Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok teşekkür ederim2gune bir 2 katı artacak sizinki 4 gün sonra çok çok bile artmış sağlıklı diyorlar bu şekilde artışlara yine takip edin
Gayet güzel görünüyor darısı başımızaArkadaslar ilk bthcg 17 iki gun sonra 80 birde 4gun sonra yaptırdım 689 çıktı sonuçlar nasıl sizce sagliklimi
Inşallah canım benim rabbim hayırlısıyla size de versin tüm olmayan herkeseGayet güzel görünüyor darısı başımıza![]()
Cok tesekkur ederimGüzel artmış değer 2000 üstünde kese goruluyo . Hayırlı olsun inşallah.
hayırlı olsun :))guzel bhcg ama kese ve bebıs goruldugunde duzenlı buyudugunde saglıklı gebelık denılıyor. artısın beklenılen sekılde en az 2 kat . ılk zamanlar yanı yenı artmaya basladıgında 3 4 kat artabılıyor. sonralarda 2 kat artmaya sonra 3 4 gunde 2 kat artmaya baslıyor^^ rabbım hayırlısıyla saglıkla dogurmayı nasıp etsın :))Arkadaslar ilk bthcg 17 iki gun sonra 80 birde 4gun sonra yaptırdım 689 çıktı sonuçlar nasıl sizce sagliklimi
İkiz olabilir mi acaba?
Normal bence cnm iki gunde bir kan ver bthcg artis iki katsa guzel gidiyordurMerhaba
Bende adete 2 gün kala idrar testinde pozitif gördüm bugün gidip kan verdim hcg 61.48 cıktı dusuk mu değer