arkadaşlar depersonalizasyon (kendine yabancılarşma) bilen yaşayan varsa yardımmm !!

Eğer çok çok stresliysem devam ediyor.
Siz de sürekli bunu düşünüyorsunuz muhtemelen.Şu an iyi miyim,düzelecek miyim diye ve bu sizi daha çok strese götürür.Kendinizi biraz serbest bırakmaya çalışın,rahat olmaya çalışın.Bir süre sonra düzeleceğini göreceksiniz
Sizde ne kadar süredir var?anksiyete mi sizinkinin de sebebi

Ya zaten panik bozukluğu algı bozukluğuna sebep oluyor farkındayım heşeyin devamlı kafam kuruyo iyileşmişim değilmişim acaba düzelmiş halimmi bu diye kafam hep yabancılaşmayla meşgul eskisi gibi a bura böylemiydi demiyorum ama eskisi gibi görünmüyor sanki hiçbişey kafam net değil yani antidepresanlar biraz sakinleştirdi ama hala eskisi gibiyim diyemiyorum sanırım ömrümün sonuna kadar böyle yaşayacağım gibi geliyor.bazen diyorum ilaçtan mı ama ilaçlar yokken de oluyordu ilaç içersin geçer ya Bi hastalık öyle bir çözüm bekliyorsun ama olmuyor kafamı koparıp atasım geliyo bazen geçmiyo diye
Nasılsınız biraz geçti mi durumunuz şu aralar bende de var çok yoğun bir şekilde şu son cümlenizi çok iyi anlıyorum

Nasılsınız biraz geçti mi durumunuz şu aralar bende de var çok yoğun bir şekilde şu son cümlenizi çok iyi anlıyorum
Evet cnm 5 aydır yaşıyorum ama azalarak geçeceğini de umuyorum bugün ara ara geçmiş gibi hissettim hatta ama bu seferde geçti mi geçmedi mi diye kıyas yapıyorum eskisine göre çok çok iyiyim eğer şu anda çok yoğunsa korkma azalıyor belki de yakındır geçmesi ama şu korku filmi gibi olayın hafızamdan gitmesi nasıl olacak onu bilmiyorum☹️Senin yeni mi başladı konuşmak istersen özelden yaz insan konuşmaya çok ihtiyaç duyuyor

Back
X