Arkadaşlar çok üzgünüm bana teselli verin

Hndn62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
39
7
1
36
Ben 3 yıldır evliyim rşimin ailesiyle bitlik oturdum son 6 aydır ayrı yaşıyoruz evimizi ayırdık eşim ailesine çok düşkün beni hep geri planda tutuyor 1 yaşında kızım var ayrılmayı çok düşündüm kaynanamlar hafta sonları bizde kalıyo evlerimiz arasındaki mesafe otobüsle yarım saat düşünün artık çok sıkıldım eşime ailesiyle işgili bişey dediğimde he he hep bizimkiler yapıyo diyo brni seviyo biliyorum ama ailesine olan zaafını nasıl kırabilirim bnde mutlu olmak istiyorum ayıp söylemesi yatak konusunda bile aydar 1 bilrmedin iki ayda 1 yani ne yapcağımı şaşırdım nasıl davranim onlara ne yapmam lazım ailesinden uzaklaşması için

Ya bu deveyi guduceksin ya bu diyardan gidiceksin derler ya Tabi bize soylemesi kolay allah binlerce yardimcin olsun. Bence bosanmayi en son care olarak düşün çocuğun varmis. Sen tatli dille esini kendi tarafina cekmeye bak. Baktin olmuyor adamda beni seviyor diyorsun bunu dert etme sen kafana taktikca daha batiyor gözüne

sizi anlıyorum fakat aralarına mesafe koymaya çalışırsanız o adam sizden soğur.bence akışına bırakın,her şey aynı kalmıyor şuphesiz.en azından siz sebep olmamış olursunuz..

Tek bildigim gelin kv itismesinde hep annelerin kazandigi. Bu tip olaylarda erkek daha bir anneci oluyor. Yapicak pek bir sey yok. Kizlari varsa o evlenince genelde tutumlari degisiyor. Yoksa boyle bir turlu ogullarinin evlendigini kabul edemiyorlar.

Eşini tanıyorsun iyi dille mi anlıyo yoksa sen biraz kızıp sitem edince mi ona göre konuş ama 3 yıl ikna olmamışsa bu saatten sonra olacağını sanmıyorum ama yine de dene ....bide eşinin ailesisana ne yapıyorsa örneğin laf mı sokuyo bu olanları görmesini sağla belki o zaman seni daha iyi anlar eşin onlara soğuk davransa da onlar eşinin peşini bırakmaz erkek ailelerinin çoğu böyledir çocuklarını ,gelinlerini rahat bırakmazlar

Rahat bırakmıyolar zaten ya evleri var gelip yanımda kalıyolar eve gidlşm dediklerinde eşim kalın ya nereye gidiyosunuz diyo yani deli olmamak elde değil anlıyomusunuz kriZe giricem artık ya

Evleri yeni ayırmışsınız.eski alışkanlıklar zamanla geçer sabırlı olun.bu arada eşinize ailen demeyin daha da yapışır.ailesi size karşı nasıl?

gelip kalmaları dışında tam olarak sorun nedir? yani ne yapıyor da kalmasını istemiyosunuz?

Bunu kırman mümkün değil.
Mümkün mertebe ağzına almayarak konu yaratma.
Onların sizde uyuması olayını da kvalidenle falan güzelce konuşmayı dene. İşte yeni ayrıldık, biraz seyrek görüşelim anne falan diye.

Eşin zamanla alışacaktır. Sende sürekli anan söyle böyle deyip durma..
Hiç konuşma onlar hakkında .. Senın yollarndan bende geçtim..
Cinsel birliktelik içinde şunu söylicemm
Şuan stresli olduğunuz için yapmıyor olabılır zamanla düzelir..

Rahat bırakmıyolar zaten ya evleri var gelip yanımda kalıyolar eve gidlşm dediklerinde eşim kalın ya nereye gidiyosunuz diyo yani deli olmamak elde değil anlıyomusunuz kriZe giricem artık ya

Sorun eşinin ailesinde değil eşinde maalesef
Madem kabuğundan çıkamıcak evlenmeme şıkkınıda kullanabilirdi
Yani hep böyle yapış yapış ne anlarlar anlamam
KOlaylıklAR Dİlerim,işiniz zor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…