• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar donmuş 6.gün blastokist embriyosu ile transfer olan var mı.......

SEBUS cnm kan sonucun çıksın da artık bi ohh diyelim :nazar:
kzılar benım transfer ptesiye ertelendi rahımın bıraz daha kalınlaşmasını beklicez..
sizlerde durum ne

Canım benim ki Cumartesi olacak ama korkuyorum 😁.... Canım tekrar kontrole gidecek mısın kalınlık ölçümü icin yoksa direk Pazartesi mi dedi doktorun

Canım tebrik ederim cok sevindim darısı artık basımıza 😄 kızlar dün benimde kontrolum vardı ve Cumartesi transfer cok korkuyorum 😁 ..... Doktor kac tane embriyo koyalım diye sordu bende 2 dedim ama sonra doktora sordum 2 mı tek mı sizce en mantiklisi hangisidir diye oda 2 nin tutunma şansı daha yuksek ama düşük yapma ihtimalide daha yuksek dedi. Sizce ne yapmalı?

Zeynepcigim hayirlisi olur insallh.canim bende tam transfere girdim dr.a kac tane koycaksiniz dedim kac istiyosun dedi 2 tane dedim :) ve 2 tane koyuldu.sormasam tek koycakti galiba o an.ve yawrumun biri tutundu cok sukur.herseyde bi hayir var.cevremizde ve tup bebekte ikiz cok.dusuk riski cok diye bisey yok.tektede tutmayinca tutmuyo.biri tutmazsa biri tutar şansini yuksek tut.2 tane koydur .ben sormasam tek koyulcakti belkide tutan bebegim sonradan koyulan.

sonunda arkadaşım ben de anne olucam yaa valla sen beni görcektin önce sabah hastaneye gittik hastane anacık babacık günü acayip kalabalık neyse 11de sıra zor geldi verdik kanı 2 de gittik tekrar benim kana bakmayı unutmuşlar...bi sinir oldum hemen koydular makinaya zaten stresliydim 2ye katladı o yarım saat geçmedi bi türlü en sonunda kadın haber verdi çıktı özür dileriz diye neyse ben alamam dedim eşime sen al... o garibim aldı kağıda bakıyo ama bişey anlamıyo sonra usulca bi baktım anaaaaam 170.5 allahım anlatamam o duyguyu heryerim titriyo ağla ağla... milletde bana bakıyo noluyo diye ben aşkım olmuş aşkım çok güzel diye diye eşim hala noldu nasıl iyimi değer diye saf saf soruyo o da şok oldu yazık sonra doktorumu aradım o zaten çok süper dedi öyle işte canım bgnü hayatım boyunca unutmam :1: valla bi olsun al gitsin dicem ama görüşmek lazım bi oğlun nasıldıııır evi varmııı arabası varmıııı huyu suyu nasıııl 6 yıl beklemişim öyle kolay veremem şekerim hiiiiç kusura bakma :20::52::52:
Oyy kurban olurum canim ya.sevincini bende senin kadar yasadim inan.eşim bile gecenki transferden taniyo sebus diye .birlikte beklemistik günlerimizi :)) onada soyledim cook sevindi.Allahm kucagimiza almayida nasip etsin.isteyen bekleyen herkese nasip etsin.o ne guzel bi duyguu .şükürler olsun verene..agliyorum yine bak duygularim depresti. :) sende herseye aglicaksin artik :)

Canım benim ki Cumartesi olacak ama korkuyorum 😁.... Canım tekrar kontrole gidecek mısın kalınlık ölçümü icin yoksa direk Pazartesi mi dedi doktorun

yarın sabah gidicem cnm. yine bakıcak ama buyuk ihtimal ptesiyı bekleriz dedi..
korkma cnm, aksine rahat olmamız lazım.. inşallah bizde hayırlı haberler alıcaz :)

Sebuşum benim ya allah yüzüne güldü canım arkadaşım hilal'e haber verdinmi buraya yazmadığına göre görememiş galiba,

vermemmiii telefonda konuştuk dün valla canım yaa yaradandan hep hayırlısını istedim dedimki hayırlısını sen biliyosun hayırlısı neyse o olsun dedim çok şükür oldu bakalım yarın da artarsa değerim bide keseyi görüp sonra kalp atışını da duydukmu daha da rahatlarım... isteyen herkese nasip olsun inşallah halen daha şoktayım biliyomusun algılayamıyorum nolup bittiğini şaka gibi geliyo :1:

