busramu Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2013 107 2 123 Kocaeli 2 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi busramu #1 10 15 dklık bir operasyonmuş ama nasıl olduğunu bilmiyorum. operasyonu olan ve bilgilendirenler olursa sevinirim
10 15 dklık bir operasyonmuş ama nasıl olduğunu bilmiyorum. operasyonu olan ve bilgilendirenler olursa sevinirim
meowww Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2013 89 22 118 17 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi busramu #2 Benimki de kaydı, sola yattı ama bana kaburgadan kıkırdak alacağız dediler. 5-8 saatlik operasyon, bu nasıl bişeymiş ki.
Benimki de kaydı, sola yattı ama bana kaburgadan kıkırdak alacağız dediler. 5-8 saatlik operasyon, bu nasıl bişeymiş ki.
aithusaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2014 951 1.064 133 17 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi busramu #3 meowww .!.: Benimki de kaydı, sola yattı ama bana kaburgadan kıkırdak alacağız dediler. 5-8 saatlik operasyon, bu nasıl bişeymiş ki. Genişletmek için tıkla... sanırım çökme olmuş burnunuzda, revizyon ameliyatı olcaksınız.
meowww .!.: Benimki de kaydı, sola yattı ama bana kaburgadan kıkırdak alacağız dediler. 5-8 saatlik operasyon, bu nasıl bişeymiş ki. Genişletmek için tıkla... sanırım çökme olmuş burnunuzda, revizyon ameliyatı olcaksınız.
meowww Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2013 89 22 118 17 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi busramu #4 aithusaa .!.: sanırım çökme olmuş burnunuzda, revizyon ameliyatı olcaksınız. Genişletmek için tıkla... Evet dr araştırmasındayım. Sizinki farklı bişey o zaman. Kayma ile çökme farklı galiba.
aithusaa .!.: sanırım çökme olmuş burnunuzda, revizyon ameliyatı olcaksınız. Genişletmek için tıkla... Evet dr araştırmasındayım. Sizinki farklı bişey o zaman. Kayma ile çökme farklı galiba.