arkadaslar cok sevdiğiniz bir insanı nasıl unutabilirz??

Kendi kendine vadesi dolunca geçiyor.. Ben deli gibi aşıktım olmadı , çok ama çok çabaladım uğraştım geçsin diye sonra akışına bıraktım bir baktım geçmiş gitmiş..Ama bir daha sever miyim hiç öyle olacakmış gibi gelmiyor.. kimseyi sallamıyorum önemsemiyorum kimseye benden sevgili olmaz gibi..bakalım bakalım artık hayırlısı..

bu iş alışkanlıga dönustügü için bole zor geciyo bittikten sora. sap gibi kalıyosun sanki ama başka ugraşlar bulman yararına. boş durunca aklın hep maziye dalıyo,atlatman zorlaşoyo. onun için faydalı işlerle mesgul ol ki seni mutlu etsin vee akısına bırakk herşeyi biz kontrol edemeyiz .

Unutmak diye birşey yokta, yokluğuna onsuzluğa alışmak var, onu ilk zamanlardaki kadar çok düşünmemek var, ilgini sevgini başka insanlara vermek var. En önemliside kendi hayatına, hayellerine, amaçlarına odaklanmak var. Geriye değil önüne bakmak, yani yönünü başka tarafa çevirmek var..
Ve tabi bunlar kolay ya da çabuk olabilecek şeyler değil.
Klasik olacak ama zaman, zaman, zaman...

aynen bende bu durumdayım cnm deli gibi aşığım ve baska birisine bu duyguları hissedblcegımı düşünmüorum kimseyı önmsemıorum umrumda olmuo .hepimz için hyrlısı

belkıs şubat25 nar tesekür ederim cvp yazdgnz ve benı yalnz bırakmadgnz için allah kimseye aşk acısı yasatmasın

Hemen onu unutmayı isteme zamanla elbet unutucaksın elbet başka insanlar karşına çıkıcak şuan yaşaman gereken hissetmen gereken ne varsa hisset düşünmek istiyosan düşün ilerde birden kafana dank etmesin çünkü o zaman daha çok düşünüyosun zaten zamanla geçiyor o yüzden kendini zorlama

malsef cnm şuan kendımı böyle teselli edıyorum zaten avutuyorum .seninde basından gectı demkkı ne kadr güzel anlatmıssın tsekr edrım

bence unutmayı beklemek anlamsız...ben uzun süre birini sevmiştim çıkmıyoduk ama karşılıksız da değildi sevgim garip bi durumdu...asla unutamam onu diyodum...4 yıl hep onu düşündüm onunla ilgili hayal kurdum...sonraları daha da azaldı onunla ilgili herşey...sonra eşim girdi hayatıma...aklımın ucundan bile geçmiyodu öteki kişi...derken bi gün film gibi eşimle beraber gezerken onu gördüm...içimde hiç bişey kalmamıştı ona karşı hatta dedim ben bu insanın nesini sevmişim büyütmüşüm gözümde bu kadar ...yani zamanla herşey geçiyo akışına bırakmak lazım ama asıl hayatınıza gerçekten ondan daha çok sevceğiniz biri girdiği zaman bitiyo...

tabi ki sadece kötü anıları düşünerek...

ve daha güzel vakit geçirerek. tüm boşlukları doldurmak gerek.

başkasını bulduğun zaman

ya da umudunu kestiğinde mesela o başkasını bulup evlendiğinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…