• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar biraz teselliye ihtiyacım var :(

Sert bir yorum olacak ama müstehak size yani ne denir ki...
Benim böyle bir adamla ne işim var diyip topuklarınız kıçınıza vura vura kaçacağınıza derdiniz halen diğer kız! Onu bana nasıl tercih eder, ben sıkıcıyım o değilmiş, o kıza benden daha çok değer veriyor bu zoruma gidiyor vs vs dertleriniz bunlar sizin. Adamın yaptıkları değil derdiniz, kızı kıskanıyorsunuz siz. Asıl sorun "ben varken nasıl o kızı tercih eder"... Doğru değil mi?
Bırakın gitsin ya... Kimle ne yapıyorsa yapsın. Siz kurtuldum diye şükredin.

Engelle heryerden tamamen de hayatindan cikar ve kurtul. Bembeyaz bi sayfa ac yeni insanlar tani.

Ya bırak çektirsin gitsin üzüldüğüne değmez. Bizim gayet geniş bi evliliğimiz var kadın erkek arkadaşlarımız var ikimizinde karşı cinsten arkadaşlarla yazışırız buluşuruz eşsiz. Buna rağmen kadının biri eşime her gün günaydın mesajı atsa ağır arıza çıkarırım o da savunulacak taraf bulamaz. Bi de ilişkisini hemen kesemezmiş diplomat sanki. Siz fazla kıskanç değilsiniz sevgiliniz seviyesiz

Sert bir yorum olacak ama müstehak size yani ne denir ki...
Benim böyle bir adamla ne işim var diyip topuklarınız kıçınıza vura vura kaçacağınıza derdiniz halen diğer kız! Onu bana nasıl tercih eder, ben sıkıcıyım o değilmiş, o kıza benden daha çok değer veriyor bu zoruma gidiyor vs vs dertleriniz bunlar sizin. Adamın yaptıkları değil derdiniz, kızı kıskanıyorsunuz siz. Asıl sorun "ben varken nasıl o kızı tercih eder"... Doğru değil mi?
Bırakın gitsin ya... Kimle ne yapıyorsa yapsın. Siz kurtuldum diye şükredin.
Haklısın hala kızı kıskanıyorum onu tercih ettiği için

Ya bırak çektirsin gitsin üzüldüğüne değmez. Bizim gayet geniş bi evliliğimiz var kadın erkek arkadaşlarımız var ikimizinde karşı cinsten arkadaşlarla yazışırız buluşuruz eşsiz. Buna rağmen kadının biri eşime her gün günaydın mesajı atsa ağır arıza çıkarırım o da savunulacak taraf bulamaz. Bi de ilişkisini hemen kesemezmiş diplomat sanki. Siz fazla kıskanç değilsiniz sevgiliniz seviyesiz
Evet ben kıskancım ve ilk ilişkimizde kabul ediyorum bazen çok gereksiz kıskançlıklar yapardım ama bu sefer haksız olduğumu düşünmüyorum 2 ayda neyin kankası olucaklar

Sen de ilgimi çek senle de konuşayım dedi ve sen bu çocuğu kaybettiğin için üzülüyor musun?
Bırak geri donmesin. 3 yıl gitmiş ama zararın neresinden donsen kar diye düşün. Bu ilişkide dikkatini sürekli çekmek neden hep karşı taraftan bekleniyor ya iki kişilik değil mi bu ilişkiler?? Bu adam donse de Hayır gelmez.adam iki aylık insanı seni önüne koymuş zaten.istese çat diye keserdi ama sonuç ortada.
Onu kaybetmekten çok beni 2 ay tanıdığı bi kıxa tercih ermesi ağrıma gidiyor evet ilgimi çeken şeyler buluyor ki konuşuyorum dedi bende dedimki benim sevgilimsin benimle tüm gün konuşman gerekmez mi dedim oda sende ilgi çekici şeyler konuş konuşalım sen anca soğuk davranıyorsun kaç gündür bir şey konuşamıyoruz bile dedi aslınds doğru bu öyle davrandım çünkü ilk terkettiğinde ağır laflar etmişti biraz kıymetimi anlasın diye soğuk davrandım

Kendinize sayginiz olsun biraz, herkese mavi boncuk dağıtan bir varlık erkek arkadaşınız.Daha fazla zamanınızı almasına izin vermeyin