Oyy kurban olurum canim ya.sevincini bende senin kadar yasadim inan.eşim bile gecenki transferden taniyo sebus diye .birlikte beklemistik günlerimizi :)) onada soyledim cook sevindi.Allahm kucagimiza almayida nasip etsin.isteyen bekleyen herkese nasip etsin.o ne guzel bi duyguu .şükürler olsun verene..agliyorum yine bak duygularim depresti. :) sende herseye aglicaksin artik :)

ah canım sağolsun eşin de... desene ben yandım zaten çok duygusal biriydim şimdi iyice zırtlak biri olurum vay eşimin haline yanarım yanarım ona yanarım 9 ay nasıl çekcek beni:52: olsuuun buzamana kadar yokluğundan ağladım şimdi de varlığından ağlarım :emir_bebek:

ah canım sağolsun eşin de... desene ben yandım zaten çok duygusal biriydim şimdi iyice zırtlak biri olurum vay eşimin haline yanarım yanarım ona yanarım 9 ay nasıl çekcek beni:52: olsuuun buzamana kadar yokluğundan ağladım şimdi de varlığından ağlarım :emir_bebek:

Esin seve seve cekicektir nazini canim oooy o icinde olsunda gerisi bos. Dualarini bizden eksik etme sebus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zeynepcigim hayirlisi olur insallh.canim bende tam transfere girdim dr.a kac tane koycaksiniz dedim kac istiyosun dedi 2 tane dedim :) ve 2 tane koyuldu.sormasam tek koycakti galiba o an.ve yawrumun biri tutundu cok sukur.herseyde bi hayir var.cevremizde ve tup bebekte ikiz cok.dusuk riski cok diye bisey yok.tektede tutmayinca tutmuyo.biri tutmazsa biri tutar şansini yuksek tut.2 tane koydur .ben sormasam tek koyulcakti belkide tutan bebegim sonradan koyulan.

Canım ole ise 2 tane istemek her zaman en mantiklisi. Şansımın artması icin, birde ben suan crinone jel kullanıyorum ve koyduğum jel bi sure sonra çıkıyor ne yapmam gerekiyor

Canım ole ise 2 tane istemek her zaman en mantiklisi. Şansımın artması icin, birde ben suan crinone jel kullanıyorum ve koyduğum jel bi sure sonra çıkıyor ne yapmam gerekiyor

Ben jel kullanmadim kapsül kullandim alttan 2 sabah 2 aksam atiyodum.benimde eriyince bi sure sonra yarisi cikiyodu.o gidecegi kadar gider alacagini alir yani sıkıntı yapma.normal cikmasi.. ama aksam yatarken kullanirsan daha az cikar

Ben jel kullanmadim kapsül kullandim alttan 2 sabah 2 aksam atiyodum.benimde eriyince bi sure sonra yarisi cikiyodu.o gidecegi kadar gider alacagini alir yani sıkıntı yapma.normal cikmasi.. ama aksam yatarken kullanirsan daha az cikar
Aksam yatarken yapıyorum ondan cok sıkıntı yasamadım da sabah yaptıklarım cok fena çıkıyor

canım benim ben onu hem sabah hem akşam kullanıyorum yatarken de kapsül kullanıyorum hepsi de bir müddet sonra az da olsa çıkıyo dışarı ama sen merak etme vücudun ihtiyacı olanı alıyodur zaten

canım benim ben onu hem sabah hem akşam kullanıyorum yatarken de kapsül kullanıyorum hepsi de bir müddet sonra az da olsa çıkıyo dışarı ama sen merak etme vücudun ihtiyacı olanı alıyodur zaten

Tamam canım bizim icin de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş bizde mutlu sonu görelim

Canım tebrik ederim cok sevindim darısı artık basımıza 😄 kızlar dün benimde kontrolum vardı ve Cumartesi transfer cok korkuyorum 😁 ..... Doktor kac tane embriyo koyalım diye sordu bende 2 dedim ama sonra doktora sordum 2 mı tek mı sizce en mantiklisi hangisidir diye oda 2 nin tutunma şansı daha yuksek ama düşük yapma ihtimalide daha yuksek dedi. Sizce ne yapmalı?

benim de bugün kontrolüm vardı,herşey normalmiş.cumartesi günü yapılacak benim de.ben hiç korkmuyorum aksine biran önce gelsin istiyorum cumartesi.sen de korkma herşey güzel olacak.ne güzel doktorun sormuş sana,benimki son güne kadar fikrini değiştirmezse eğer 1 tanede ısrar ediyor.sormuyor bile bana.bence seçme imkanın varken 2 seç,şansını arttır.bütün ikiz gebelikler düşük olacak diye bişey yok.Takdir Allahın.

Back
X