Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bu gün transferimin 12. günü testim pozitif çıktı beta 283 sizce normal mi?
Merhabalar transferimin 6.günü 3. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum bugün kan tahlili vermeye gittim biliyorum sonuç çok erken sonuç 1.2 di tabi ben şu an çok kötüyüm çıksaydı en ufak bir şey bile olabilirdi diye düşünüyorum çok ağlıyorum çok emek verdim benim durumumu yaşayan arkadaşlara sesleniyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar transferimin 6.günü 3. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum bugün kan tahlili vermeye gittim biliyorum sonuç çok erken sonuç 1.2 di tabi ben şu an çok kötüyüm çıksaydı en ufak bir şey bile olabilirdi diye düşünüyorum çok ağlıyorum çok emek verdim benim durumumu yaşayan arkadaşlara sesleniyorum bana yardımcı olursanız sevinirim