ARKADAŞLAR ÇOKK ACİL ovitrelle çatlatma iğnesi kendi vuran varmı???

superisi33

kuzucuklarım
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
6.474
11
683
arkadaşlar 2 saat sonra iğne olmam lazım vurulan arkadaşlar nasıl olduğu hakkında yardımcı olabilirlermi?

genelde göbekten vuruluyor canım,kendin vurcaksan sana göstermiş olmaları gerek yok bir sağlık kuruluşunda vurduracaksan merak edilecek bir durum yok çok basit ve sinek ısırığı gibi bir işlem,geçmiş olsun şimdiden bebeğine kavuşman dileğiyle

benim ignemi doktor yaptı göbüşten eliyle sıktı yan bir şekilde igneyi sokmuş hemen derinin altından. ama bence bir saglık ocagında da yaptırabilirsim yada eczanede ....

benim ignemi doktor yaptı göbüşten eliyle sıktı yan bir şekilde igneyi sokmuş hemen derinin altından. ama bence bir saglık ocagında da yaptırabilirsim yada eczanede ....

genelde göbekten vuruluyor canım,kendin vurcaksan sana göstermiş olmaları gerek yok bir sağlık kuruluşunda vurduracaksan merak edilecek bir durum yok çok basit ve sinek ısırığı gibi bir işlem,geçmiş olsun şimdiden bebeğine kavuşman dileğiyle

sağolun kızlar evimizin yakında özel hastane vardı 5 saniyede yaptı koldan yaptı ama çok basitde ben cesaret edemedim:9:

Son düzenleme:
koldan yapıldı bana doktor diyabetlilerin kullandığı iğne gibidir deri altına yapılıyor diğer iğneler gibi değil fln demişti....
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın senide evladınla buluştursun inşş...

Son düzenleme:
koldan yapıldı bana doktor diyabetlilerin kullandığı iğne gibidir deri altına yapılıyor diğer iğneler gibi değil fln demişti....
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın senide evladınla buluştursun inşş...

sağol canım inş... bende biraz önce aşılama oldum inş. bu sefer olur

Back
X