- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.482
- 108
- 34
merhaba sevgili kk üyeleri; çok arada kaldığım bir durum söz konusu. çok yakın bir arkadaşım var. onun eskiden konuştuğu çocuk şimdi benden hoşlanıyor. ben defalarca reddettim çocuğu arkadaşımı üzmek istemiyorum diye. ama onunla olmayı da istiyorum. 5 ay önce erkek arkadaşım beni terketti ve ondan sonra ilk defa birine karşı kabim kıpırdadı. napıcam bilmiyorum. sevgili falan olmamışlar hatta sevgili olmak amacıyla da konuşmamışlar çocuk öyle diyor. ama arkadaşım hoşlanıyordu. napıcam ben? vaz mı geçeyim?
kadınlar birbirinden nefret etmek için türlü bahaneler uydururlar. bugün o kız arkadaşınızın kalbini kırmamak için hoşlandığınız kişiden uzaklaşırsınız yarın öbür gün saçma sapan bi bahaneyle o kızla aranız bozulabilir. siz de onun içn fedakarlık yaptığınızla kalırsınız. insanın karşısına çift taraflı sevgi kolay çıkmaz. fakat kişisel fikrim umarım kalbnizi kırmam ama ben olsam pirensip olarak çok yakın arkadaşımın eski çıktığıyla en baştan ben yakınlaşmaz hatta konuşmazdım bile.tabi bu benim duruşum