- Konu Sahibi Bilgecan63
-
Ya aslinda esimde ilk gurur hocayi duymus ona gidelim demisti sonra ben recai hocayi duyunca aklimiz karisti biraz karar veremedik ilaclar haric 8000 tldir oyleyse siz bu yil mi denediniz sıkıntıniz neydi acaba benim esimde sıkıntı oldugu icin labaratuvari iyi olan biyere gitmek istiyoruz maddiyat sıkintimiz da var 1 yillik evliyiz daha borc falanFiyatı da emin olun çok hesaplı gerçekten 8.00 tl
Ya aslinda esimde ilk gurur hocayi duymus ona gidelim demisti sonra ben recai hocayi duyunca aklimiz karisti biraz karar veremedik ilaclar haric 8000 tldir oyleyse siz bu yil mi denediniz sıkıntıniz neydi acaba benim esimde sıkıntı oldugu icin labaratuvari iyi olan biyere gitmek istiyoruz maddiyat sıkintimiz da var 1 yillik evliyiz daha borc falanins bizimde ilk seferde tutar yeri nerde gurur hocanin
[/QUOTE
İnanın çalıştığı hastane süper.ankara medicana international hastanesi çankayada.hiç merak etmeyin borçlar bişekilde ödeniyor.bizim gibi yanlış yerlere gidipte 50.000tl harcamayın .hertürlü sömürüyorlar.işi bilene gidin
Özel muayenesi var ama o hastaneyle çalışıyor.eşim bana hala senin yüzünden ameliyat oldum diyor .gerçekten eşinizi dinleyin Almayada inanın gurur hocadan başkasına gitmeyin bu kadar açık diyorum.çünkü bizim başımıza gelmeyen kalmadı.Ya aslinda esimde ilk gurur hocayi duymus ona gidelim demisti sonra ben recai hocayi duyunca aklimiz karisti biraz karar veremedik ilaclar haric 8000 tldir oyleyse siz bu yil mi denediniz sıkıntıniz neydi acaba benim esimde sıkıntı oldugu icin labaratuvari iyi olan biyere gitmek istiyoruz maddiyat sıkintimiz da var 1 yillik evliyiz daha borc falanins bizimde ilk seferde tutar yeri nerde gurur hocanin
Özel muayenesi var ama o hastaneyle çalışıyor.eşim bana hala senin yüzünden ameliyat oldum diyor .gerçekten eşinizi dinleyin Allaha da inanın. gurur hocadan başkasına gitmeyin bu kadar açık diyorum.çünkü bizim başımıza gelmeyen kalmadı.
Ins Rabbim bizim de yuzumuzu guldururÖzel muayenesi var ama o hastaneyle çalışıyor.eşim bana hala senin yüzünden ameliyat oldum diyor .gerçekten eşinizi dinleyin Almayada inanın gurur hocadan başkasına gitmeyin bu kadar açık diyorum.çünkü bizim başımıza gelmeyen kalmadı.
İnşallah rabbim sizinde yüzünüzü en kısa zaman da güldürür.kime gitmeyi karar verdiğinizde yazarsanız sevinirim.dualarım sizinleIns Rabbim bizim de yuzumuzu guldururbebeginizide Allahim size bagislasin insallah cok sagolun
Insallah esimle tekrar konusup karar veririz artikİnşallah rabbim sizinde yüzünüzü en kısa zaman da güldürür.kime gitmeyi karar verdiğinizde yazarsanız sevinirim.dualarım sizinle
Çok sağolun güzel dilekleriniz için. Tedaviniz güzel geçmiştir bebeginize kavusmussunuzdur inşallah. Sırf soru sorulacak diye 600 tl çok değil mi yaa
[/QUOTE=Canım valla 600tl (2018’de) bence de çok. Hem muayeneyi başkası yaptı hem de peşin peşin parayı aldılar hiç hoşuma gitmedi bu durum. Hastane değil sanki ticarethane gibi geldi. Neyse memnun olanlar da vardır illaki, biz tercih etmedik diyeyim ☺ İlk tedavimde ne yazık ki pozitif sonuç alamadım, geçen ay ikinci tedavim yapıldı şimdi dondurulmuş embriyolarım için transfer hazırlık sürecindeyim. İnşallah kasımın 5/6sı gibi transfer olacak, heyacanla bekliyorum minnoşlarıma kavuşmayı
