok kaygisi....
Goguslerim yumusadi mi karnim da bosluk hissi mi var ay yoksa kalbi mi durdu kaygisi...
Sonra gunde kac kere hareket etti kaygisi....
Dogduktan sonra da yemegini yedi mi usudu mu terledi mi...
Okula baslayinca dustumu kalktimi...
Koca ergen olur nerde kaldi:)
Bitmez yani... cocuk fikri akla dusmeyegorsun:)
Çok güzel anlatmışsın...bu yolda yanlız olmamak çok güzel....teşekkür ederim canım.bosuna dememişler anne olmak sonsuza kadar kalbinin her zaman bedeninin dışında atmasidir diye!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?