Arkadaşlar burun estetiği olup da revizyon ameliyat ikinci ameliyat geçiren var mı ve sadece burun ucu düzeltilmesi gerekiyormuş aynı durumda olan var

İnşallah öyle olur ama bilmiyorum bana çok uzun süre geliyor. Bana dua eder misiniz önüme gelen herkesten dua ister oldum artık düzelsin diye 🙏
Ederim tabiki inşaAllah gönlüne siner burnun ama lütfen kendinize zaman tanıyın bukadar aceleci olmayın ki olsanız da 6ay 1sene dolmadan kimse revizyon yapmaz gözünüz zamanla alışacakk merak etmeyin biraz d inince ucu ve şişlikler de gidince alışcaksınız

Ederim tabiki inşaAllah gönlüne siner burnun ama lütfen kendinize zaman tanıyın bukadar aceleci olmayın ki olsanız da 6ay 1sene dolmadan kimse revizyon yapmaz gözünüz zamanla alışacakk merak etmeyin biraz d inince ucu ve şişlikler de gidince alışcaksınız
İnşallah canım benim inşallah. Hiçbir şey değil de insanların söyledikleri çok canımı sıkıyor naptın kendine önceki halin daha güzeldi bi değişik duruyorsun vs vs

İnşallah canım benim inşallah. Hiçbir şey değil de insanların söyledikleri çok canımı sıkıyor naptın kendine önceki halin daha güzeldi bi değişik duruyorsun vs vs
Boşboğazlarr benim dışarda bi işim olmadığı için hiç kimseyle görüşmedimm belki oyüzden de rahat atlattım şuan 5inci ayımdayım daha ben de 1inci senemi merak ediyorum mesela

Boşboğazlarr benim dışarda bi işim olmadığı için hiç kimseyle görüşmedimm belki oyüzden de rahat atlattım şuan 5inci ayımdayım daha ben de 1inci senemi merak ediyorum mesela
Ben öğretmenim bir de okuluma gidince napacağım onu düşünüyorum. Tek istediğim biran önce insin şu şişlikler ve eski formuna benzer bişey ortaya çıksın

Ben öğretmenim bir de okuluma gidince napacağım onu düşünüyorum. Tek istediğim biran önce insin şu şişlikler ve eski formuna benzer bişey ortaya çıksın
Yaa işte bu zor sürekli insanlarla içiçe. Umarım Allah sizi boşboğazlardan uzak eyler

Estetik konusundan hiç anlamıyorum
Fakat insanlarin masallah her konuda fikri var. Umursamayin lütfen

Kesinlikle yapmayın. Ben kendi fotoğraflarıma bakar kusur bulurdum, yakın mesafeden fotoğraf çekinmek istemezdim, şimdi bakıyorum da hiç de kafaya takılacak şeyler değilmiş. Şu anki hali o kadar kötü ki, geriye dönme şansım olsa bir an düşünmem. Ayrıca fotoğraflar ışık, açı vs. nedeniyle de yanıltıyor insanı. En güzeli sağlıklı bir burnunuz varsa ufak kusurları kafaya takmamak..
Resim bile çekilmek istemiyorum önden hep yandan poz veriyorum . Şükür nefes alabiliyorum işte bn kendi eşimin ailesi tarafından çok tepki aldım estetik oldu diye psikoloji öyle çoktu ki birde eski burnun bundan iyiydi diye aslında eskiye bakarak çok güzel bir burun var çok tşk ederim sizede

Resim bile çekilmek istemiyorum önden hep yandan poz veriyorum . Şükür nefes alabiliyorum işte bn kendi eşimin ailesi tarafından çok tepki aldım estetik oldu diye psikoloji öyle çoktu ki birde eski burnun bundan iyiydi diye aslında eskiye bakarak çok güzel bir burun var çok tşk ederim sizede
Ah canım ben de nişanlıyım ve nişanlımın bütün sülalesi biliyor ben de şu anki burnumdan memnun değilim ve bayramda kimseyle görüşmek istemiyorum

Ah canım ben de nişanlıyım ve nişanlımın bütün sülalesi biliyor ben de şu anki burnumdan memnun değilim ve bayramda kimseyle görüşmek istemiyorum
Bnde
Kendi kendime diyorum ki etrafındakilerin dediğine bakma dinleme sonra onlara öyle görünüyorum . sonra tek başıma kalınca tam tersi oluyorum . bir moral veriyorum sen güçlüsün dik dur diyorum . kendimle baş başa kalınca kendimle konusur oldum aynama bakınca keşke tam istediğim gibi olsaydn diye burunla konusur oldum 😥😔 psikoloji gitti iyice

Bnde

Kendi kendime diyorum ki etrafındakilerin dediğine bakma dinleme sonra onlara öyle görünüyorum . sonra tek başıma kalınca tam tersi oluyorum . bir moral veriyorum sen güçlüsün dik dur diyorum . kendimle baş başa kalınca kendimle konusur oldum aynama bakınca keşke tam istediğim gibi olsaydn diye burunla konusur oldum 😥😔 psikoloji gitti iyice
Aynen öyleyiz canım benim aynen öyle

Bir kere takınca insan sürekli burnuna odaklanıyor, başkalarının burnunu inceliyor. Bn her fotoğrafı büyütüp büyütüp burnuma bakardım. Ameliyatınızın üzerinden ne kadar geçti bilmiyorum ama bence biraz zamana bırakın. En az 2 yıl geçsin. Burnunuza odaklanmamaya çalışın. İkinci ameliyatın risklerini alabilecek misin zaman geçince tekrar düşünün. Ben nefes alamadığım için ikinci ameliyatı oldum, şimdi daha kötüyüm. Şekilsel olarak da daha kötü oldu. Pişmanım.
ahhhh ahhhh bende o kadar pişmanım ki arkadaşıma özendim eski burnumu arar oldum revizyonlarda o kadar pahalı ki eren taştana revizyon için sordum 85 bin liradan başlıyor dedi psikolojim çok bozuk bazıları o kadar şanslı ki ameliyattan sonra harika oluyor aslında eşim beni uyarmıştı bizde şans yok gel vazgeç bişey olur uğraşırız dururuz demişti keşke onu dinleseydim

O kadar haklısın ki ben ameliyat olalı 17 gün oldu şuan öyle pişmanım ki belki pişman olmak için de çok erken bir süreç. Burun ucum top gibi o kadar geniş duruyorki iner mi geçer mi burun ucum biraz daha iner mi sürekli bunları kafaya takıyorum. Şu sancılı süreç biran önce bitsin her şey güzel olsun istiyorum. Eski halimi e3 özlemiyor değilim daha güzelmişim keşke Rabbimin verdiğini değiştirmeye çalışmasaydım diyorum.
Merhaba bende aynı durumdayım lütfen dönüş yapın aradan 2 ay kadar vakit geçmiş burun ucunuzda düşme yaşandı mı ?
Çok mutsuzum cidden yardımınıza ihtiyacım var. Burun ucum domuz burun ucu deniyor sanırım o durumda ameliyat olalı 14. günüm. Eski halimi özledim.

Back
X