arkadaşlar derdimi derman olurmusunuz .. sizden başka dertleşecegim kimsem yok..

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
ben hemen anlatmak istiyorum iyiki üye oldum buraya umut oldunuz bana umut.. arkadaşlar benim annem babam ayrı annemle yaşıyorum sabah işe gider akşam gelir kendisi.. çok yalnızlık çekiyorum hiç arkadaşım yok benim hiç ben sevilmedim nedense ama allahıma çok şükür hayatımda birisi var 13 aydır birlikteyiz beni neşelendiren hayata tutunmamı saglayan bir o bir annem. sevglimle çok karmaşa içerindeyiz bu sene ünv. gittik aynı yerler cıktı ama sevdigim içi rahat etmedi kızlar orası çok kötüydü bölüm kötüydü geldik bizde oda geldi herkez bize yüklendi herkez.. o da absinin yanına gitti abisi polis. polisligi kazanmak için başka çare bulamadı o gidince iyice yalnız kaldım sanki kendimi dört duvar arasında hissediyorum bazen çok daralıyorum biz onunla çok şeyler atlattık başardık herşeye gögüs gerdik.. gelecegimz için cabalıyor şimdi ama ben bazen deli gibi sevdigim insandan kendimi sıkılmış gibi hissediyorum nasıl hissediyorum anlamıyorum kızlar allahım bana yardım et diyorum ne olur allahım beni ferahlat diyorum hergüm dualar ediyorum su an bı sıkılganlık halim yok ama yine olacak biliyorum böyle mesaj atınca hiç birşey hissetmiyormuşum gibi aslında anlatamıyorumda ama sonra bu duygum geçiyor kendi kendime geçirmeye çalışıyorum su an o duyguya kapılmaktan çok korkuyorum yeniden bana ne oluyor böyle kızlar allah rızası için yardım edin sizlerden başka kimseyle dertleşemem yok ki kimsem sevdigime karşı böyle hissetmek bazen beni kahrediyor ne olur derdime derman olurmusunz.. :(

herhangi bir kursa yazılabilirsin yeni arkadaşlar edinirsin ? zamanını doldurduğunda ve yeni insanlar tanıdığında tüm bu olumsuz düşüncelerin son bulur bence

bence bu olaylara saplanıp kaldığın için bu haldesin.başka hiçbişey düşünmediğin için hayatında da başka bişey olmadığı için bu olayları kurdukça kuruyosun bu da seni umutsuzluğa itiyo ve sevgilinden bazen soğuyosun.bi kere sağlıklı bi ilişki böyle yürümez.bu olayları hayatının merkezi olmaktan çıkarman lazım.tek bi insanla hayatı geçiremezsin.evet o sevgilin, yarın bigün de eşin olabilir ama sen insansın başka insanlara da ihtiyacın var.arkadaş edin, bi kursa yazıl, kendini bi şekilde geliştir.kısaca hayatına yeni şeyler sok ki kafan dağılsın.böylece sen de mutlu olursun karşındaki insan da.böyle giderse yakında onu da arayıp boş yere huzursuz ediceksin.acil çık bu psikolojiden.

ilk defa uzaklaştıysanız öyle hissediyorsundur belki.üniversitede kazandığınız bölüm iyi bir bölümmüydü.sana gelecek sağlayacak bir bölümse bırakmasaydın keşke.erkek arkadaşın polis olmak için gitmiş de sen ne yapcaksın.

ilk defa uzaklaştıysanız öyle hissediyorsundur belki.üniversitede kazandığınız bölüm iyi bir bölümmüydü.sana gelecek sağlayacak bir bölümse bırakmasaydın keşke.erkek arkadaşın polis olmak için gitmiş de sen ne yapcaksın.
canm bende açıktan yazacagm okumama devm edecegm demiş ki arkadaşlar arkadaş bul kendine.. olmuyor ki benim hiç arkadaşım olmuyor işte maddi durumuz da kötü yazılamıyorum biryere .. olmuyor..

bence bu olaylara saplanıp kaldığın için bu haldesin.başka hiçbişey düşünmediğin için hayatında da başka bişey olmadığı için bu olayları kurdukça kuruyosun bu da seni umutsuzluğa itiyo ve sevgilinden bazen soğuyosun.bi kere sağlıklı bi ilişki böyle yürümez.bu olayları hayatının merkezi olmaktan çıkarman lazım.tek bi insanla hayatı geçiremezsin.evet o sevgilin, yarın bigün de eşin olabilir ama sen insansın başka insanlara da ihtiyacın var.arkadaş edin, bi kursa yazıl, kendini bi şekilde geliştir.kısaca hayatına yeni şeyler sok ki kafan dağılsın.böylece sen de mutlu olursun karşındaki insan da.böyle giderse yakında onu da arayıp boş yere huzursuz ediceksin.acil çık bu psikolojiden.
canım çok deniyorum çıkmak için ama olmuyor su an biraz iyiyim sizlerle dertleştim sagolun derdimi dinlediniz ben arkadaşlarım tarafından hiç sevilmedem okul hayatım ve dershane hayatım boyunca bilemedim neden böyle oldu o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi bu hissettiklerim sevdigim insana karşı bu benmiyim diyorum o kadar çaresizim ki

herhangi bir kursa yazılabilirsin yeni arkadaşlar edinirsin ? zamanını doldurduğunda ve yeni insanlar tanıdığında tüm bu olumsuz düşüncelerin son bulur bence

canım bulundugum yer küçü bir yer kurs olarak bilgisayar var ama sertifikamı almıştm daha öncesi. su an biryere yazılmamda zor ne yapacagm hiç bilmiyorum saglıklı düşünemiyorum artık sevdigim insanada yansıtır oldum bunları..

düşünecek başka bir şeyiniz yok diye, bu konuya takılıp kendinizi boşa üzüyormuşsunuz gibi geldi..

bence erkek arkadaşınızı düşünmek yerine, siz kendi hayatınıza nasıl yön vermeniz gerektiğine karar verin, kendinizle ilgili şeylere yoğunlaşın. bunu yaparken de sizi seven biri olduğu için mutlu olun, yeter

Back
X