Onu kaybetmekten çok beni 2 ay tanıdığı bi kıxa tercih ermesi ağrıma gidiyor evet ilgimi çeken şeyler buluyor ki konuşuyorum dedi bende dedimki benim sevgilimsin benimle tüm gün konuşman gerekmez mi dedim oda sende ilgi çekici şeyler konuş konuşalım sen anca soğuk davranıyorsun kaç gündür bir şey konuşamıyoruz bile dedi aslınds doğru bu öyle davrandım çünkü ilk terkettiğinde ağır laflar etmişti biraz kıymetimi anlasın diye soğuk davrandım
Bence hiçbir şey davranışlarını haklı kilmaz. Ben olsam engeller geçerim. Kendime hakim olmaya calisirdim. İlişki nasıl basliyorsaöyle devam ediyor. Zorlamak sadece yipratixi olur.
Bu ilgi çekme konuşma meselesi de eski bir erkek arkadaşıma ben de böyle yapıyorum konuşacak şey yok diyordum. O da konuşmak istesen bir kelebeği ucusunu bile konusabilirsin demişti. Yani o da konuşmak istese ilgini çekerdi mutlaka. Sizde kartlar açılmış zaten. Tercih de yapılmış.kapıyı kapatmak lazım bana göre.

O kızı dinliyor daha çok önemsiyor diye hırs yapılacak bir mevzu değil bu zira bu adama değmez bile ikinciye dönüp bakmak.
Bence hiçbir şey davranışlarını haklı kilmaz. Ben olsam engeller geçerim. Kendime hakim olmaya calisirdim. İlişki nasıl basliyorsaöyle devam ediyor. Zorlamak sadece yipratixi olur.
Bu ilgi çekme konuşma meselesi de eski bir erkek arkadaşıma ben de böyle yapıyorum konuşacak şey yok diyordum. O da konuşmak istesen bir kelebeği ucusunu bile konusabilirsin demişti. Yani o da konuşmak istese ilgini çekerdi mutlaka. Sizde kartlar açılmış zaten. Tercih de yapılmış.kapıyı kapatmak lazım bana göre.
Bana yazdığında benimle konuşmaya çalışıyordu ama ben soğuk davrandığım için konuşma çok ilerlemiyordu gerçi çok sevse benim kırgın olduğum için böyle davrandığımı düşünür gönlümü almaya çalışırdı sanırım :(

Biraz saf bir insan mısınız acaba? Buna bu kadar izin verdiniz?? İki aydır tanıştığı kızı 3 senelik ilişki yaşadığı insan tercih edebilecek kadar karaktersizse siz daha ne için uğraş veriyorsunuz ki ? Resmen flörtleşiyorlar telefonda saatlerce ne arkadaşı ?? Bu adam normal değil.Sil engelle heryerden bu ne böyle allah aşkına ?

Bana yazdığında benimle konuşmaya çalışıyordu ama ben soğuk davrandığım için konuşma çok ilerlemiyordu gerçi çok sevse benim kırgın olduğum için böyle davrandığımı düşünür gönlümü almaya çalışırdı sanırım :KK43:
Yani geçmiş artık boşver.önüne bak. Allah iyi insanlar cikartsin önüne

Zaten bir kere ayrıldığın insanla niye tekrar muhatap oluyorsun ki?????????? Ve niye bu imkanları sunuyorsun?

İnanamıyorum artık açılan konulara...Yani boyle bir konuda hala düşünmene de inanamıyorum...Onla muhabbet güzel sen de aç senle de konuşurum diyor...Ya iyi misin cidden sen? Hala neden bu adamı silip atmıyorsun hayatından, lütfen artık kızlar yaşım senden büyüktür o yüzden diyorum ki sen böyle kendi gururunu hiçe saydığın sürece değerin olmaz...Lütfen bi kendinize gelin artık...İnsan kendi değerini kendi belirler...Böyle bişey hiçbir ilişkide kabul edilemez sen de kabul etme ve onu heryerden engelle iletişim kurma...Sana bu saygısızlığı yapan insan alenen aldatan insan seni nasıl mutlu edebilir zaten daha önce de bu sebeplerden ayrılmışsın

İnanamıyorum artık açılan konulara...Yani boyle bir konuda hala düşünmene de inanamıyorum...Onla muhabbet güzel sen de aç senle de konuşurum diyor...Ya iyi misin cidden sen? Hala neden bu adamı silip atmıyorsun hayatından, lütfen artık kızlar yaşım senden büyüktür o yüzden diyorum ki sen böyle kendi gururunu hiçe saydığın sürece değerin olmaz...Lütfen bi kendinize gelin artık...İnsan kendi değerini kendi belirler...Böyle bişey hiçbir ilişkide kabul edilemez sen de kabul etme ve onu heryerden engelle iletişim kurma...Sana bu saygısızlığı yapan insan alenen aldatan insan seni nasıl mutlu edebilir zaten daha önce de bu sebeplerden ayrılmışsın
Düşünmemin sebebi benle barışmak için yazdığında bana karşı ilgiliydi arayıp soruyordu ama ben ona kırgın olduğum için soğuk davranıp ilgilenmiyordum azıcık benim için ugraştığını gördükten sonra barışmak istiyordum bana karşı ilgili olduğu için acaba sadece kızın ilgisi var erkek arkadaşımın yok mu diye düşündüm kendimi kötü hissettim

Back
X