arkadaşlar bişiy sorcam:)

utku2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
15
0
36
Ankara
selam bayanlar 5 haftalık hamileyim. Sigaraya aş eriyorum heralde.günde 2 tane felan içiyorum ama çok ta vicdan azabı çekiyorum. Ama napıyım bırakamıyorum. bişiy olurmu sizce 2 sigaradan. bide nikotin sakızı varmış ondan çiğnesem olurmu zararı varmıdır. Teşekkürler....:18::52:

selam bayanlar 5 haftalık hamileyim. Sigaraya aş eriyorum heralde.günde 2 tane felan içiyorum ama çok ta vicdan azabı çekiyorum. Ama napıyım bırakamıyorum. bişiy olurmu sizce 2 sigaradan. bide nikotin sakızı varmış ondan çiğnesem olurmu zararı varmıdır. Teşekkürler....:18::52:

kızım buda sorumu şimdi sakın içe sigaraaa:20: Rabbim nasip etmiş ne güzel kıymetini bil biz olsun die neler neler yapıyorz sen kıymetini bilmiyosun kızarım heee:41:

ya bencde hic icme :20::20:ALLAH sana boyle bi muzice nasip etmis iradene sahip cikmazsan haksizlik olur ona sahip olmak icin insanlar neler cekiyo ben dahil kiymetini bil :emir_bebek::57:

Back
X