Arkadaslar bir yardim

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Arkadaslar merhaba. Biz aylardir bebek istiyoruz esimle ancak olmuyor. Ovulasyon testiyle yumurtlama zamanini takip ediyorum. Yumurtlamamda sikinti yok. Doktora da gittim. Hormonlar degerler normal. Esim sperm testi yaptirdi o da normal.

Size sorum su. Sogan ve incir-havuc kuru varmis. Bende bi sorun olmadigi halde bu kurleri uygularsam sorun yasar miyim acaba. Yapmali miyim acaba. Hamile kalabilmek icin ne yapabilirim. Lutfen bana bi fikir verin yol gosterin.

aylardır demişsiniz. bence normal bi süreç. kimse ilk aydan hamile kalmıyor.

ne kadar zaman oldu evleneli? üç ay sonra hamile kalmıştım ben ,altı ay sonra hatta bi sene sonra hamile kalan tanıdıklarım olmuştu .Herşey normalse zamanı var demekki.

Arkadaslar merhaba. Biz aylardir bebek istiyoruz esimle ancak olmuyor. Ovulasyon testiyle yumurtlama zamanini takip ediyorum. Yumurtlamamda sikinti yok. Doktora da gittim. Hormonlar degerler normal. Esim sperm testi yaptirdi o da normal.

Size sorum su. Sogan ve incir-havuc kuru varmis. Bende bi sorun olmadigi halde bu kurleri uygularsam sorun yasar miyim acaba. Yapmali miyim acaba. Hamile kalabilmek icin ne yapabilirim. Lutfen bana bi fikir verin yol gosterin.
Rahim filmi çekilin. Rahim filminde de sorun çıkmazsa hiç kafanıza takmayın hamile kalırsınız.

ne kadar zaman oldu evleneli? üç ay sonra hamile kalmıştım ben ,altı ay sonra hatta bi sene sonra hamile kalan tanıdıklarım olmuştu .Herşey normalse zamanı var demekki.
4 yildir evliyim. 6 aydir deniyoruz olmuyor. Tam gununde 4 gun deniyoruz ama olmuyor. Ovulasyon testiyle takip de ediyorum.

yapma derim.soğan kürü polistik over için.incirde poregestron hormonunu yükseltip yumurta geliştirmek için kullanılıyor.progesteron yüksekse ibrahim saraçoğlu kullanmayın diyor..bu sorunlar yoksa hormonlarınla oynama.

Bence herşey normal ise kür filan uygulamayın . 6 ay gerçekten çok uzun bir zaman değil .yumurtlama zamanı şimdiye kadar Her gün denediyseniz , bir sonraki yumurtlama döneminizde taktik değiştirin . Misal ; yumurtlama gününden 2 gün önce başlayarak ,2 günde bir deneyin bakalım.
Arkadaşların dediği gibi , olmazsa rahim filmi çektirin ama öyle kür bilmem ne uygulamayın:KK66:

4 yildir evliyim. 6 aydir deniyoruz olmuyor. Tam gununde 4 gun deniyoruz ama olmuyor. Ovulasyon testiyle takip de ediyorum.
çok duyuyoruz uzun süre korunmadan sonra biraz zaman alır ikinci çocuğum ,korunmayı bıraktıktan 1 yıl sonra oldu.aralarında 5 yaş var ama sabır lazım doktoruna danışmadan bişey kullanma derim normal bi süreçtesin ,korkmanı gerektirecek bi durum gözükmüyo

Back
X