Canım valla 600tl (2018’de) bence de çok. Hem muayeneyi başkası yaptı hem de peşin peşin parayı aldılar hiç hoşuma gitmedi bu durum. Hastane değil sanki ticarethane gibi geldi. Neyse memnun olanlar da vardır illaki, biz tercih etmedik diyeyim ☺ İlk tedavimde ne yazık ki pozitif sonuç alamadım, geçen ay ikinci tedavim yapıldı şimdi dondurulmuş embriyolarım için transfer hazırlık sürecindeyim. İnşallah kasımın 5/6sı gibi transfer olacak, heyacanla bekliyorum minnoşlarıma kavuşmayıÇok sağolun güzel dilekleriniz için. Tedaviniz güzel geçmiştir bebeginize kavusmussunuzdur inşallah. Sırf soru sorulacak diye 600 tl çok değil mi yaa
Hmmm anladim. Eger tup bebek ihtiyacin yoksa, riskli gebelik konusunda alaninda iyi bir doktor bulman da yararli olabilir. Bilemiyorum .Bu forumda okumustum.cok fazla mutasyon ve sendrom oldugundan tup bebeklerde Genetik taramalarda her mutasyona bakamiyorlarmis. embriyolara her ne kadar genetik test yapılsa da yine ilk hafta dusukleri yasayan kisiler var ...tuo bebek konusunda da Acibademin laboratuari cok iyi. Tanidigim bir kac kisi baska merkezlerden memnun kalmayip bulent hocada gebe kalabildiler.Daha fazla yumurtaları toplanabilmis. Cevremddeki tum olumlu yorumlar bulent hocaya olunca bizim tercihimiz bulent hoca oldu.bende Asilama ile gebe kaldim ve maalesef bir dusuk yaptim. acikcasi Fazla beklemek istemedigim ve hocanin bilgisine güvendiğim icin oraya gidiyorum. Diger merkezleri hic denemedim. Bulent hocayla da irtibatin cok olmuyor fakat benim icin takibini iyi yapıyor ve yaptığı cogu iste başarılı olmasi yeterli.kriterlerini belirleyip ona gore yol alabilirsin. Düşük insani cidden cok yipratiyor.Allah tekrar yasatmasin canim.umarim hersey gönlünce olurAnladım canım yazdığın için teşekkür ederim. Ama ben tüp bebek mi yapmalıyım yoksa tekrar normal mi denemeliyim onu bilmiyorum. Çünkü ben tedavisiz hamile kalabiliyorum. Bi kızım var onda hoc bi sorunum yoktu. Benim 5 bebeğimin 3 4 5 aylikken hiç bi sorun olmadan kalbi durdu. Belki rahimle ilgili sıkıntı vardır bilemiyorum. Zaten burda ki doktorlar tüp bebeğe sıcak bakmiyolar bi daha dene bi çocuğun var bi daha olur diyolar ama ben cesaret edemiyorum. Bülent hocaya da bi gorunseydim. Zaten istanbul a gittigimde bi kaç doktora daha daha gorunucem hepsi tüp bebek derse o zaman yapmayı düşünüyorum.
İlk görüşmeye gittiğimizde benim tıp fakültesinde yaptırdığım tahlillerim vardı rahim filmi hormonlar eşimin sperm testleri filan hemşiresi onları da getirin demişti hepsini toplayıp gittik randevu oluşturmuşlardı o tarihe göre gittik ön görüşme gibi değil muayene tarzı var muayene ücreti 600-700 tl mi öyle bişeydi alttan muayene etti rahim filmi sonuçlara baktı aşılama hiç denemeyelim olmaz tüp bebek öneriyorum dedi düşünün kararınızı verin dedi aynı gün karar verdik oradayken karar verdik bi orda işk gün muayenede bide transferde gördüm Bülent beyi gayet sevecen sıcak kanlı soruları yanıtlıyor sadece yoğun o yüzden çoğu irtibatı hemşireyle yapıyorsun ilk tedavim negatif bu arada sorunumuz erkek infertilitesiArkadaslar Bülent tıraş ta tüp bebeğe baslicam. Ama ben istanbulda değilim doktor hakkında bilgi almak istiyorum gidenler bilgisi olanlar lütfen yazsinn. Eşim şu an istanbul da doktor a gidip ön görüşme yapmasını istiyorum. Durumumuzu anlatsın bakalım o ne diyecek. Alırlar mi eşimi görüşmeye gitmeden randevu ya filan gerek var mı. Yada ücret alınır mı görüşme için. .
