• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bir yorum da siz yapın

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
arkadaşlar kayınvalidem ile bir sorunumuz yok . farklı sehirler de oturuyoruz . sene de 1 kez gideriz 1 hafta kalırız. sorunum su ki artık gidesim yok sebebi kv cok çimri orada kendimi rahat hissetmiyorum . Acaba ben mi abartıyorum diye sizlere de yazmak sormak istedim . geçenlerde yine gittik 1 haftalığına ev biraz kalabalıktı görümcem eşi cocugu ve kayınva.kardeşi vardi . kv yemekleri yapıyor biz de elimizden geldiğince ona yardım ediyoruz . ama o kadar cimriki yemekleri cok hemde cok az yapıyor sanki ölçü ile millete servis yapıyor .kimine yetiyor kimisi ac kalıyor . neden böyle yapıyor anlamıyorum . yaptığı da erişte barbun ya falan . görümcemin eşi bir kez daha istediği zaman yok diyorlar kocaman adam doymazki avuç içi kadar yemekle...

ben orada yemek yerken kendimi kötü hissediyordum . birgün ögle yemeğini dişarda yedik kv yemedi benim midem bulanıyor dedi . sonra eve geldik .kendine hemen kötfe yaptı yedi . biz de dışarı çıktık eşimle akşam olunca eve geldik . eşim annesine soruyor akşam yemeği yiyeceğiz diyor siz yiyin ben tokum diyor . sonra eşimle sofrayı hazırladık geldi bizden önce oturtu . sanki ne kadar yediğimizi kontrol etmek için . ya biz orada misafir sayılmazmıyız . mutfağın düzenini bilmem etmem cok . sofrayı hazırlarken yanımızda değil uyuyor . orada kendisini cok yadırgadım . sizce abartıyormuyum . 5 yıllık evliyiz 2 yılı yurt dışında geçti . toplasan 3 kez evine anca gitmişizdir . kışları kv gelir ben elimden gelenini fazlasıyla yaparım .
kayınvalide olarak evime hiç bir sey almadı .evlenirken insan bir yorgan yastık bile vermezmi oğluna neyse bunları sorun etmem etmedim de . ama evindeki bu tavırları canımı cok sıktı . kendimi değersiz hissediyorum .
birde hamileyken gitmiştim evine . sütlaç yapmıştı yermisin dedi ben de şimdi yemem dedim . ama akşam o sütlaçları bulamadım . bu olay da benim içimde kalmıştır çünkü hamileyim canım cok çekmişti .sizce abartıyormuyum yaa

Senede 1 kere o da 1 haftalığına gidiyorsunuz. Kadının huyu bu demekki birlikte otursanız neyse diyeceğimde zaten senede 1 kere gidiyorsunuz. Evet bence abartıryorsunuz.

arkadaşlar kayınvalidem ile bir sorunumuz yok . farklı sehirler de oturuyoruz . sene de 1 kez gideriz 1 hafta kalırız. sorunum su ki artık gidesim yok sebebi kv cok çimri orada kendimi rahat hissetmiyorum . Acaba ben mi abartıyorum diye sizlere de yazmak sormak istedim . geçenlerde yine gittik 1 haftalığına ev biraz kalabalıktı görümcem eşi cocugu ve kayınva.kardeşi vardi . kv yemekleri yapıyor biz de elimizden geldiğince ona yardım ediyoruz . ama o kadar cimriki yemekleri cok hemde cok az yapıyor sanki ölçü ile millete servis yapıyor .kimine yetiyor kimisi ac kalıyor . neden böyle yapıyor anlamıyorum . yaptığı da erişte barbun ya falan . görümcemin eşi bir kez daha istediği zaman yok diyorlar kocaman adam doymazki avuç içi kadar yemekle...

