arkadaslar bos gebelik yasayanlar varmi:(

Kamile uluocak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
9
1
1
41
Arkadaslar bos gebelik yasayanlar varmi? Bende 6 haftam bitmisti ki dr bos gebelik oldugunu soyledi ve malesef kurtaj oldum daha yeni ama insan hemen tekrardan hamile olmak istiyo ama dr 2, 3 ay olmaz dedi boyle tecrube yasiyan arkadaslar varmi neler yaptiniz bekledinizmi yardimci olursaniz sevinirim.

Evet canim ben yaşadim evlendigim ilk ay hamile kaldim ve boş gebelik gecirdim ikinciside karnimda öldü simdi gene hamileyim suan Allahima bin şükür suan cok iyiyiz bebegimle

Bende ilk gebelikte boş gebelik yaşadım. 5 ay sonra tekrar hamile kalmıştım. Bence acele etme çünkü ancak regl tekrar düzene giriyor ve rahim kendini toparlıyor.

B3n yaşadım canım mücadele etmeyi ha göründü görünecek umudu ile yaşamayı bilirim çok zordu 2 aylıkken kürtaj oldum 1 ay sonra tekrar regl oldum simdi Rabbime sonsuz şükürler olsun ki hamileyim ama hep hayırlısını hayırlı zamanda istedim inşallah başta sen olmak üzere Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz

arkadaslar bos gebelik yasayanlar belirtileriniz neydi hamileyken nasildi hcgniz kacinci hafta kacti karninizda siskinlik gaz var miydi mesela

Back
X