Arkadaşlar Bugün Ne Pişirdik Paylaşalım

bu resimleri nasıl yüklüyorsunuz eklentilerden değilmi benimki olmuyor küçük oluyor nedenini çözemedim yaa normal yüklüyorm boyut büyük diyo kabuletmiyo porte yapıyorm küçük kalıyor analamdm

bu resimleri nasıl yüklüyorsunuz eklentilerden değilmi benimki olmuyor küçuk oluyor nedenini çözemedim yaa normal yüklüyorm boyut büyük diyo kabuletmiyo porte yapıyorm küçük kalıyor analamdm
,
Bende eklentilerden ekliyorum ve telefonla cekiyorm fotogrfari ama bu boyutta atiyo

bugünkü menümde çorba şehriyeli pilav ve tavuk mangal var tatlı olarakta hazır baklava :)

taze fasulye pirinç pilavı fırında tavukincik cacık

bugün kol böreği yapmayı denicem biizim oralarda çarşaf böreği derler bakalım becerebilcemiyimm :)

hazır yufka var diye uğraşmadım iki dkkda bu böreği yaptım :)

Eklentiler

• $IMG-20130725-WA0001.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 60
kuru olmuyormu böyle kaçkatbu

yok yok kuru olmadı zaten kuru olmasın diye sıvıyağ süt yumurta karışımı hazırlıyosun her kata bu karışımı sürüyosun yumuşak oluyo :) evdekiler beğendi yani bilmiyorum şöyle yaptım kat kat değilde aynı kol böreğindeki gibi tek yufkaya içi koyuyosun sarma gibi sarıyosun öyle düşün sonra onu tepsiye dizerken döne döne diziyosun biraz karışık anlattım ama :/

Eklentiler

• $10_tm_yufkalara_ayn_ilem_yaplr_birbiri_etrafna_sarlp_tepsiye_konur_10.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 77
şuanda üşenmedim poğaça yaptım sahura biliyo musun çok seviyorum mutvakla uğraşmayı

tek kat yufkamı fotodaki iç harca ne koydun

şuanda üşenmedim poğaça yaptım sahura biliyo musun çok seviyorum mutvakla uğraşmayı

negüzel eline sağlık bende seviyorm yemekle uğraşmayı eşimde bende kilo alıyorz diye yapmak istemyorm ama yapıyorum yinede

negüzel eline sağlık bende seviyorm yemekle uğraşmayı eşimde bende kilo alıyorz diye yapmak istemyorm ama yapıyorum yinede

ahahhhh keşke bende sevgilimle evli olsamdaa tek derdim kilo almamız olsaydııı zaten zayıfız daha iyi olurdu alssakk :)

bugün menümde izmir köfte pirinç pilavı cacık var

bugün menümde
pirinç pilavı
hatay tavası
cacık
soğan dolması

isteyen olursa tariflerini verebilirim

Eklentiler

• $IMAG0327.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMAG0358.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 90
  • $IMG-20130804-WA0016.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG-20130804-WA0017.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…