• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar donmuş 6.gün blastokist embriyosu ile transfer olan var mı.......

cnmmmmm çok sevındım,
Allah kucağına almayı nesip etsin saağlıkla inşallah..
benımde haftaya transfer,
2şerli dondurulmuş 4 adet 6. gun embrıyouz var elimizde.
senın kaç adet transfer olmuştu,
ben 1 adet istiyorum en iisini seçip koysunlar, daha önce erken doğumum var ıkız çok riskli bana..
Amiin tesekkur ederim. Allah sizlere de nasip etsin insallah. Bana 2 tane transfer edildi. Bir tanesi tutundu. Allah sana ve herkese hayirlisini nasop etsin.
Benim de 3. kez transfer 28 Haziran'da 6.gün embriyosu 2 adet konuldu.Kullandığım ilaçlar; estrofem,progestan iğne,clexane ,osteocare ve elevit.Merakla test tarihim olan 11.Temmuzu bekliyorum.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dort gunun kalmiiiissss.hadi hayirlisi insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnmmmmm çok sevındım,
Allah kucağına almayı nesip etsin saağlıkla inşallah..
benımde haftaya transfer,
2şerli dondurulmuş 4 adet 6. gun embrıyouz var elimizde.
senın kaç adet transfer olmuştu,
ben 1 adet istiyorum en iisini seçip koysunlar, daha önce erken doğumum var ıkız çok riskli bana..

ooooooow canım benim sen finale yaklaşmışsın desene hadi hayırlısı olsun canım günün bellimi peki amaaaaan heyecan yaptım ben birden kendimi düşündüm :) ben yarın gidiyorum kontrole bakalım nolucak ne dicek doktorum ama bu kez ilkinden çok daha heyecanlı ve umutluyum umarım ikimiz de güzel sonuçlar alırız :)

ooooooow canım benim sen finale yaklaşmışsın desene hadi hayırlısı olsun canım günün bellimi peki amaaaaan heyecan yaptım ben birden kendimi düşündüm :) ben yarın gidiyorum kontrole bakalım nolucak ne dicek doktorum ama bu kez ilkinden çok daha heyecanlı ve umutluyum umarım ikimiz de güzel sonuçlar alırız :)

yok ya daha yolun başındayım bkalım bizim donduruklar güzelce çözülsün de o zamn bellı olcak final çizgisi:)
yarın haber ver cnmö sende peş peşe olucak gibi bizim transferler:) hayırlı olanı allah nasip etsin de bizde mutlu son erişelim artık :)
bende umutluyum cnm güveniyorum bebişime :)

Benim de 3. kez transfer 28 Haziran'da 6.gün embriyosu 2 adet konuldu.Kullandığım ilaçlar; estrofem,progestan iğne,clexane ,osteocare ve elevit.Merakla test tarihim olan 11.Temmuzu bekliyorum.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

hayırlı olsun canım umarım bu kez güzel sonuçlar alırsın az kalmış da bekleme süren çok uzunmuş ben okadar dayanamam 10.gün gider baktırırım gerçi sen de yaptırsan belli olur artık hele ikisi de tuttuysa ohoooooo değerler tavan yapmıştır :) neyse aklını karıştırmıyım ben :) sonucunu nezaman alırsan al haber ver emi :)

yok ya daha yolun başındayım bkalım bizim donduruklar güzelce çözülsün de o zamn bellı olcak final çizgisi:)
yarın haber ver cnmö sende peş peşe olucak gibi bizim transferler:) hayırlı olanı allah nasip etsin de bizde mutlu son erişelim artık :)
bende umutluyum cnm güveniyorum bebişime :)

muhtemelen ben diğer hafta olurum sen benden önce adet oldun çünkü olsuuuuun bi hafta önce sen diğer hafta ben patlatırız güzel haberleri :) aynen ben de çok güveniyorum da 2 mi koydursam tek mi ben de kararsızım bakalım doktor ne dicek yarın sorucam ikiz bi istiyorum hem bi çırpıda olsun bidaha uğraşmayalım diyorum hem de oldumu nasıl bakıcam ikisini aynı anda diye korkuyorum sanki 2 tane konması daha garantili olacakmış gibi geliyo falan filan karmakarışığım yani ne zor işmiş yaaa

muhtemelen ben diğer hafta olurum sen benden önce adet oldun çünkü olsuuuuun bi hafta önce sen diğer hafta ben patlatırız güzel haberleri :) aynen ben de çok güveniyorum da 2 mi koydursam tek mi ben de kararsızım bakalım doktor ne dicek yarın sorucam ikiz bi istiyorum hem bi çırpıda olsun bidaha uğraşmayalım diyorum hem de oldumu nasıl bakıcam ikisini aynı anda diye korkuyorum sanki 2 tane konması daha garantili olacakmış gibi geliyo falan filan karmakarışığım yani ne zor işmiş yaaa

aynı sorular bende de var ama ben teke karar verdim.
içlerinden en iisini koyucaklar zaten o konuda doktoruma da güvenım tam.
gecenkınde bana 2 koymuslardı 1i tutmustu ama zaten en baştan söylemişlerdi 1i çok iyi diğeri onun biraz düşük kalitelisi diye.
sanırım o çok ii dedikleri tuttu.
neyse bakalım elimizden geleni yapıyoruz inş olumlu sonuçlanır.
senın adına da çok sevındim.
zaten embrıyolarımız 6. gün. aynı kalıttede çözünürlerse bizimle kalırlar inşş. :)

