Doğuma Hazırlık arkadaşlar doğum sonrası mevlid ve hastanede gelenlere vermek için hediyelik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
35. haftadasın maşallah heyecan durumun nasıl ? beni şimdiden fena halde heyecan sardı :) birde ağrı sancı falan herhangi birşeyin oluyormu 32 den sonra yalancı sancılar olur diyorlar merak ediyorum :/

Öncelikle sağlıkla kucağına alırsın inş Allah oğlunu. Yaptığın sabunu çok beğendim. Bende yapmak istiyorum mevlüt için 100 adet kadar ama tek bir kalıp ile uğraşmak zor olmuyor mu ? her seferinde bazı sabunu ısıtıp kalıba döküp yapmak uğraştırıcı değil mi ? Birde kanat kalıpları ve bebek kalıpları genel olarak çok pahalı. Yurt dışından getirtmek daha mantıklı ama 1 ay da anca gelir. 30 taneyi kaç günde yapabildin. Ben çalışıyorum birde 100 tane ile başa çıkamam dedim. Sence çıkılabilir mi ? Birde tül ile süslediysen onun da fotoğrafını koyarmısın ?

35. haftadasın maşallah heyecan durumun nasıl ? beni şimdiden fena halde heyecan sardı :) birde ağrı sancı falan herhangi birşeyin oluyormu 32 den sonra yalancı sancılar olur diyorlar merak ediyorum :/
heyecan var tabi ki ...en çok da doğum şekli konusunda tırsıyorum oturup kalkmakta,yatmakta,yürümekte kısaca yaşamakta :) zorluklar arttı.. ama sancı olayını,kasılma olayını ben pek anlayamıyorum. bugun kontrolum vardı,sıkıntı çıkmadı nst de . bel,sırt ve kasık ağrım oldu akşam korktum biraz ama normalmiş bunlar hep.

Allah kurtarsın canım. Bir avazda olur inş Allah. Darısı da bizim başımıza artık. Mesajı yazdıktan sonra farkettim Bursa'daymışsın. Bende Bursa'dayım. Hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsun ?

Kızlarrr bende yapmak istiyorum.yapanlar fotoğraf eklerlerse bizede fikir olur.malzemeleri internetten mi almak uyguna gelir acaba?

amin hepimizi.en başından beri medical parkta özlem hanıma devam ediyorum. doğum da orda kısmetse. sen nereye gidiyorsun?

teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. diğer bebek şekerlerimi ve diğer kapı süsümü de ekliyim ,fikir olur yapmak isteyenlere.

Eklentiler

• 2014-08-17-0387.webp
    149,8 KB · Görüntüleme: 729
  • 2014-08-17-0388.webp
    112 KB · Görüntüleme: 634
amin hepimizi.en başından beri medical parkta özlem hanıma devam ediyorum. doğum da orda kısmetse. sen nereye gidiyorsun?
Ben doruk hastanesine gizem yildirim a gidiyorum. Hayirlisi olsun ins Allah hepimiz icin.

ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPMIŞSIN .KEÇEYLE UĞRAŞMAKTA ZEVKLİ SANIRIM.HEVESLENDİM BENDE :)

DOĞUMUNU NORMAL Mİ DÜŞÜNÜYORSUN PEKİ ? SANKİ SEZERYANA DOĞRU YÖNELECEKSİN GİBİ :) ALLAH YARDIMCIN OLSUN ZORDUR EMİNİM , BENDE YAVAŞ YAVAŞ ZORLANMAYA BAŞLADIM HELE ÇORAP GİYERKEN YUVARLANICAK GİBİ OLUYORUM :) SON ZAMANLARA YAKLAŞMIŞSIN ARTIK NORMALDİR BUKADAR AĞRILAR.ALLAH HAYIRLISIYLA BEBEĞİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.. ÇALIŞIYORMUSUN ?

en başından beri normal düşüncesini aklımın ucundan bile geçiremiyorum. canım biraz azdır da benim hiç bu günleri düşünmemiştim,hep içerde kalcak gibiydi. öğretmenim ben allahtan tatile geldi son zamanlarım. yoksa bu kadar uykusuzlukla çalışmak çok zor. dün gece 10 dk da bir sağdan sola,soldan sağa döndüm. uyandığımda dayak yemiş gibi oluyorum. eh ne diyim ,değer mi değer elbette....

ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPMIŞSIN .KEÇEYLE UĞRAŞMAKTA ZEVKLİ SANIRIM.HEVESLENDİM BENDE :)

keçeye gelince ilk yaptığım şeyler bunlar. elime ilk keçe alışım. bir arkadaşım var o ustası oldu artık,onun yüreklendirmesiyle başladım. daha zamanın varken,oturmak bu kadar zor değilken bişeyler yapabilrsin. bir ara yemek yapmayı erteliyordum şekerleri bitiriyim diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…