- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Üşenmedim diğer konularinada baktimda haklısın ya :))Ablacım hayatının her detayını buraya yazıp konu açacağına,uzman desteği almanı öneriyorum.
Üşümen içinse devam ettiği takdirde doktora gitmen en makulu.
Ablacım hayatının her detayını buraya yazıp konu açacağına,uzman desteği almanı öneriyorum.
Ablacım hayatının her detayını buraya yazıp konu açacağına,uzman desteği almanı öneriyorum.
Amacım asla muhalefet olmak değil.Tamam teşekkürler sizde çok biliyorsunuz sadece engel olun muhalefet olun . Konu acarım açmam zorlamıyorum okuyun diye . Okumayın yorum yapmasın istemeyen .......Mune konıyu kapatırmışın çok ilgili arkadaşları rahatsız ettim
Kansızlık olabilir de biz buradan tahlil yapamayız ki. Bence aşırı rahatsız değilseniz tekrarlamasını bekleyin. Tekrarlarsa doktora görünün.dün durup dururken ellerim ayaklarım üşümeye başladı acayıp ama içim üşümeye başladı . Saatler geçti öyle ısındım bu sefer ateş bastı ve acayıp baş agrısı geldi . Bacaklarım da da hafif agrı var belim de . Şimdi baş agrım azaldı ama vücudum da hafif agrılar var . Böyle olanınız var mı . Netten baktım kansızlık dıyor gebelik dıyor .
____________________Tamam teşekkürler sizde çok biliyorsunuz sadece engel olun muhalefet olun . Konu acarım açmam zorlamıyorum okuyun diye . Okumayın yorum yapmasın istemeyen .......Mune konıyu kapatırmışın çok ilgili arkadaşları rahatsız ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?