Hayırlı olsun. Inşallah güzel haberler alırsın. 😊😊

selam cnm sana bir sorum daha olacak :17:
transferin adet günü dahil kaçıncı gün olmuştu?

selam cnm sana bir sorum daha olacak :17:
transferin adet günü dahil kaçıncı gün olmuştu?

Merhaba. 20 gun sonra olmustum transferimi. Soyle daha acik yazayim 24 mayıs adetin ilk gunu, 13 haziran transfer gunuydu.

Kızlar dün beta-hcg testi yaptırdım.Sonuç pozitif.Allah tüm isteyenlere nasip etsin böyle sonuç görmeyi.Çok güzel bir duygu.

Kızlar dün beta-hcg testi yaptırdım.Sonuç pozitif.Allah tüm isteyenlere nasip etsin böyle sonuç görmeyi.Çok güzel bir duygu.

Tebrik ederiiimmm. Sira kese gormekte. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn

Amin phaselis,çok teşekkür ederim.Allah tüm isteyenlere nasip etsin.Evet mutlu haberden sonra endişeler başladı.Kese görebilecek miyiz,tek mi çift mi,kal atışlarını duyabilecek miyiz?Allah sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin,tüm hamile arkadaşlarımın.

ohh ya 6. gün embriyoları topiği coştu,
sıra bize de gelir inşallah.
hepinizi çok tebrik ederimm:nazar:

ohh ya 6. gün embriyoları topiği coştu,
sıra bize de gelir inşallah.
hepinizi çok tebrik ederimm:nazar:

evet canım sıra bizde artık hadi sapır sapır dökülelim :) ben cuma gidicem bakalım ne dicek sanırım tahlil ister umarım benim de yüksek çıkmaz :( bunda çatlatma iğnesi yapılıyomuydu biliyomusun...

evet canım sıra bizde artık hadi sapır sapır dökülelim :) ben cuma gidicem bakalım ne dicek sanırım tahlil ister umarım benim de yüksek çıkmaz :( bunda çatlatma iğnesi yapılıyomuydu biliyomusun...

cnm bende yapmadılar çatlatma iğnesi yapılmıyor diye biliyorum.
şimdi lucrin adında iğne oluyorum her gün göbekten,
diğer ay yükselmesin diye pprogesteron hormonum.
hayırlısı böyle diyorum napalım bekleriz bi ay daha,
senden önce güzel haberler alalım da , sora sıra bana gelicek:49:

Son düzenleme:
cnm bende yapmadılar çatlatma iğnesi yapılmıyor diye biliyorum.
şimdi lucrin adında iğne oluyorum her gün göbekten,
diğer ay yükselmesin diye pprogesteron hormonum.
hayırlısı böyle diyorum napalım bekleriz bi ay daha,
senden önce güzel haberler alalım da , sora sıra bana gelicek:49:

aynen öyle canım geç olsun güç olmasın onca zaman beklemişiz 1aycık daha bekleriz demi... bakalım yrn belli olur herşey...

Benimde ikinci denemem haftaya adetimle başlayacak dondurulmuş 2 tane 6. Gün embriyomuz var. Çok korkuyorum inşallah bu sefer rabbim yüzümüze güler

Benimde ikinci denemem haftaya adetimle başlayacak dondurulmuş 2 tane 6. Gün embriyomuz var. Çok korkuyorum inşallah bu sefer rabbim yüzümüze güler

Hayırlı olsun. Ben de dondurulmus 6.gun 2 embriyo transferiyle hamileyim. Insallah sende guzel haberler al benim gibi.

Arkadaslarım bugun kalp atışımızı duyduk. Insallah hepiniz duyarsıniz. 8 haftalık olduk. Cok sukur rabbime. hepinize dua ediyorum. Insallah sizlerde iyi hayırlı haberler alırsınız. 😘😘😘

Arkadaslarım bugun kalp atışımızı duyduk. Insallah hepiniz duyarsıniz. 8 haftalık olduk. Cok sukur rabbime. hepinize dua ediyorum. Insallah sizlerde iyi hayırlı haberler alırsınız. 😘😘😘

Gözün aydın cnmmm Allah devamını nasip etsin,
ben de adetımı bekliyorum daha , 1 ay ertelendi tedavi,
aman geç olsun bebeğim benımle olsun yeterki,
bana da 2 embriyo konulacak.
inş tekrar hamile kalabilriim

Back
X