- 7 Haziran 2023
- 9
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi melisssaaa345432
-
Bu kadar endişe edecekseniz neden korunmasız hatta ve hatta içinize boşalacak şekilde ilişki yaşıyorsunuz??Arkadaşlar bundan yaklaşık 1 ay önce erkek arkadaşımla korunmasız ilişki yaşadık 3 4 kez içime boşaldı 1 saat sonra ertesi günü hapını aldım ve 4 gün sonra adet oldum 5 gün sürdü tekrar 3 gün arayla tekrar oldum ama ilki gibi fazla değildi ve başlamadan önce kahverengi akıntı geldi sonra başladı o da 4 gün sürdü endişeliyim napmam lazımmm!!!
Verdiği hissiyat kornunmalıdan daha zevkli öyle değil miBu kadar endişe edecekseniz neden korunmasız hatta ve hatta içinize boşalacak şekilde ilişki yaşıyorsunuz??
O zaman endişelenmiyceksiz zevkliyseVerdiği hissiyat kornunmalıdan daha zevkli öyle değil mi
hem ayranım dökülmesin hemde tatsız olaylar yaşanmasın. Derler ki naneleri yerken bize mi sordunArkadaşlar bundan yaklaşık 1 ay önce erkek arkadaşımla korunmasız ilişki yaşadık 3 4 kez içime boşaldı 1 saat sonra ertesi günü hapını aldım ve 4 gün sonra adet oldum 5 gün sürdü tekrar 3 gün arayla tekrar oldum ama ilki gibi fazla değildi ve başlamadan önce kahverengi akıntı geldi sonra başladı o da 4 gün sürdü endişeliyim napmam lazımmm!!!
melisaaa sen evet çıldırmışsın da belli ki zevkten ... amaaan üç günlük dünya koyuvermişsin zaten ne çıldırıyorsunVerdiği hissiyat kornunmalıdan daha zevkli öyle değil mi
Pardon da cevap vermek istemiyorsan bilgin yoksa ne boş yapıyorsunuz ben bilgi almak adına yazdım.hem ayranım dökülmesin hemde tatsız olaylar yaşanmasın. Derler ki naneleri yerken bize mi sordun
Üzerinden zaman gecmis test yapın. Birde hiç bir yöntemin %100 koruma ihtimali yok malesef kendinizi hazır hissedene kadar daha dikkatli davranın kendinizi zor duruma sokmayın. Ola ki pozitif çıkarsa doğurmak istemiyorsanız malesef tek bir seçenek var. hakkınızda hayırlısı olsunArkadaşlar bundan yaklaşık 1 ay önce erkek arkadaşımla korunmasız ilişki yaşadık 3 4 kez içime boşaldı 1 saat sonra ertesi günü hapını aldım ve 4 gün sonra adet oldum 5 gün sürdü tekrar 3 gün arayla tekrar oldum ama ilki gibi fazla değildi ve başlamadan önce kahverengi akıntı geldi sonra başladı o da 4 gün sürdü endişeliyim napmam lazımmm!!!
güzel kardeşim, varsayıyorum ki yaşın benden küçük.Pardon da cevap vermek istemiyorsan bilgin yoksa ne boş yapıyorsunuz ben bilgi almak adına yazdım.
Şu an bebek zmaanııı değill düşünmüyoruzmelisaaa sen evet çıldırmışsın da belli ki zevkten ... amaaan üç günlük dünya koyuvermişsin zaten ne çıldırıyorsun
Bu iştahla bugün kalmasan yarın kalırsın sen hamileVerdiği hissiyat kornunmalıdan daha zevkli öyle değil mi
Adet görmüşseniz hamile değilsinizdir ama hem böyle büyük bir risk alıp sonrasında ertesi gün hapı içmek size çok zarar verir ruhen ve fiziken. Bir dahaki ilişkinizde korunmayı öneririm eğer içiniz rahat edecekse test yapın şimdi çıkar zatenArkadaşlar bundan yaklaşık 1 ay önce erkek arkadaşımla korunmasız ilişki yaşadık 3 4 kez içime boşaldı 1 saat sonra ertesi günü hapını aldım ve 4 gün sonra adet oldum 5 gün sürdü tekrar 3 gün arayla tekrar oldum ama ilki gibi fazla değildi ve başlamadan önce kahverengi akıntı geldi sonra başladı o da 4 gün sürdü endişeliyim napmam lazımmm!!!
Tabiki hayır eyer pozitif çıkarsa Allah’ın verdiği cana kıyamam ailelerimiz sorunÜzerinden zaman gecmis test yapın. Birde hiç bir yöntemin %100 koruma ihtimali yok malesef kendinizi hazır hissedene kadar daha dikkatli davranın kendinizi zor duruma sokmayın. Ola ki pozitif çıkarsa doğurmak istemiyorsanız malesef tek bir seçenek var. hakkınızda hayırlısı olsu
Ben değilllBu iştahla bugün kalmasan yarın kalırsın sen hamile
Tatlım dalgalık bi konu değil ben önlem aldım ama sadece emin kimse olamaz bu gibi durumlardaSeks yapmayı becerebilenler uzun soluklu korunmayı bilmiyor. Ne günlere kaldık gerçekten. Bebek zamanı değilse içine boşalttırma adamı. Sonra böyle dalga konusu oluyorsunuz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?