Arkadaslar bu kürt türk sacmalıgı ne zaman bıtecek?

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
53
Kendım Ispartalıyım kendı halam suan anteplı bır çocukla sözlü bu terör meselesı ne zaman cıksa bızımkılere bır haller oluyor daha öncede kız verdık aldık ama sımdı azda olsa bır düşünce var ya bır gun çocuk fıkır degıstırırse? bırde tanımıyoruz sorunda burda dıgerlerını tanıdığımız ıcın sıkıntı olmadı sızce bır derın bır araştırma yapılmalımı ? Bu ırkçılık ne zaman son bulur ..Bırde çocuk okumuş etmıs bırı kültürde sıkıntı yok

bu sen ben olayının aşılması için daha çoook yolumuz var öyle kolay kolay aşılmaz sorunlara da açık olun dolayısıyla

bu kadar takıldıysanız araştırın. hem evlenilecek kişiyi araştırmak için başka ırktan olmasına gerek yok

Diğer ortadoğu ülkeleri gibi bize de "demokrasi" getirip doğuyu aldıkları zaman bu sorun biter, merak etmeyin.

benim amcamın kızıda kayserili ama mardinliyle evli. aynen bizimkilerde de ön yargı oldu ama kız kimseyi umursamadı etmedi. oglanın aileside o kadar iyi insanlar ki. utandırdılar yani bizimkileri böyle bi düşünceye kapıldıkları için

kürt türk ayrımına gelirsek eger kapanmaz o dava. ne zaman güneş batıdan doğar anca o zaman.

bu kadar takıldıysanız araştırın. hem evlenilecek kişiyi araştırmak için başka ırktan olmasına gerek yok

Pekte takıntılı degıller açıkçası tek korkuları böyle bölücülük durumlarına meyıllı olmamaları gorunuste gayet ıyı bır aıle ama cocugun aılesı antepte ne kadar tanıyabılırızkı

Kendım Ispartalıyım kendı halam suan anteplı bır çocukla sözlü bu terör meselesı ne zaman cıksa bızımkılere bır haller oluyor daha öncede kız verdık aldık ama sımdı azda olsa bır düşünce var ya bır gun çocuk fıkır degıstırırse? bırde tanımıyoruz sorunda burda dıgerlerını tanıdığımız ıcın sıkıntı olmadı sızce bır derın bır araştırma yapılmalımı ? Bu ırkçılık ne zaman son bulur ..Bırde çocuk okumuş etmıs bırı kültürde sıkıntı yok
ıyıde sekerım anteplıler türkmen kökenlıler :)
ben anteplıyım ve antepdede yasıyorum
burda oyle bı ayırım yok
antep hıc sanıldıgı gıbı bı yer degıl ancak yasayan anlar cogu sehırden daha gelısmıs modern :)
ınsanları rahat... kımseyı kımseden ayırmazlar

burda oyle bı ayırım yok
antep hıc sanıldıgı gıbı bı yer degıl ancak yasayan anlar cogu sehırden daha gelısmıs modern :)

ama aılesı kürtce konusuyo?

ama aılesı kürtce konusuyo?
olabılır :)
emınım bı tarafları araptır hatta

burdakı kürtlere bız kurdo derız
kurdolar mıllıyetcı asıl köken turkmenlıkten gelır :)
anteplıler ıyı yasar, keyfıne duskun olur, yemesı ıcmesı gezmesı tozması yerınde olur.
kız vermek ıcın guzel memleket
annem ankaralı antebe gelın gelmıs, ben ankarada okudum esım adıyamanlı ama antepde yasıyoruz
antep cok modern guzel buyuk bı sehır, boyle bı sehırde yasayan ınsanların gerı kafalı olması onun karakterınden olur canım ırkından degıl emın ol :)

bak ben türkmenım ama kürtcede bılırım cunku komsum bakkal amca personelım hep kürt :) herkes bırbırıne uyumludur burda o tv de gorup duydugunuz gıbı degıl

