- Konu Sahibi pouradeline
-
evet bir internet sitesi.hatta kendilerine çocuğunuzun ilk web adresi diyorlar.bana tavsiye eden psikolog arkadaşımın anlattığına göre amerikada bunun benzeri bir site çok popülermiş.ama türkiyede daha ilk'miş.oyunlar var oğlum oynuyor sıkılırsa masal ve çizgi film de var.sonra ayın sonunda bana veli olarak oynadığı oyunların sonuçlarına göre değerlendirme geliyor.
mesela bizim oğluşumuzun dikkat gerektiren oyunlarda zayıf olduğunu söylediler,bir de tavsiyelerde bulunmuşlar.bakalım bu ay daha iyi olur inşallah.
bilgisayara alışmasına gelince adamlar onu da düşünmüş.günde sadece 1 saat oynayabiliyor.bu biraz işimize geldi,oğlum bilgisayarın bir saat sonunda kendiliğinden kapanan bir şey olduğunu sanıyor:))))))
başka sormak istediğin bir şey varsa beklerim sonuçta birbirimize tecrübelerimizi anlatmak için burdayız.
merhaba arkadaşlar,
2006 ocak doğumlu bir oğlum var,sizlere sormak istediğim çocuklarınızın yetenek,zeka gelişimi için neler yapıyorsunuz?3-7 yaş arası eğitimin çocuklarımızın gelecek başarılarıyla ne kadar ilgili olduğunu anlatan bir yazı okudum ve açıkçası biraz panikledim.şimdiye kadar oğlumun zeka ve yetenek gelişimi için pek de bir şey yapmadığımı farkettim.nette bir sürü ürün var.ama insan hangisini alması gerektiğini bilemiyor.tavsiyelerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?