• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar donmuş 6.gün blastokist embriyosu ile transfer olan var mı.......

he he alemsin valla,kitabı filmi anladım da manikür pedikür :1: herşey güzel olacak inşallah.valla benim içime doğdu şu aralar transfer yaptıracak herkes hamile kalacak,o kadar umutluyum yani

inşallah cnm birkaç hfta sonra hepimiz buraya hamileyimm yazarız inşallah,
birbirimize moral verelım, birlikten kuvvet doğar :29::29::29:

:)) ne güzel söylemişsin cnm ya..
senın adına bende çok heyecanlandım benımde 2 hafta kaldı..
bebkler sana sımsıkı tutunsın cnm inşallah.
ilk 3 gun çok önemliymiş, çok dikkat et eğilip kalkma mümkünse dinlen cnm.
güveniyoruz sana hadi bakalımmm..:nazar:

CAnim hani ilk 3 gun cok önemli ya transferden sonra 3 gun dinlenip sonra tatile gitmek istesem sorun olur mu ki zaman geçsin diye yani ole denize havuza falan girmesem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)) ne güzel söylemişsin cnm ya..
senın adına bende çok heyecanlandım benımde 2 hafta kaldı..
bebkler sana sımsıkı tutunsın cnm inşallah.
ilk 3 gun çok önemliymiş, çok dikkat et eğilip kalkma mümkünse dinlen cnm.
güveniyoruz sana hadi bakalımmm..:nazar:

Cok heyecanlıyım yaa neden bilmem... zaten ben de 3gun kalkmiyim sonrasında günlük hayatıma döneyim diyorum tabi cok dikkatli olmak kosuluyla :) ilkinde hep yattım bi faydası olmadı hem hareket etmek rahme kan akışını sagliyomus bakalım artik hayırlısıyla yarın sağlıklı çözüldüler hadi gelin haberini alayım da gerisi kolay... senin de cok az kaldı oooooy heyecan nasıl :)

Derinsuuuuuuu cok az kaldı yarın bebislenecem inşallah ♡
Hadi insalllaaahh güzel haberler ver bize😄
CAnim hani ilk 3 gun cok önemli ya transferden sonra 3 gun dinlenip sonra tatile gitmek istesem sorun olur mu ki zaman geçsin diye yani ole denize havuza falan girmesem
Ucakla seyahatte sorun olmadigini biliyorum. Kafan rahat olacaksa cok mantikli. Benim arkadasim transfer sonrasi gitti tatile orada hamile oldugunu ogrendi. Fakat havuz deniz yok tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm doktoruna sor istersen bunu ama yolculuk vs ister istemez yorulacaksın aslında ii düşünmüşsün ama onun yerine evde kalıp dikkt etsen daha faydalı olabilir..
biz sana burdan moral motivasyon da yaparız tbi ben ne durumda olurum bilinmez :))
ben mesela pazartesı salıyı izin alıp çarşamba işe başlıcam.
masa başı işim rahat yorulmuyorum diye başlıcam zaman geçmez çunkü :))

Cok heyecanlıyım yaa neden bilmem... zaten ben de 3gun kalkmiyim sonrasında günlük hayatıma döneyim diyorum tabi cok dikkatli olmak kosuluyla :) ilkinde hep yattım bi faydası olmadı hem hareket etmek rahme kan akışını sagliyomus bakalım artik hayırlısıyla yarın sağlıklı çözüldüler hadi gelin haberini alayım da gerisi kolay... senin de cok az kaldı oooooy heyecan nasıl :)

heyecan, korku, umut hepsi var bende:1:
karışık hallerdeyim.
heyecen yapman çok normal cnm hiç moral bozmak yok ama, belirti aramak yok kendimden biliyorum zerre kadar belirtim olmamıştı..
hareket derken evde 10 dakika dolanmak ara sıra, yavaş yavaş o da.
bol bol da dua edicez Allah kabul eder inşallah 4ümüzde pozitif sonuçlar alırız

cnm doktoruna sor istersen bunu ama yolculuk vs ister istemez yorulacaksın aslında ii düşünmüşsün ama onun yerine evde kalıp dikkt etsen daha faydalı olabilir..
biz sana burdan moral motivasyon da yaparız tbi ben ne durumda olurum bilinmez :))
ben mesela pazartesı salıyı izin alıp çarşamba işe başlıcam.
masa başı işim rahat yorulmuyorum diye başlıcam zaman geçmez çunkü :))

heyecan, korku, umut hepsi var bende:1:
karışık hallerdeyim.
heyecen yapman çok normal cnm hiç moral bozmak yok ama, belirti aramak yok kendimden biliyorum zerre kadar belirtim olmamıştı..
hareket derken evde 10 dakika dolanmak ara sıra, yavaş yavaş o da.
bol bol da dua edicez Allah kabul eder inşallah 4ümüzde pozitif sonuçlar alırız
Aslında doktora ufaktan tatil konusunu actım oda tabi ki ne dedi 21 Ağustos'dan sonra denize girebilirsin sağlıklı bi gebelik olduktan sonra sorun olmaz dedi. Sanırım transfer sonrasına izin vermeyecek gibi

