Arkadaşlar çıldırcammm

melisssaaa345432

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2023
9
1
1
25
Arkadaşlar bundan yaklaşık 1 ay önce erkek arkadaşımla korunmasız ilişki yaşadık 3 4 kez içime boşaldı 1 saat sonra ertesi günü hapını aldım ve 4 gün sonra adet oldum 5 gün sürdü tekrar 3 gün arayla tekrar oldum ama ilki gibi fazla değildi ve başlamadan önce kahverengi akıntı geldi sonra başladı o da 4 gün sürdü endişeliyim napmam lazımmm!!!

Bu kadar endişe edecekseniz neden korunmasız hatta ve hatta içinize boşalacak şekilde ilişki yaşıyorsunuz??

hem ayranım dökülmesin hemde tatsız olaylar yaşanmasın. Derler ki naneleri yerken bize mi sordun

Üzerinden zaman gecmis test yapın. Birde hiç bir yöntemin %100 koruma ihtimali yok malesef kendinizi hazır hissedene kadar daha dikkatli davranın kendinizi zor duruma sokmayın. Ola ki pozitif çıkarsa doğurmak istemiyorsanız malesef tek bir seçenek var. hakkınızda hayırlısı olsun

Pardon da cevap vermek istemiyorsan bilgin yoksa ne boş yapıyorsunuz ben bilgi almak adına yazdım.
güzel kardeşim, varsayıyorum ki yaşın benden küçük.
gayet bilgim var ama sen korunmasız daha zevkli kafasındayken benim vereceğim bilgi kırıntılarını hakediyor musun orası tartışılır. Ancak ti'ye alınırsın böyle

Adet görmüşseniz hamile değilsinizdir ama hem böyle büyük bir risk alıp sonrasında ertesi gün hapı içmek size çok zarar verir ruhen ve fiziken. Bir dahaki ilişkinizde korunmayı öneririm eğer içiniz rahat edecekse test yapın şimdi çıkar zaten

Tabiki hayır eyer pozitif çıkarsa Allah’ın verdiği cana kıyamam ailelerimiz sorun

Seks yapmayı becerebilenler uzun soluklu korunmayı bilmiyor. Ne günlere kaldık gerçekten. Bebek zamanı değilse içine boşalttırma adamı. Sonra böyle dalga konusu oluyorsunuz işte.

Zevk kısmına yorum yapamayacağım, hamile de değilsiniz. Yalnızca ertesi gün haplarının hormonal anlamda büyük sorunlara yol açabileceğini ve yalnızca çok zor durumlarda kalınırsa kullanılması gerektiğini söylemek istedim. Yani bu 'erkek arkadaşımın daha çok zevk alabilmesi için korunmayayım, dilediğince içime boşalsın, sonra bir hap alır yoluma bakarım' düşüncesiyle kullanılacak bir şey değil. Kısa ara ile iki kez regl olma sebebiniz de hapın vücudunuzda yarattığı hormonal kaos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…