Arkadaşlar doç.dr Şaban Çelebi lütfen ameliyat olanlar..

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
2. Açıyorum konuyu arkadaşlar lütfen şaban çelebi eşimin tanıdığı çıktı ... düşünsem mi bu doktoru yardımcı olur musunuz;( hiç ameliyat olan Yok mu.....

Merhaba, kendisine ameliyat olmadim ancak paylastiklarina bakilirsa operasyonlari cok basarili. Ekte gonderdigim degisim tammm olarak benim ihtiyacim olan :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-01-18-43-13.webp
    Screenshot_2017-04-01-18-43-13.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 786
2. Açıyorum konuyu arkadaşlar lütfen şaban çelebi eşimin tanıdığı çıktı ... düşünsem mi bu doktoru yardımcı olur musunuz;( hiç ameliyat olan Yok mu.....
Merhaba bende görüşmeyi düşünüyorum. Şaban beyle siz görüştunuzmu fiyat verdimi...

Ben çarşamba gunude Hospital türk te erdinç ak ile gorusecegim ismini çok duydum.kbb doktoru

Mrb bu doktor Ankara da mı bende ameliyat olacağım ama korkuyorum eski halini aramak istemiyorum Ankara da iyi bi doktor önerebilir misiniz bana.koru hastanesinde Reyyan Elif göner hoca var kbb cı bilen var mıdır ☺️

Mrb bu doktor Ankara da mı bende ameliyat olacağım ama korkuyorum eski halini aramak istemiyorum Ankara da iyi bi doktor önerebilir misiniz bana.koru hastanesinde Reyyan Elif göner hoca var kbb cı bilen var mıdır ☺️
şaban bey istanbulda ankarada sincan devlet hastanesini çok duydum.bi bakın

Pazartesi randevum var hayırlısıyla bakalım kafama yattı gibi o hoca buradaki. Hanımlar çok memnun kalmış o hocadan darısı başımıza

Ben mühitdin eski ye oldum canım 17.günüm bugün gerçekten öneririm çok iyi bir doktor ben çok memnunum :)

Geçmiş olsun darısı başıma bu doktorla bir görüşeyim de artık hayırlısı ☺️

Kbb tercih etme çok revizyona giden oluyor.plastik cerrahtan seçimini kullan derim

Merhaba, kendisine ameliyat olmadim ancak paylastiklarina bakilirsa operasyonlari cok basarili. Ekte gonderdigim degisim tammm olarak benim ihtiyacim olan :)
Arkadaslar böyle resimlere aldaniyoruz hepimiz ama sonrasındaki sureclerde hastalarda olumsuz değişimler oluyomus dünya kadar yorum okudum burun ucu düşenler kikirdagi çıkanlar burun eti alındığı halde tekrar et olusanlar ve daha bir sürü sikayet ben de çok kararsizim kime yaptirsam diye

Arkadaslar böyle resimlere aldaniyoruz hepimiz ama sonrasındaki sureclerde hastalarda olumsuz değişimler oluyomus dünya kadar yorum okudum burun ucu düşenler kikirdagi çıkanlar burun eti alındığı halde tekrar et olusanlar ve daha bir sürü sikayet ben de çok kararsizim kime yaptirsam diye
Oldunuz mu kime acaba memnun musunuz

Back
X