Peki tedavi ne kadar sürüyor tahminen. Ben şehir disindayim. Şanlıurfa da.Bende bulent hocada tedavı goruyorum sıze sunu soylebılırım,evet cok sık goremıyorsunuz kendısını fakat cok guven verıyor hemsıreler ve yanındakı doktorlar,zaten orda 2-3 tane daha cok ıyı doktor var kımse korkmasın ordakı cok cok bılgılı doktorlar bıle kendı hastalarına tedavı uygularken bulent hocaya soruyorlar:) bulent hoca o gun orda degılse bıle telefonla 7/24 orda hıssettırıyo,hastaneye ve bulent hocaya guvenın derım ben,cunku dedıgım gıbı ordakı dıger doktorlar bıle bulent hocaya soruyor kendı hastalarını,cok yogun evet ama ondan ne bekledıgınıze baglı zaten doguma artık onlar gırmıyormus duydugum kadarıyla,hamıle kaldıktan sonra ıcınıze sınen ve duygusal olarak aradıgınız bırını bulup onunla devam edebılırsınız :)
İlk görüşmeye gittiğimizde benim tıp fakültesinde yaptırdığım tahlillerim vardı rahim filmi hormonlar eşimin sperm testleri filan hemşiresi onları da getirin demişti hepsini toplayıp gittik randevu oluşturmuşlardı o tarihe göre gittik ön görüşme gibi değil muayene tarzı var muayene ücreti 600-700 tl mi öyle bişeydi alttan muayene etti rahim filmi sonuçlara baktı aşılama hiç denemeyelim olmaz tüp bebek öneriyorum dedi düşünün kararınızı verin dedi aynı gün karar verdik oradayken karar verdik bi orda işk gün muayenede bide transferde gördüm Bülent beyi gayet sevecen sıcak kanlı soruları yanıtlıyor sadece yoğun o yüzden çoğu irtibatı hemşireyle yapıyorsun ilk tedavim negatif bu arada sorunumuz erkek infertilitesi
Amin canım Teşekkürler. Çok çok çok kararsizim. Ama bi daha normal deneme düşüncem tüp b3beg3 göre daha ağır basıyo. Evet her doğum kürtaj başlı başına bi yıkım ama pes etmek istemiyorum. Tüp bebek te çok yorucu diyorlar. Doktorlar ara ver diyo bide öyle denemeyi düşünüyorum. Ayet de yaptiricam inşallah Rabbimden umut kesilmez neyin derman olacağını bilemeyiz.Hmmm anladim. Eger tup bebek ihtiyacin yoksa, riskli gebelik konusunda alaninda iyi bir doktor bulman da yararli olabilir. Bilemiyorum .Bu forumda okumustum.cok fazla mutasyon ve sendrom oldugundan tup bebeklerde Genetik taramalarda her mutasyona bakamiyorlarmis. embriyolara her ne kadar genetik test yapılsa da yine ilk hafta dusukleri yasayan kisiler var ...tuo bebek konusunda da Acibademin laboratuari cok iyi. Tanidigim bir kac kisi baska merkezlerden memnun kalmayip bulent hocada gebe kalabildiler.Daha fazla yumurtaları toplanabilmis. Cevremddeki tum olumlu yorumlar bulent hocaya olunca bizim tercihimiz bulent hoca oldu.bende Asilama ile gebe kaldim ve maalesef bir dusuk yaptim. acikcasi Fazla beklemek istemedigim ve hocanin bilgisine güvendiğim icin oraya gidiyorum. Diger merkezleri hic denemedim. Bulent hocayla da irtibatin cok olmuyor fakat benim icin takibini iyi yapıyor ve yaptığı cogu iste başarılı olmasi yeterli.kriterlerini belirleyip ona gore yol alabilirsin. Düşük insani cidden cok yipratiyor.Allah tekrar yasatmasin canim.umarim hersey gönlünce olur
İnşallah canım Rabbim gonlundekinj en hayırlı şekilde en kısa zamanda nasip eder inşallahCanım valla 600tl (2018’de) bence de çok. Hem muayeneyi başkası yaptı hem de peşin peşin parayı aldılar hiç hoşuma gitmedi bu durum. Hastane değil sanki ticarethane gibi geldi. Neyse memnun olanlar da vardır illaki, biz tercih etmedik diyeyim ☺ İlk tedavimde ne yazık ki pozitif sonuç alamadım, geçen ay ikinci tedavim yapıldı şimdi dondurulmuş embriyolarım için transfer hazırlık sürecindeyim. İnşallah kasımın 5/6sı gibi transfer olacak, heyacanla bekliyorum minnoşlarıma kavuşmayı
