• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bir bakın yaa

LEMIN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
97
1
6
İzmir
slm ... arkadaşlar kvnin akrabasının düğünü var . kvye arkadaşımın sözüne gidicem dedim . kvde bana düğünümüz var sen söze gdiceksin . düğününe gdersin arkadaşının dedi .arkadaşımın sözlencek ve benim sözümede geldi beni yanlız brakmadı. şimdi ben arkadaşımını nasıl brakırım. bende kvye siz düğüne gdin bende arkadaşımın sözüne gdeyim dedim. kızdı. bşi demedi ama anladım yüzünden.. eşimde tavır yaparsa dye korkuyorum KV yüzÜnden kavga edicez . Kv hiç anlamıyor beni ya deliricemmm :( ne yapmalıyımm arkadaşımın sözüne gtsem sorun olacak gbi :( (((( kvle problemlerim bitmiyor altlı üstlü oturuyoruz sorun hep sorun hiç rahat değilim...

Merhaba, canım bence arkadasın cok samımı bır arkadasınsa sozune gıt. Ama eger gıtmesemde olur dıyosan kayınvalıdenı kırma derım. Bosyere huzursuzluk olmasın.

Cok uzak mesafede degilelrse arkadasinizin sözüne gidin özurdileyip erken kalmaniz gerektigini esinin bi akrabasininda dugunu olacagini soyle sonrada oraya gidin her iki tarafinda gönlü olsun:34:böylece tatsizlikta cikmaz

Cok uzak mesafede degilelrse arkadasinizin sözüne gidin özurdileyip erken kalmaniz gerektigini esinin bi akrabasininda dugunu olacagini soyle sonrada oraya gidin her iki tarafinda gönlü olsun:34:böylece tatsizlikta cikmaz

bencede önce söze gidip sonra düğüne geçebilirsin ama zaten kv anlayışsızsa bunuda sorun eder

Arkadaşın senin sözünde bulunmuş, seninde onun sözünde onun yanında olman gerekir
Kv kusura bakmamali bu durumda..eşin se hic karismamalı
Ama zamanlama olarak uyuyorsa sözden biraz erken çıkıp, düğünede katılabilirsiniz
Herkesin gönlü olmuş olur:34:

kv akrabasının düğünü uzak yerde oyüzden nereye gtmeliyim hem çalışıyorum gerçi ogün tatil bana ama ben arkadşımın düğününe gtmek istiyorum

Düğünler çakışsaydı arkadaşınızın düğününe gidin derdim, ama bu durumda arkadaşınıza "Kusura bakma, düğünümüz var." diyebilirsiniz.

Akraba yakın akraba mı, uzak akraba mı bu arada?

Akraba çok yakınınınızsa düğüne git, ama arkadaşın çok yakın arkadaşınsa, akraba düğününe gitmesen de olur. Kayınvaliden seni temsilen gider. Benim tercihim arkadaşımdan yana olurdu :29:

Düğünler çakışsaydı arkadaşınızın düğününe gidin derdim, ama bu durumda arkadaşınıza "Kusura bakma, düğünümüz var." diyebilirsiniz.

Akraba yakın akraba mı, uzak akraba mı bu arada?

Canım bunların uzak akrabası ble yakındır.. ama arkadaşımda yakın arkadaşım benm senelerdir arkadaşımın sözü kvnin akrabası ile çakışıyor

sizin akrabanızın düğünüyle,eşinin arkadaşının sözü çakışsa ve eşin arkadaşının sözüne gittiğinde sen ve ailen rahatsız olmazsanız eğer arkadaşının sözüne git:34:

Ya gerçekten böyle kayınvalidelerin herşeye karışmasına sinir oluyorum. Hele ki altlı üstlü oturunca zannediyorlar ki her dedikleri yapılacak yönetebileceğim ben en başından tavrımı koydum nereye gittiğime ettiğime karışamaz hiç kimse ne münasebet canım. Dedikleri gibi eş bu duruma hiç karışmamalı hele annesinin yanında hiç olmamalı. Arkadaşın çok yakınınsa kesinlikle onun yanında olman lazım. En mutlu günü onun. Emin ol arkadaşların yerini kimse tutamıyor yıllar geçse bile.

Kv den izn almak gonlunu yapmak zorunda degilsin..Esine soyleve arkadasnin sozune git.huzursuzluk ckarsada cksin.aman o krilmasin bu soylenmesin kavga ckmasin diye hayatimizi yonetmelerine izin veriyoruz.

Back
X