- Konu Sahibi elagozlum20
ben hemen anlatmak istiyorum iyiki üye oldum buraya umut oldunuz bana umut.. arkadaşlar benim annem babam ayrı annemle yaşıyorum sabah işe gider akşam gelir kendisi.. çok yalnızlık çekiyorum hiç arkadaşım yok benim hiç ben sevilmedim nedense ama allahıma çok şükür hayatımda birisi var 13 aydır birlikteyiz beni neşelendiren hayata tutunmamı saglayan bir o bir annem. sevglimle çok karmaşa içerindeyiz bu sene ünv. gittik aynı yerler cıktı ama sevdigim içi rahat etmedi kızlar orası çok kötüydü bölüm kötüydü geldik bizde oda geldi herkez bize yüklendi herkez.. o da absinin yanına gitti abisi polis. polisligi kazanmak için başka çare bulamadı o gidince iyice yalnız kaldım sanki kendimi dört duvar arasında hissediyorum bazen çok daralıyorum biz onunla çok şeyler atlattık başardık herşeye gögüs gerdik.. gelecegimz için cabalıyor şimdi ama ben bazen deli gibi sevdigim insandan kendimi sıkılmış gibi hissediyorum nasıl hissediyorum anlamıyorum kızlar allahım bana yardım et diyorum ne olur allahım beni ferahlat diyorum hergüm dualar ediyorum su an bı sıkılganlık halim yok ama yine olacak biliyorum böyle mesaj atınca hiç birşey hissetmiyormuşum gibi aslında anlatamıyorumda ama sonra bu duygum geçiyor kendi kendime geçirmeye çalışıyorum su an o duyguya kapılmaktan çok korkuyorum yeniden bana ne oluyor böyle kızlar allah rızası için yardım edin sizlerden başka kimseyle dertleşemem yok ki kimsem sevdigime karşı böyle hissetmek bazen beni kahrediyor ne olur derdime derman olurmusunz..