• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar çok çaresizim. lütfenn yorum yapın..

merhaba sevgili kk üyeleri; çok arada kaldığım bir durum söz konusu. çok yakın bir arkadaşım var. onun eskiden konuştuğu çocuk şimdi benden hoşlanıyor. ben defalarca reddettim çocuğu arkadaşımı üzmek istemiyorum diye. ama onunla olmayı da istiyorum. 5 ay önce erkek arkadaşım beni terketti ve ondan sonra ilk defa birine karşı kabim kıpırdadı. napıcam bilmiyorum. sevgili falan olmamışlar hatta sevgili olmak amacıyla da konuşmamışlar çocuk öyle diyor. ama arkadaşım hoşlanıyordu. napıcam ben? vaz mı geçeyim?
Arkadaşınla görüşüyor musun hala?

aslında yakınız dediğime de bakmayın. ben mesaj atarsam atar ben ararsam acar. öyle çok da yanımda olan biri değil ama ben yine de değer veriyordum

Valla sekerim can ciger kanka degilsiniz, o sana deger vermiyorsa senin bu kadar deger vermeni gerektiren bir durum yok. Cocuga git bence.

Ee bir zahmet vazgeçiver be.Arkadaşım diyorsun ama lafta herhalde senin arkadaşlığın..
ben ona böyle sadık olucam da o nerde peki şu anda. daha hiç halimi hatrımı sormadı şimdiye kadar. hep ben mesaj attım ilk. hep ben aradım hep ben buluşma ayarladım onunla. o arkadaş olarak bana çok da olması gerektiği gibi davranmıyor. bu yüzden alınıyorum aslında. ama yine de arkadas diyorum işte hala öyle birine. yakın olarak görüyorum yine de

ben çağırırsam gelir ararsam acar mesaj atarsam cevap verir. ama o kendisi yapmıyor bunları
Tek taraflı bir ilişki gibi.

Ben olsaydım sanırım sonu olmayan bir ilişki için kimsenin canını sıkmazdım.

Sen de henüz işin başındasın duyguların derya deniz olmasa gerek.

Vaz geç derim.

Valla sekerim can ciger kanka degilsiniz, o sana deger vermiyorsa senin bu kadar deger vermeni gerektiren bir durum yok. Cocuga git bence.
bu çocuktan emin olana kadar söylemicem. yani beni mutlu edeceğine dair. eğer olacak gibiyse arkadasıma dicem böyle böyle. sonucta benim geçmişte ne kadar mutsuz oldugumu cok üzüntüler yaşadığımı biliyor. mutlu olmamı ister herhalde. ama değmicek biriyse arkadasıma bahsetmeye bile gerek yok bence.

Tek taraflı bir ilişki gibi.

Ben olsaydım sanırım sonu olmayan bir ilişki için kimsenin canını sıkmazdım.

Sen de henüz işin başındasın duyguların derya deniz olmasa gerek.

Vaz geç derim.
arkadasımdan mı vazgeciyim. bu sekilde davranan arkadasım

merhaba sevgili kk üyeleri; çok arada kaldığım bir durum söz konusu. çok yakın bir arkadaşım var. onun eskiden konuştuğu çocuk şimdi benden hoşlanıyor. ben defalarca reddettim çocuğu arkadaşımı üzmek istemiyorum diye. ama onunla olmayı da istiyorum. 5 ay önce erkek arkadaşım beni terketti ve ondan sonra ilk defa birine karşı kabim kıpırdadı. napıcam bilmiyorum. sevgili falan olmamışlar hatta sevgili olmak amacıyla da konuşmamışlar çocuk öyle diyor. ama arkadaşım hoşlanıyordu. napıcam ben? vaz mı geçeyim?

madem hoşlanıyosun önce arkadaşın ile konuş !!! çocuk hakkındaki düşüncelerini söyle ondan sonra görüşmek isterse görüşür istemezse yapacak bir şey yok

ben ona böyle sadık olucam da o nerde peki şu anda. daha hiç halimi hatrımı sormadı şimdiye kadar. hep ben mesaj attım ilk. hep ben aradım hep ben buluşma ayarladım onunla. o arkadaş olarak bana çok da olması gerektiği gibi davranmıyor. bu yüzden alınıyorum aslında. ama yine de arkadas diyorum işte hala öyle birine. yakın olarak görüyorum yine de
ondan başka arkadaşın yok mu peki canım
normalde arkadaşımın yakınlaştığına bende yaklaşmam derim ama
bu kız senin yakın arkadaşın değil
çünkü yakın arkadaş böyle yapmaz..

sonucta benim geçmişte ne kadar mutsuz oldugumu cok üzüntüler yaşadığımı biliyor. mutlu olmamı ister herhalde..