olabılır :)
emınım bı tarafları araptır hatta

burdakı kürtlere bız kurdo derız
kurdolar mıllıyetcı asıl köken turkmenlıkten gelır :)
anteplıler ıyı yasar, keyfıne duskun olur, yemesı ıcmesı gezmesı tozması yerınde olur.
kız vermek ıcın guzel memleket
annem ankaralı antebe gelın gelmıs, ben ankarada okudum esım adıyamanlı ama antepde yasıyoruz
antep cok modern guzel buyuk bı sehır, boyle bı sehırde yasayan ınsanların gerı kafalı olması onun karakterınden olur canım ırkından degıl emın ol :)

bak ben türkmenım ama kürtcede bılırım cunku komsum bakkal amca personelım hep kürt :) herkes bırbırıne uyumludur burda o tv de gorup duydugunuz gıbı degıl

bizde ırkçılık pek yok pkk yanlısı olmasın yeter çocuk okumuş kulturlu bırı aılesınıde sevdık cok efendı ınsanlar

Bu konu kapanır...

Irkçılık bitmez, dünyanın her yerinde var malesef.

Türk-Kürt ne zaman uzlaşır

bazı Kürtler, bölücü örgütün kime ve neye hizmet ettiğini öğrendiği zaman uzlaşır, gözleri açıldığı zaman yani...

Türk, Kürt ve diğer etnik kökenler ayırmaksınız birlik içinde, bayrağımızın gölgesinde, ezan sesleri ile yankılanan vatanımızda ebediyen yaşamak nasip olsun, Allah hainlere fırsat vermesin inşallah..

Kız alıp vermek, ticaret yapmak, hayatın her yönünde birlikte olmak ne zarar verebilir bizlere..

burda oyle bı ayırım yok
Antepin gazi antep oluş hikayesi var bide. Gaziantep li birini tanımıyorum bir fikrim bilgim yok. umarım bu ismi hala layıkı ile taşıyorlar dır.

Konu sahibine gelince o işlerin okumakla pek alakası yok.

bizde ırkçılık pek yok pkk yanlısı olmasın yeter çocuk okumuş kulturlu bırı aılesınıde sevdık cok efendı ınsanlar
keske o pkk yanlısı olanlar ıcın bı dedektör uretılsede tuttugun biplese :)
hıc ummadıgın ınsanlar en yakınındakıler destek verıyordur sen bılmıyosundur...
o haınler ıcımızde

tanıma asamasında ılla sıyaset konusuldugu ortamda anlasılır az cok fıkırlerı :)

Terör olayları biterse belki bu mesele de biter. Ben pek iyi kürtle karşılaşmadığım için benim izlenimlerim fazla olumlu olmadı kürtler hakkında, yalan yok. Her insan farklı bir karakter, iyi ya da kötü olmanın kökenle, ırkla falan alakası yoktur ama emin ol.

Antep meselesine gelince, eski oda arkadaşım Antepliydi ve çok çirkin bir kişiliğe sahipti. Tabi ben onun psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum, İstanbullu da olabilirdi, kişinin kendi karakteri.

Terör olayları biterse belki bu mesele de biter. Ben pek iyi kürtle karşılaşmadığım için benim izlenimlerim fazla olumlu olmadı kürtler hakkında, yalan yok. Her insan farklı bir karakter, iyi ya da kötü olmanın kökenle, ırkla falan alakası yoktur ama emin ol.

Antep meselesine gelince, eski oda arkadaşım Antepliydi ve çok çirkin bir kişiliğe sahipti. Tabi ben onun psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum, İstanbullu da olabilirdi, kişinin kendi karakteri.

Var öyle seyler bende lazları hıc sevmıyorum yada bana hep kotusu denk geldı ..İnsan bır kaçından darbe alınca genel anlamda hepsinden coguyo

keske o pkk yanlısı olanlar ıcın bı dedektör uretılsede tuttugun biplese :)
hıc ummadıgın ınsanlar en yakınındakıler destek verıyordur sen bılmıyosundur...
o haınler ıcımızde

tanıma asamasında ılla sıyaset konusuldugu ortamda anlasılır az cok fıkırlerı :)

aılesı muhafazakar akp bılmıyorum suan sıkıntı yok ama sonrasını bılmem tanımıyoruzkı

Back
X