Benim doktorum vermişti..tabi ben ohss oldum ama baska şansim yoktu..kızlar farklı doktorlardan iki sefer klomen kullanım dozları artırarak fakat bir tane yumurta oluştu 16mm ve çatlatma iğnesi yapıldı ama yine sonuç negatif be haptan midem bulanıyor agrı kesici bıle kullanamiyorum ve yumurta geliştirmek için iğne daha iyi gonalf iğne istesem verirmi toksa kendisini gerek duymadan vermezmi hap midemi çok rahatsız ediyo
Ya zaten günde 2 defa almama rağmen bi adet yumurta vardı ve 16 mm olmustu çatlatma iğnesi verdi yine negatif bunaldım artık haptan daha önce zehirlenme yaşadığım için bunaldım hap kullanmaktan ve yumurta m çogalmiyoda 16mm sadeceKullandigin klomenin dozUna bagli cinki gonal f kullanip ohss olma riskin var mesela gunde iki tane klomen aldiysan erteysi ay gunde 3 klomenle 3 4 yumurta elde edilebilir onu doktorun bilir gonal f daha etkili ilac yumurtalari coşturabilir
Ya ücreti önemli değil sonuç alsam keşke Çarşamba haftaya randevum var acaba durumu anlatsam gonalf verirmiBirde bana 16 mm az geldi keske 18 20 mm olsaymis gonal f pahali bi ilac 400 tl falan belki ikinci kutu kullanman gerekecek ben yumurta takibimi tup bebek merkezinde yaptirdim ama bende klomen ise yaramio igneyle,igneye basladan da sordu klomen kac doz kullandin ne oldu sonuc diye bence sen klomenle buyuyorsa iyi bi doktora git
Oysa ne demek nasıl oluyo ve kaç mg kullandınız ki olduBenim doktorum vermişti..tabi ben ohss oldum ama baska şansim yoktu..
Hatirlamiyorum canım..pko olduğum için yumurtalarim aşırı uyarılmişti hatta doktor ilişki yasagi verdi ama ondan önce olmuştu zaten şu an bi oğlum var..yumurtalar asiri uyarilinca karinda su toplaniyor karin şişliği oluşuyor..Oysa ne demek nasıl oluyo ve kaç mg kullandınız ki oldu
İşte çok korkuyorum ne yasayacağım bilmiyorum 16 mm az yani boş an çatlatma iğnesi verdiBilmiyorum verir mi cunki senin yumurtaliklarin hapa yanit veriyo istersen tup bebek merkezinde yaptir yumurta takibini onlar boyutunu herseyi daha ii ayarlayip catlatma ignesi veriyo ignede kolay degil yumurtaliklarin asiri cevap verirse maddi manevi uzulursun doktor iliski yasagi verir gidince gorus doktorla bakalim
Hmm insallah iğne verirse ondan olmamHatirlamiyorum canım..pko olduğum için yumurtalarim aşırı uyarılmişti hatta doktor ilişki yasagi verdi ama ondan önce olmuştu zaten şu an bi oğlum var..yumurtalar asiri uyarilinca karinda su toplaniyor karin şişliği oluşuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?