Canim bana burdaki doktorum eğer tüp bebek yaparsın en iyisini en iyi yerde yap demişti. Buda Bülent hoca imiş. Tüp bebeğin babası diyorlar onun için en ileri teknolojileri kullaniyo diyorlar. Bide genetiği ayristirilmis tüp bebek yap demişti doktorum. Oda hastane masrafı ilaçlar filan 25 bin ile 30 bin arası değişiyor demişti.Ya aslinda esimde ilk gurur hocayi duymus ona gidelim demisti sonra ben recai hocayi duyunca aklimiz karisti biraz karar veremedik ilaclar haric 8000 tldir oyleyse siz bu yil mi denediniz sıkıntıniz neydi acaba benim esimde sıkıntı oldugu icin labaratuvari iyi olan biyere gitmek istiyoruz maddiyat sıkintimiz da var 1 yillik evliyiz daha borc falanins bizimde ilk seferde tutar yeri nerde gurur hocanin
Amin canım Teşekkürler. Çok çok çok kararsizim. Ama bi daha normal deneme düşüncem tüp b3beg3 göre daha ağır basıyo. Evet her doğum kürtaj başlı başına bi yıkım ama pes etmek istemiyorum. Tüp bebek te çok yorucu diyorlar. Doktorlar ara ver diyo bide öyle denemeyi düşünüyorum. Ayet de yaptiricam inşallah Rabbimden umut kesilmez neyin derman olacağını bilemeyiz.
5bebek dusurdum demissin. Trombofili paneli falan baktırdinmi. Rahim ici perde ve hsg gibi testler yaptirildimi. En ince ayrintiya kadar tahlil ve tetkiklerin yapılması gerekiyor canim. Benim dusuk oncesi ptnr proteon c s gibi genel pihtilasma testlerim yapildi hepsi normal cikmisti. Sonra genetik trombofili de baktiralim dedik ve homozigot mthfr misim. Dusuge sebep olan birsuru sebep olabilir. Yani tum testleri en ince ayrıntısına kadar ilgilenecek guvenilir bir doktor bulmalisin.bende dusuk yasadigim icin artik gebeligim olusursa perinatolog ile devam etmeyi dusunuuorum canim. Doktorların her biride farkli farkli insan kime neye guvenecegni sasiriyo.her birinin hastaya yaklasimi uyguladığı tedavi yontemi farkli farklı. Umarim her sey iyi olur. Allah korktugumuza ugratmasinAmin canım Teşekkürler. Çok çok çok kararsizim. Ama bi daha normal deneme düşüncem tüp b3beg3 göre daha ağır basıyo. Evet her doğum kürtaj başlı başına bi yıkım ama pes etmek istemiyorum. Tüp bebek te çok yorucu diyorlar. Doktorlar ara ver diyo bide öyle denemeyi düşünüyorum. Ayet de yaptiricam inşallah Rabbimden umut kesilmez neyin derman olacağını bilemeyiz.
Cok fazla yaaCanim bana burdaki doktorum eğer tüp bebek yaparsın en iyisini en iyi yerde yap demişti. Buda Bülent hoca imiş. Tüp bebeğin babası diyorlar onun için en ileri teknolojileri kullaniyo diyorlar. Bide genetiği ayristirilmis tüp bebek yap demişti doktorum. Oda hastane masrafı ilaçlar filan 25 bin ile 30 bin arası değişiyor demişti.
Amin canimm.5bebek dusurdum demissin. Trombofili paneli falan baktırdinmi. Rahim ici perde ve hsg gibi testler yaptirildimi. En ince ayrintiya kadar tahlil ve tetkiklerin yapılması gerekiyor canim. Benim dusuk oncesi ptnr proteon c s gibi genel pihtilasma testlerim yapildi hepsi normal cikmisti. Sonra genetik trombofili de baktiralim dedik ve homozigot mthfr misim. Dusuge sebep olan birsuru sebep olabilir. Yani tum testleri en ince ayrıntısına kadar ilgilenecek guvenilir bir doktor bulmalisin.bende dusuk yasadigim icin artik gebeligim olusursa perinatolog ile devam etmeyi dusunuuorum canim. Doktorların her biride farkli farkli insan kime neye guvenecegni sasiriyo.her birinin hastaya yaklasimi uyguladığı tedavi yontemi farkli farklı. Umarim her sey iyi olur. Allah korktugumuza ugratmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?