• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar böyle üşüyen var. Mı

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
dün durup dururken ellerim ayaklarım üşümeye başladı acayıp ama içim üşümeye başladı . Saatler geçti öyle ısındım bu sefer ateş bastı ve acayıp baş agrısı geldi . Bacaklarım da da hafif agrı var belim de . Şimdi baş agrım azaldı ama vücudum da hafif agrılar var . Böyle olanınız var mı . Netten baktım kansızlık dıyor gebelik dıyor .

Ablacım hayatının her detayını buraya yazıp konu açacağına,uzman desteği almanı öneriyorum.
Üşümen içinse devam ettiği takdirde doktora gitmen en makulu.

:D

tebrikler iyi yakalamışsınız.

konu sahibi bişeyden zehirlenmiş ya da üşütmüş olabilirsin.

Tamam teşekkürler sizde çok biliyorsunuz sadece engel olun muhalefet olun . Konu acarım açmam zorlamıyorum okuyun diye . Okumayın yorum yapmasın istemeyen ....... Mune Mune konıyu kapatırmışın çok ilgili arkadaşları rahatsız ettim

Tamam teşekkürler sizde çok biliyorsunuz sadece engel olun muhalefet olun . Konu acarım açmam zorlamıyorum okuyun diye . Okumayın yorum yapmasın istemeyen ....... Mune Mune konıyu kapatırmışın çok ilgili arkadaşları rahatsız ettim
Amacım asla muhalefet olmak değil.
Benden büyüksünüz ve bu hayat asla böyle gitmez.
Eşinizi kiloları ile seçimlerinizi ve pişmanlıklarınızı ben yaptım diyerek sevmeye çalışmanız lazım.
Siz hep şikayetçisiniz ve hayat şikayet etmek için bayağı kısa.
O yüzden eğer psikolojik destek alırsanız hem siz hem çevreniz hemde sizin adınıza biz rahatlayacağız.
Herkes memnun olacak yani.

Eleştirilere açık olamıyorsak konu açmak da bir mana da yersiz,arkadaş kötü birşey dememiş ki doktor'a gitmek'den bahsetmiş ki bence de en doğrusu burdan kimsenin sihirli küresi yok ki ,en fazla bilgisi ,tahmini olan yazar geçer,herkesi terslemiş gibi oldun bu cevabınla...

dün durup dururken ellerim ayaklarım üşümeye başladı acayıp ama içim üşümeye başladı . Saatler geçti öyle ısındım bu sefer ateş bastı ve acayıp baş agrısı geldi . Bacaklarım da da hafif agrı var belim de . Şimdi baş agrım azaldı ama vücudum da hafif agrılar var . Böyle olanınız var mı . Netten baktım kansızlık dıyor gebelik dıyor .
Kansızlık olabilir de biz buradan tahlil yapamayız ki. Bence aşırı rahatsız değilseniz tekrarlamasını bekleyin. Tekrarlarsa doktora görünün.

Back
X