Nerden biliyorsun sekerim ? Senin iyiligini istedigini soz konusu olan bu cocuk olunca nerden bilebilirsin ? Insanoglu ne kadar cig sut emmis vallahi haberin yok.

Cidden cocuk ona pas vermediyse, onun da icinde kalmissa sana, evet ya git mutlu ol bu cocukla diyecegini mi zannediyorsun ? Cok safsin kuzum, sen cok iyi niyetlisin ama insanlarin cogu senin gibi degil. Dedigim gibi senin yerinde olan bu kiz olsaydi inan bana 1 dk dusunmez cocuga giderdi. Kaldi ki zaten ben aranizda arkadaslik namina cok bir sey goremedim, sen aramayinca aramayan birine gore hayatini sekillendirecek kararlar verme. En yakin arkadasin olsa, kesinlikle haklisin ama burda oyle bir durum yok.

ondan başka arkadaşın yok mu peki canım
normalde arkadaşımın yakınlaştığına bende yaklaşmam derim ama
bu kız senin yakın arkadaşın değil
çünkü yakın arkadaş böyle yapmaz..
var arkadaşlarım tabi ki.. bilmiyorum ya kısmetse artık olur yani o ne derse desin değilse de olmayız zaten ama yine de arkadaşıma acıcam bu konuyu

O zaman konuyu net açıklaman gerekli canım,en yakın arkadaşım dersen o zaman yanlış anlaşılıyor..Madem seni takmıyor peki o zaman sende onu takma..

Nerden biliyorsun sekerim ? Senin iyiligini istedigini soz konusu olan bu cocuk olunca nerden bilebilirsin ? Insanoglu ne kadar cig sut emmis vallahi haberin yok.

Cidden cocuk ona pas vermediyse, onun da icinde kalmissa sana, evet ya git mutlu ol bu cocukla diyecegini mi zannediyorsun ? Cok safsin kuzum, sen cok iyi niyetlisin ama insanlarin cogu senin gibi degil. Dedigim gibi senin yerinde olan bu kiz olsaydi inan bana 1 dk dusunmez cocuga giderdi. Kaldi ki zaten ben aranizda arkadaslik namina cok bir sey goremedim, sen aramayinca aramayan birine gore hayatini sekillendirecek kararlar verme. En yakin arkadasin olsa, kesinlikle haklisin ama burda oyle bir durum yok.
en yakın arkadaım olsa böyle bir çelişkiye bile düşmem zaten. ama çocugun pas vermediğini biliyorum. o zamanlarda üzülüyordu arkadasım çocuk pas vermedi diye.

O zaman konuyu net açıklaman gerekli canım,en yakın arkadaşım dersen o zaman yanlış anlaşılıyor..Madem seni takmıyor peki o zaman sende onu takma..
zaten bu çocuk piyasaya çıkmadan önce de arkadasıma mesafe koydum ne zamandır ben de arayıp sormuyorum. sormayacagım da bakalım ne zaman aklına gelicem.

madem hoşlanıyosun önce arkadaşın ile konuş !!! çocuk hakkındaki düşüncelerini söyle ondan sonra görüşmek isterse görüşür istemezse yapacak bir şey yok
ama kendi kararımız ile vazgecersek bu sefer arkadasıma duyurdugumla kalırım. ama diğer türlü mutlu olacagıma inanırsam bu cocukla arkadasımı ikna etmem de daha kolay olur. içtem duygularımı o da anlar sanırım . ama su an ortada fol yok bişey yok ne diyim şimdi.

Dostum en yakınım dediğin kişiyse o çocukla alakayı kes derim arkadaşına bunu yapma, ancak değilse aşkını yaşa ..

Bence karsılıklı etkilesım varsa tadını cıkar
bunu anlamam için zaman ihtiyacım var. bu çocuk 2 yıl önce hayatımda kimse yokken girdi hayatıma ama ben reddettim arkadasım yüzünden. çocuk da arkadasımı aramıs sen cok bencilsin arkadasının mutlu olmasını istemiyorsun diye bir sürü bağırmıs arkadasıma. ben tek kalemde reddetmiştim. ama şimdi reddetmek istemiyorum sanki :KK12:

Back
X