arkadaslar bir bakin.

Mervesevecen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
188
159
33
arkadaşlar fikirleriniz benim icin cok onemli.
biri var yakınımız tanıştırmak istiyor ben fotoğraflarına baktim öyle çok ısınamadım ama fenada değil. cevremse âşık olmak zor önemli olan huy ahlak diyorlar sizce de öyle mi ? ayrıca kafama takılanlar çocuk önceden çok kiloluymus şimdide zayıf değil ama kiloluda değil birde boyu öyle hayalimdeki gibi uzunda değil. sizce görüşmeli miyim yoksa fotoğraftanda insan sevip sevemeyeceğini anlar mi??

Son düzenleme:
arkadaşlar fikirleriniz benim icin cok onemli.
biri var yakınımız tanıştırmak istiyor ben fotoğraflarına baktim öyle çok ısınamadım ama fenada değil. cevremse âşık olmak zor önemli olan huy ahlak diyorlar sizce de öyle mi ? ayrıca kafama takılanlar çocuk önceden çok kiloluymus şimdide zayıf değil ama kiloluda değil birde boyu öyle hayalimdeki gibi uzunda değil. sizce görüşmeli miyim yoksa fotoğraftanda insan sevip sevemeyeceğini anlar mi??
Çok tanıdıklarım var öyle ilk fotoğraftan görüp beğenmeyen sonra ilk buluşmada etkilenen. Bence denemeye değer. Ama ilk buluşmada çekim olmazsa boşverin.

Bence de huy güzelliği, ahlak en önemlisi ama biz değil siz neyle mutlu olursunuz, o önemli.. Bence olumsuz olacaksa bile görüşmeye gitmelisiniz, hayat ne getirir bilemezsiniz

Benim arkadasimin esi arkadasimdan az kisa ya da ayni boy. Gel gor ki cok iyi biri karısını el ustunde tutuyor. 1 dediği 2 olmadi. Maşaallah ev isi yapar isten gelir o haliyle salata yapar yemek yaptigi olur. Boyu uzun olup kanepede serilen karisina siddet uygulayan ezen uzenlerden bin kat iyidir. Sen dışına degil de icine bak bi tanış gör bakalim nasil biri oturmasini kalkmasini bilen biri mi. Mesela yemek yiyin. bos bos oturmayin ki gör nasil davraniyor temiz mi kibar mi falan.

Bana da eşimin ilk önce fotoğrafını göstermişlerdi. Hiç ama hiç beğenmemiştim. Kiloluydu ve hiç çekici gelmemişti. Ancak ısrarlara dayanamadım ve buluştum. İlk görüşmemizde de hiç beğenmemiştim. Fakat tanıdıkça kendisini çok sevdim. Şimdi 2 yıllık evliyiz ve ikizlerimizi bekliyoruz 🙏🏻 Can kocam, o kadar iyi kalpli bir insan ki 🥰 Hala kilolu ve bana çok pofidik geliyor kendisi 🥰 Bence bir şans verin 😊

Fotoğraftan anlaşılmaz ki. Göreceksiniz tanıyacaksiniz öyle. Aşk olabilir olmayabilir bilemem. Herkesin ilişki dinamiği, hayat anlayışı farklıdır. Tanışınca vurulacaksiniz belki.

Yazi şeklinden çok genç olduğun anlaşiliyor. En fazla 22-23 yaşindasindir.

Yerinde olsam bu toplara girmezdim. Aşk tabiki önemli. Niye hem aşk, hem karakter, iyi huy beraber olmasin? Onu öpecek, sarilacak olan sensin.

Ve ayirten bu yaşlarda evlilik düşünme. Okulu bitir, iş bul, gez toz, aşik ol, kalbin kirilsin, tekrar aşik ol,..

Kisacasi hayati yaşa.

Yazi şeklinden çok genç olduğun anlaşiliyor. En fazla 22-23 yaşindasindir.

Yerinde olsam bu toplara girmezdim. Aşk tabiki önemli. Niye hem aşk, hem karakter, iyi huy beraber olmasin? Onu öpecek, sarilacak olan sensin.

Ve ayirten bu yaşlarda evlilik düşünme. Okulu bitir, iş bul, gez toz, aşik ol, kalbin kirilsin, tekrar aşik ol,..

Kisacasi hayati yaşa.
ne 22 yaşındayım ne de 23. nasıl yazmisim onuda pek anlayamadim. bu arada kalbimde kırıldı önceki konularımda bahsetmiştim zaten :)

Universiteye hazirlanirken benimle kursa cirkin bir cocuk geliyordu. Yuzunde 1 tane bile guzel bir sey yoktu. Hem de cok zayifti. Resmini gorsem asla beyenmezdim. Ama kursa başladiktan sonra cocuk bana cool gelmeye başladi. O kadar dogru konusma sekli, duzgun fikirleri vardi ki, saatlerce konussa dinlerdim. Yani resme aldanmayin.
Bence bulusun, tanimaya calisin.

biraz açar mısınız nasıl oldu falan :)
Buradaki arkafçdaslar bıkmış olabilşr hikayemi dinlemekten:))
Dur yinede yazayım😂
Görücü usulü ile oldu.bi tanıdıgımızın komsusuymuş.gelmelerini hiç istemedin ama annem cok ısrar etti,neyse geldiler fakat hiç yğzüne bile bakmadım
Ertesi gün dışarda bulusup ben evlilik düşünmüyorum diycektüm.
Gittim kafeye,sohbet muhabbet falan baya güzeldi hersey.birden dediki ne zaman istemeye gelelim.bende dedimki sen ne zaman istersen:))
Bigün sonrasında isteme,bi hafta sonra nışan oldu

Back
X