ben orada yemek yerken kendimi kötü hissediyordum . birgün ögle yemeğini dişarda yedik kv yemedi benim midem bulanıyor dedi . sonra eve geldik .kendine hemen kötfe yaptı yedi . biz de dışarı çıktık eşimle akşam olunca eve geldik . eşim annesine soruyor akşam yemeği yiyeceğiz diyor siz yiyin ben tokum diyor . sonra eşimle sofrayı hazırladık geldi bizden önce oturtu . sanki ne kadar yediğimizi kontrol etmek için . ya biz orada misafir sayılmazmıyız . mutfağın düzenini bilmem etmem cok . sofrayı hazırlarken yanımızda değil uyuyor . orada kendisini cok yadırgadım . sizce abartıyormuyum . 5 yıllık evliyiz 2 yılı yurt dışında geçti . toplasan 3 kez evine anca gitmişizdir . kışları kv gelir ben elimden gelenini fazlasıyla yaparım .
kayınvalide olarak evime hiç bir sey almadı .evlenirken insan bir yorgan yastık bile vermezmi oğluna neyse bunları sorun etmem etmedim de . ama evindeki bu tavırları canımı cok sıktı . kendimi değersiz hissediyorum .
birde hamileyken gitmiştim evine . sütlaç yapmıştı yermisin dedi ben de şimdi yemem dedim . ama akşam o sütlaçları bulamadım . bu olay da benim içimde kalmıştır çünkü hamileyim canım cok çekmişti .sizce abartıyormuyum yaa

tatlım haklısın abartmıyorsun ama o da onun huyu olmaz iyi veya kötü sen evliliğinde mutluysan eşinle mutluysan huzurunu bozma boşuna sıkma canını yaptığı ayıp ama yapıcak bişey yok sen kendine bak gerisini dert etme:31:

Benim kaynanam cimri degildir ama gittigimizde marketten alisveris yapip kendi yemegimizi kendimiz yapariz sonra hep beraber yeriz. Siz de oyle yapin. Bu sayede istediginiz kadar yemek yemis olursunuz.

Benim kaynanam cimri degildir ama gittigimizde marketten alisveris yapip kendi yemegimizi kendimiz yapariz sonra hep beraber yeriz. Siz de oyle yapin. Bu sayede istediginiz kadar yemek yemis olursunuz.

Ben de bunu önericektim. Yağından tutun da kıymasına kadar mükellef bir alışveriş ile eliniz kolunuz dolu gidin. Hem kadın sevinsin hem de sizin içiniz rahat rahat yiyin bence.

alişverişi yapıp biz dolaba koyarız bizim yemek yapmamızı istemez . kıyma alıyoruz fazlasıyla akşam köfte beklerken akşam yemeği kısır hazırlanıyor .

1 hafta için katlanacaksınız artık, kadın bu yaşına kadar böyle geldiyse değişmez..

Hepi topu senede 1 haftacik kaliyosun, kadinin huyu o demek ki, oyle kabul et. Kocan yumurtadan cikmadi sen annen cimri gitmicez diyeceksin de kabul mu edecek sanki

Son düzenleme:
alişverişi yapıp biz dolaba koyarız bizim yemek yapmamızı istemez . kıyma alıyoruz fazlasıyla akşam köfte beklerken akşam yemeği kısır hazırlanıyor .
bence yemeği sizin yapmanızı istiyor:34:

bence yemeği sizin yapmanızı istiyor:34:

ben bir kez çorba yapmiştim . bunee ordumu içicek bunu demişti . oysaki cok az yapmıştım huyunu bildiğim için . benim yemek yapmamı istemiyor o yüzden buzdolabını açmam onun yanında ...

Haklısın ama neticede senede 1 kere o da 1 hafta kaliyormussun. Bence bunu sorun etmene bile gerek yok. Boşuna eşinle huzurunu kaçırma.

Kayınvalidende kalırken dışarı yemeğe çıktığınıza göre,dışarı çıkmanız sorun olmuyor,alışveriş yapabilirsiniz.
Sofrayı siz hazırlıyormuşsunuz,kayınvalide uyuyormuş.O halde kendi aldığınız malzemelerle birşeyler hazırlayabilirsiniz.
Çabuk bozulacak,hemen tüketilmesi gereken yiyecekler alın.
Belki yemek yapmanızı değil onun malzemelerini kullanmanızı istemiyordur.

arkadaşlar akşam yemeğin de kıyma dururken bize kısır yaptırdı sizce bu durum normalmi . ve malzemeleri kendisi veriyor bu kadar yeter diye

Senede bur hafta, dert etmenize kafanizi yormaniza deger mi??

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

siz haklısınız bence.. benimde üvey ananem öyle gibi biraz ama teyzemler falan misafirliğe geldiklerinden bugün şunu yapalım yiyelim dediklerinde oda pek bişey demiyo yapmaya başlıyolar herşeye evet demeyin bu kadar yetmez vs falan deyin bence.. ay böyle şeyler okudugumda evlilikten falan soğuyorum ya ne kadar zormuş :18:

Back
X