Arkadaşlar bir fikir danışayım dedim

Elifim2211

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
1.326
317
73
24
Arkadaşlar İnternet üzerinden yaptığımız gebelik,adet günü, yumurtlama gununu hesapladim acaba doğru olur mu yani İnternet üzerinden hesaplama yapmak ne kadar doğru

Eklentiler

• Screenshot_20211002-142204_Chrome.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 27
Arkadaşlar İnternet üzerinden yaptığımız gebelik,adet günü, yumurtlama gununu hesapladim acaba doğru olur mu yani İnternet üzerinden hesaplama yapmak ne kadar doğru
Canım biz kadınlar her ay düzenli olarak yumurtlama olacak diye birşey yok bazı aylar yumurtlama goremeyebiliyoruz. Ve yumurtlama oldugumuz zaman çok nadir de olsa aynı tarihlerde olabiliyor. Ve bu tarihler genelde değişiyor. Mesela geçen ay 10. Da yumurtlama oldu diyelim bu ay 15 inde olabilir. Belirli net bir tarih yok yani. O yüzden nette yazana çok inanma sen ona bakana kadar gün aşırı yada 2 boş 1 dolu şeklinde ilerle daha sağlıklı olur derim benn.

Böyle şeylerle uğraşmaktansa ovulsyon testiyle takip yapmak daha mantıklı

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…