Aslında doktora ufaktan tatil konusunu actım oda tabi ki ne dedi 21 Ağustos'dan sonra denize girebilirsin sağlıklı bi gebelik olduktan sonra sorun olmaz dedi. Sanırım transfer sonrasına izin vermeyecek gibi

denize zaten izin vermez de tatile ok diyebilir.
doktorlar zaten rahat olun diyor ama biz kendimizi suçlamamk için dinlenmeyı tercih ediyoruz işte.
benım önerim dinlenmen şeklinde arkadaşım,
annen gelsin sana baksın, mis yemekler yapsın sohbet muhabbet geçer 10 gün merak etme..
şahsen benım programım bu ,
annm bakacak 4 gün sonra işe gitmek durumundayım, dikkat edicem kendime orda zaten oturyorum tüm gün..

denize zaten izin vermez de tatile ok diyebilir.
doktorlar zaten rahat olun diyor ama biz kendimizi suçlamamk için dinlenmeyı tercih ediyoruz işte.
benım önerim dinlenmen şeklinde arkadaşım,
annen gelsin sana baksın, mis yemekler yapsın sohbet muhabbet geçer 10 gün merak etme..
şahsen benım programım bu ,
annm bakacak 4 gün sonra işe gitmek durumundayım, dikkat edicem kendime orda zaten oturyorum tüm gün..

O zaman bu sure zarfında birlikte beklemeye devam diyorum. Canım bi de bu sure zarfında beslenme seklini değiştirdin mı dikkat ettigin yemediğin yada bunu mutlaka yemeliyiZ denilen bir şey var mi? Ben eskiden nasılsam şimdide ole gidiyorum. Bi opu sonrası cok fena sekilde protein tüketmiştim ohss riskim vardı çünkü su an icin hic bir şey yapmıyorum

O zaman bu sure zarfında birlikte beklemeye devam diyorum. Canım bi de bu sure zarfında beslenme seklini değiştirdin mı dikkat ettigin yemediğin yada bunu mutlaka yemeliyiZ denilen bir şey var mi? Ben eskiden nasılsam şimdide ole gidiyorum. Bi opu sonrası cok fena sekilde protein tüketmiştim ohss riskim vardı çünkü su an icin hic bir şey yapmıyorum

yok cnm ama protein ağırlıklı yemeye dikakt ediyorum.
herkes protein ağırlıklı beslenın ve kabız olmamak için bol su ve kayısı yiyip üzerine ılık su için diyor.
çok önemliymiş kabız olmamak..
ananas öneriyorlar, ama gunde 1 dilim şeklinde , faydası olur mu bilmem ama ben yerim :)
tutunmada yardımcı oluyormuş.

9.unda transferim var,ayın 10 una seçim görevi çıkmış.gel de sinir olma şimdi

9.unda transferim var,ayın 10 una seçim görevi çıkmış.gel de sinir olma şimdi

cnm ya moralını bozma,
peki yapabileeğin birsey var mı ki yerine başkasını alamıyorlar mı ,
ağır bir iş değil sonuçta ,morlını bozma sen yetr ki..

cnm ya moralını bozma,
peki yapabileeğin birsey var mı ki yerine başkasını alamıyorlar mı ,
ağır bir iş değil sonuçta ,morlını bozma sen yetr ki..

bilmiyom ki canım,yarın seçim kuruluna gidip iptal ettirmeye çalışıcam.bütün öğretmenler tatilde olduğu için yerime birini bulmak zor olur diye tırı vırı ederlerse..umarım mazeretim onlar için geçerli olur

bilmiyom ki canım,yarın seçim kuruluna gidip iptal ettirmeye çalışıcam.bütün öğretmenler tatilde olduğu için yerime birini bulmak zor olur diye tırı vırı ederlerse..umarım mazeretim onlar için geçerli olur

olur cnm merak etme içini ferah tut..
iptal ederler yani.

Haydaaa o nerden çıktı şimdi...neyse sıkma sen canını bişey bulunur mazeretini kabul etmezlerse rapor alırsın olmazmi

bilmiyom ki sorcaz bakalım yarın.
bu arada benim kafam bişeye takıldı kızlar yaa.kaç tane embriyo transfer edileceği yasayla mı ilgili yoksa doktorun insiyatifine mi kalmış.
istersek 1 den fazla konur mu acaba? gerçi böyle bir tercih yapılırsa ben ona da karar veremem ya 1 mi olsun 2 mi olsun.kafam karışık

Back
X