Arkadaşlar çıldırcammm

Teşekkür ederim

Tabiki hayır eyer pozitif çıkarsa Allah’ın verdiği cana kıyamam ailelerimiz sorun
Tahmin ediyorum umarım içinden cikilmayacak bir duruma düsmezsiniz. Özel hayatiniz sadece sizi ilgilendirir ama lütfen ileriye dönük olabilecek her şeyi değerlendirip bu yollara girin ne yazık ki sonunda mağdur olan çocuklar ve kadınlar oluyor. Anlık zevkler hayatı kabusa çevirebiliyor..

Çıldırmana gerek yok melisaaa sakin ol.. hamile değilsinnn
Birdaha erkeğinle zevkine bakıcaksan, sonuçlarına katlanacaksın.. bu ay değilse bile diğer aylarda kalma ihtimalin çok yüksek

Tatlım dalgalık bi konu değil ben önlem aldım ama sadece emin kimse olamaz bu gibi durumlarda
22 Yaşındaki su gibi bir genç kızın böyle aptal saptal konularda olması açıkçası garip geliyor. Seks hayatın varsa düzenli jinekolog görüşmelerin de olmalı. Emin olan nasıl oluyor. Korunma yöntemi kesinlikle ertesi gün hapı değil. Kendine yazık edersin. Umarım jinekolog tavsiyemi dikkate alır ve düzenli gidersin. Erkeğinle sana hayatta başarılar ablacım :)

2 yıllık kocama henüz ben erkeğim diye hitapta bulunamadım ya buna üzüldüm

2 yıllık kocama henüz ben erkeğim diye hitapta bulunamadım ya buna üzüldüm
Kiz sen henuz 2 yillik evliymissin ama masallah her konuda bilgin varmis ya seninsana cevap verdiğim zamana suan daha cok uzuldum sokakta oturup onun bunun arkasindan dedikodu yapan kadinlardanmissin ya yanindakilere daha cok acidim simdibos gezenin bos kalfasi

oyyyy oyyy kurban olurummmm. Stalklarken iyi stalklayamamışsın. Şuan mesaimin başlaması ile çalışıyorum canım benim.
Kişi kendinden bilir işi denilir, sen gibi komşuculuk oynamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…