• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar çıldırıyorum acil.

Bendede var sanırım bu ama sürekli degil ara ara ama gercekten cok rahatsız edici tam uykuya dalarken sürekli bacagı hareket ettirmek zorunda kalmak.:olamaz:

Estağfurullah benim annem de aynı dertten muzdarip ondan gördüm ben de.
Bi de sporcuların zedelenmelerde kullandığı soğutucu spreyler var buz aküleri var ama onlar çoook soğutuyor zararı olabilir diye tek seferlik kullanıyorum. Genelde kolonya
Ya bende onu düşündüm soğutucu jel falan baktım zarari olur mu ki gerçekten.
Agrilar için olan a ile başlayan jel var. Ondan alsam demistim

Ya bende onu düşündüm soğutucu jel falan baktım zarari olur mu ki gerçekten.
Agrilar için olan a ile başlayan jel var. Ondan alsam demistim
Sürekli kullanımı kılcal damarlara zarar verebilir bi de ben bi kez bi yere spreyi uzun tutmuşum yanık olmustu soğuktan. Korkutucu

Canm valla benim kansizlk problemm var o yuzdn ayaklarm gecelri uyuşuyo uykudn uyanip o aciyla vurup vurup duruyorm bide benimde hamileligmn basinda hep eşimn beni aldattgini falan göruyodm her gece kabus artk gece olsn istemiyodm simdi bile hala bacak ayak agrisi cekiyorm yani seni anlayabiliyorm cok zor ve kötü bsy
Ben de saçma sapan teoriler kuruyorum zaten. Esimide öyle görüyorum ya. ;
:(
Ayni durumdayiz. Yani bu 8 ay böyle mi sürecek?

Bendede var sanırım bu ama sürekli degil ara ara ama gercekten cok rahatsız edici tam uykuya dalarken sürekli bacagı hareket ettirmek zorunda kalmak.:olamaz:
Ve dahasi artık delirmek. Oflamak puflamak gidip bacakalra5 soğuk şu tutmaya kalkmak . Dahasi allak bullak bir kafa

Seninki yine iyiymis. Takilma yat uyu bacim.
Yok benim hiç sorun ettiğim bir şey degil.sen yazınca aklıma geldi.ben daha önce hamileyken kolezteza girmiş insanım. Bu neyki onun yanında diyordum ki bunda da ikili testim berbat çıktı. Çok şükür bu kadar sorundan kurtuldum.emin ol bu saydıklarım daha felaket.

Aynı dert bende de var canım .. doktor â gittim şeker hastalığı ve romatizma varmış ... daha biraz önce bile ayaklarım yandı .. ben kendimce bir çözüm buldum ... olabildiğince sıcak suyla ve sabunla yıka .. Bir süre idare ediyor beni .. en azından uykuya dala na kadar

Aynı dert bende de var canım .. doktor â gittim şeker hastalığı ve romatizma varmış ... daha biraz önce bile ayaklarım yandı .. ben kendimce bir çözüm buldum ... olabildiğince sıcak suyla ve sabunla yıka .. Bir süre idare ediyor beni .. en azından uykuya dala na kadar
Sicak su mu .?
Ama yaniyor bacaklarim

Benim bacaklarım yanmıyor ama.Sadece ayaklarım yanıyor .. dizlerim ağrıyor birde .. ayaklarım o kadar çok yanıyor ki.Sürekli onlara zarar vermek beni rahatlatiyor ... sıcak suyu dene bence .. Benim gibi ayaklarını yakacak kadar sıcak olmasada bir dene.derim

Bacaklarımı kesip atasım geliyor, yazın böyle iste doğru dürüst uyutmuyor... Tam rahatladım dersin yine başlar sanırım bende aynı dertten muzdaripim ne yaparsan yap etkisi 5 dakikayı geçmiyor. Menapozlu hatunlar bizden daha rahattır eminim...

Ve dahasi artık delirmek. Oflamak puflamak gidip bacakalra5 soğuk şu tutmaya kalkmak . Dahasi allak bullak bir kafa
Ben sürekli oynatıyorum hiç kalkmıyorum valla ugrasamam :)

Bendede yanma yok ama bi karıncalanma var tarifte edilmiyo işte bacak rahat degil :)

Bacakla ilgili bilgim yok fakat rüya kısmı hamilelikten dolayı olabilir aylardır yaşıyorum bende :(

Back
X