kızlar size danışmak istediğim bir konu var.benim kardeşim öğrenci. ev arkadaşıyla beraber kalıyordu bir buçuk yıldır. sonra kızın erkek arkadaşı oldu.erkek arkadaşı sürekli geliyor başka şehirde okuduğu için.kızla beraber kalıyorlar evli gibi yani.bu sürekli oluyordu kardeşim istemediğini söyledği halde geçen 29 ekimde 5-6 gün kaldı ve ev arkadaşıyla kardeşim arasında tartışma çıktı ve ipler koptu.ev arkadaşı toplanmaya başladı ev bakcakmış.kardeşim yine gidip yanına düzgün bi konuşma yaptı ayrılmayalım benburayı karşılayamam yakıt kira vs.oda demiş istemiyorum erkek arkadaşı gelin ce bir hafta kalmak istiyo demiş.kardeşim buna da tamam demiş yeterki bırakma ben maddiyatım yok yapamam diye.şimdi kız toplanıyor.
kira kontratındada kardeşim ve bu kızın ismi de varmış kiranın yarısı yani kontratta bunun üzerine.böyle çıkıp gidebilirmi?
nolur bir aklı verin kızlar..çok zorda kaldık..
canım öyle güzel özetlemişsin ki durumu aynen kardeşim de öle her telefon açıyorum ağlamaklı.sifonu bile çekmeyen birisi yani bu erkek. kardeşimin bu durumu istemediğini bilerekten yinede gelip kalabilio.çok kötü bi durum banyo dahi yapmak istemiyo düşün yani..ev arkadaşı gidebilir yani durumdakontratın herhangi bir bağlayıcılığı yokmu yani....biz aslında durmumuz çok iyi olmamamsına rağmen bu evin tüm kirasını ödemeyi göze aldık.depozitosu içerdemi kalıyo çıkan kişinin ?
Kira kontratı hem ev sahibinin hem de kiracının mağdur olmaması için yapılan bir sözleşmedir,kontratlar 1 yıllık üzeri oluyor ve diyelim ki sözleşme olmasına rağmen 3.ayda kardeşiniz evden çıkmak istedi bu takdirde ev sahibi mağdur olmasın diye 3 aylık kirayı alabilir yada depozito ödemişseniz onu vermeyebilir ev sahibi çünkü evi siz tutmamış olsaydınz ev sahibi başkasına verebilirdi arkadaşınıza gelince depozito vermişseniz onu geri vermeyebilir ev sahibi çünkü kontrat iki kişinin üstüne yada 2-3 aylık yarı kirasını verebilir.
Evin kirası ne kadar bütçenizi çok zorlar mı ?
emlakçıyla konuşcak bugün kardeşim.ev arkadaşı gidecek diye.yani canım kontrat vesilesiyle o arkadaşı gitmesine engel olunabilirmi?
canım evin kirası 275 yakıt ve 55o milyon kira.herşeyden kısar bi şekilde öderiz biz bunu ama hani belki bi çıkış yolu vardır diye araştıryorum.bu yıl zaten son senesi hazirana kadar çok zorlanırız ama bi şekilde halederiz kardeşim de çalışırım 2. dönem diyo.partime cafelerde iş varmış bende dedim kesinlikle olmaz oralarda insan gibi muamale etmiyolar sapığı var pisliği var diye.
hani güvendiğim bir kontrat vardı oda çok işe ayramıcak baksana.
kızlar size danışmak istediğim bir konu var.benim kardeşim öğrenci. Ev arkadaşıyla beraber kalıyordu bir buçuk yıldır. Sonra kızın erkek arkadaşı oldu.erkek arkadaşı sürekli geliyor başka şehirde okuduğu için.kızla beraber kalıyorlar evli gibi yani.bu sürekli oluyordu kardeşim istemediğini söyledği halde geçen 29 ekimde 5-6 gün kaldı ve ev arkadaşıyla kardeşim arasında tartışma çıktı ve ipler koptu.ev arkadaşı toplanmaya başladı ev bakcakmış.kardeşim yine gidip yanına düzgün bi konuşma yaptı ayrılmayalım benburayı karşılayamam yakıt kira vs.oda demiş istemiyorum erkek arkadaşı gelin ce bir hafta kalmak istiyo demiş.kardeşim buna da tamam demiş yeterki bırakma ben maddiyatım yok yapamam diye.şimdi kız toplanıyor.
Kira kontratındada kardeşim ve bu kızın ismi de varmış kiranın yarısı yani kontratta bunun üzerine.böyle çıkıp gidebilirmi?
Nolur bir aklı verin kızlar..çok zorda kaldık..
emlakçıyla konuşcak bugün kardeşim.ev arkadaşı gidecek diye.yani canım kontrat vesilesiyle o arkadaşı gitmesine engel olunabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?